Diğer CCani sıkılan var mı havadan sudan konuşuruz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sapik seyler yazmayinds Güncellemeler1 yıl Flörtümden ayrildim iki gün once ama yarin nişanda karsilaşiriz kesin ondan canim sikkin CCani sıkılan var mı havadan sudan konuşuruz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aknnoxsi8 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl sıkıntıdan gebericem valla 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Geberme Yorumla aknnoxsi8 1 yıl napıyosun nasılsın Yorumla aknnoxsi8 1 yıl ben daha 20 olmadım 5 ay var girmeme profilimde niye 20 yazıyo acaba Yorumla Soran 1 yıl Yil olarak ondan Yorumla Soran 1 yıl Girmisin Yorumla Soran 1 yıl Iyi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sapıklık yoksa yapamam ki 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dit dit olmaz Cevap sahibi 1 yıl Dittim Dittim 😅😈
BurkSevn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Böyle demesen iyidi şimdi herkes soyunacak 😁😁 1 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var konuşalım 1 9 Yorumla Sorayımbende 1 yıl Ama sıradan şeyler konuşalım bu gece kandil Yorumla Soran 1 yıl Baska seymi konuşcaktik ag Yorumla Sorayımbende 1 yıl Peşin peşin söyleyeyim de Yorumla Soran 1 yıl Baska ne konuşcaz Yorumla Sorayımbende 1 yıl Sen seç Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Sorayımbende 1 yıl Ne konuşalım istersin Yorumla Soran 1 yıl Yok diyim knk uzaaaa Yorumla Sorayımbende 1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olur tabi ki 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Ha tm Yorumla Soran 1 yıl Ama onceden sandim valla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya onu yapacak olsam çoktan yapmış olurdum yorumdan hal hatır sormak yerine dimi 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hihi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ✨✨ Yorumla
tattoocuxx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Olur baciko😀 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Abiko Yorumla tattoocuxx 1 yıl Napiyosun kiz cadiko Yorumla Soran 1 yıl Oturuyum abikom Yorumla Soran 1 yıl Sen Yorumla tattoocuxx 1 yıl Kahve içiyorum bacikoda hayırdır aşk acisimi çekiyoj bu yasta Yorumla Soran 1 yıl Sorma be abi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla tattoocuxx 1 yıl Sana tek kelime inana değmez ye iç keyfine bak gülüm hak etmiyorlar 😀 Yorumla Soran 1 yıl Saol abi ya valla bu söze ihtiyacim varmis teşekkürler Yorumla tattoocuxx 1 yıl Ne demek civciv Yorumla Soran 1 yıl Iyi aksamlar Yorumla
Dermanbendecnm Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Olur cidden 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Yaş Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl 24 Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl Sen Yorumla Soran 1 yıl 18 ya buyukmussun Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl Amaç cinsellik değil dertlesmek Yorumla Soran 1 yıl Hi wvt Yorumla
meraktangeldim1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Her zaman ki halimiz 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Iyibya Yorumla Soran 1 yıl Ya Yorumla meraktangeldim1111 1 yıl Ne iyisi Yorumla Soran 1 yıl Herzamanki halin iste o da beterin iyisi Yorumla
Beratözçepneci Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Napiyosun Yorumla Beratözçepneci 1 yıl Uzanmışım öyle sen napıyon Yorumla Soran 1 yıl Uzan o zamn Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl N8ck8n ne 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin ki neydi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yaskaçknka 1 3 Yorumla Soran 1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha dün dogmssn by Yorumla Soran 1 yıl Byyy Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 468 cevap paylaştı. Sohbet sever misin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sıkıntıdan gebericem valla
Geberme
napıyosun nasılsın
ben daha 20 olmadım 5 ay var girmeme profilimde niye 20 yazıyo acaba
Yil olarak ondan
Girmisin
Iyi
Sapıklık yoksa yapamam ki
Dit dit olmaz
Dittim Dittim 😅😈
Yazıcam çiş kaka
Uwhe
Böyle demesen iyidi şimdi herkes soyunacak 😁😁
Olur konuşalim
Var konuşalım
Ama sıradan şeyler konuşalım bu gece kandil
Baska seymi konuşcaktik ag
Peşin peşin söyleyeyim de
Baska ne konuşcaz
Sen seç
Yok
Ne konuşalım istersin
Yok diyim knk uzaaaa
Ok
Olur tabi ki
Ha tm
Ama onceden sandim valla
Yok ya onu yapacak olsam çoktan yapmış olurdum yorumdan hal hatır sormak yerine dimi 😅
Hihi
✨✨
Dipnot önemli fjjf
Aa ozaman ben yazmiyim
Olur
Olur baciko😀
Abiko
Napiyosun kiz cadiko
Oturuyum abikom
Sen
Kahve içiyorum bacikoda hayırdır aşk acisimi çekiyoj bu yasta
Sorma be abi