Aile & Toplum Havadan sudan sohbet edecek olan var mı? rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı KizlarSoruyor ahalisi? Saygı cercevesinde sohbet edecek kisisel sorular sormadan? Güncellemeler+1 yıl Kimsenin neşesi yok ki konusayim ölü topragi atilmis üzerinize 😒 of Havadan sudan sohbet edecek olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şu an öyle daraldım ki tanımadığım biriyle dertleşmek isterdim 0 5 Yorumla rosetale +1 yıl Hayirdir sorun ne abi Yorumla aykırıinsan33 +1 yıl Üst üste gelen enteresan olaylar Yorumla rosetale +1 yıl Ne gibi paranormal mi Yorumla aykırıinsan33 +1 yıl Yok hayır öyle değil Yorumla rosetale +1 yıl Tm anlat dinliyrm Yorumla
SeeYouBaby Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Havalar güzel karla karışık güneşli falan :D Ne dersin 0 11 Yorumla rosetale +1 yıl Ne derim Yorumla SeeYouBaby +1 yıl Sana göre benden odam olmaz yar :D dersin Yorumla rosetale +1 yıl Ne alaka biaey anlamadim Yorumla SeeYouBaby +1 yıl www.youtube.com/watch Bu şarkıyı dinliyordum ilk söylediği cümle o idi bende onu yazdım :D Yorumla rosetale +1 yıl Bu ne ya niye kucaklarinda klip sonuna kadar çiçek var:d Yorumla SeeYouBaby +1 yıl Çiçekci dükkanı açacaklarmış :D Yorumla SeeYouBaby +1 yıl Reklam yapıyorlar :D Yorumla rosetale +1 yıl Ciddi misin Yorumla SeeYouBaby +1 yıl Yok ya takılıyorum ama sende yaaa küstüm oynamıyorum :D Yorumla rosetale +1 yıl Cok komik bir klip ya Yorumla SeeYouBaby +1 yıl Aç o zaman beraber dinleyelim biraz gülmeye ihtiyaç var şu hayatta Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kimseyle pek muhabbet edesim yok ya 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl Peki abi sen bilirsin ya Yorumla
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı. Gel edek sahura kadar 0 3 Yorumla rosetale +1 yıl Oyle diyince konusasim gelmiyo Yorumla AtarsızGenç +1 yıl Sen de böyle diyince benim hevesim kaçtı Yorumla rosetale +1 yıl Peki gardas Yorumla
Papazınnpilavı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Gerçekçi olalım hava su sarmıyor beni 0 0 Yorumla
Aras135123 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Lahmacuna gelen zammı konuşalım 0 10 Yorumla rosetale +1 yıl Tanesi 15tl benim burada haklısın Yorumla Aras135123 +1 yıl burada 21 ya mahvoldum Yorumla rosetale +1 yıl Ve 15 dediğimin tadi tuzu eskiye gore kotu. Acilisi cok aci yavan. Acisizi ne bilim ya ne eti koyuyorlarsa artik kiymaya benzer hali yok bence ondan 15, 20 tl ucuz bile bence 30dan asagi oluyosa et et degildir. Kiymanin kgsu olmus 140 kusur Yorumla Aras135123 +1 yıl Bak en iyi lahmacunun harcında kuzu kıyma da olur ama az miktarda lezzeti üst seviyeye çıkarır Yorumla rosetale +1 yıl Evet. Bizimkilere at essek eti karismiyosa bende ben degilim ögh bayadir yemiyorum Yorumla Aras135123 +1 yıl O yüzden her yerden yememek lazım müdürüm kaliteli olması lazım Yorumla rosetale +1 yıl Valla sevmiyorum ki guzel de olsa canim istemiyo Yorumla Aras135123 +1 yıl Dondurmalı künefe sever misin Yorumla rosetale +1 yıl Ayh cok severim Yorumla Aras135123 +1 yıl Ne kadar çok ortak noktamız var 😂 Yorumla
deryaaq99 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Dinliyorum 1 3 Yorumla rosetale +1 yıl Genclik nereye gidiyor sence Yorumla deryaaq99 +1 yıl Çöp e Yorumla rosetale +1 yıl O degilde bir kutu sac boyasi min. 45 50tl sacimin yarisini boyuycam bu ay sadece jzjxxj Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Pek havamda değilim 0 6 Yorumla rosetale +1 yıl Havanda olmak icin napam Yorumla EmirAdakul +1 yıl Pek yapabileceğin bir şey yok Yorumla rosetale +1 yıl Ne yapam soyle kardesim Yorumla EmirAdakul +1 yıl Düşünmen yeter Yorumla rosetale +1 yıl Genclik gidiyor ben buna uzuluyorum mesela. Hersey pahali hersey lüks oldu iktidar saglsn. Yorumla EmirAdakul +1 yıl Valla umursamıyorum hiçbir şeyi Yorumla
delininmekani Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Merhaba ne yapıyorsun 0 3 Yorumla delininmekani +1 yıl Konuşmuyorsun konuşsan Yorumla rosetale +1 yıl Ne yapiyosun cok banal Yorumla delininmekani +1 yıl Ne diyim ne Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Peki ederiz 0 12 Yorumla rosetale +1 yıl Abi ceza yemeyelim sonra Yorumla Minionica +1 yıl Neye istinaden? Yorumla rosetale +1 yıl Polissin ya ironi yaptim ya Yorumla Minionica +1 yıl Korkma gel :D Yorumla rosetale +1 yıl Ya ne korkucam şaka yaptim Yorumla rosetale +1 yıl Ben degilde sen korktun gibi foto ucmus Yorumla Minionica +1 yıl Ben mi korkcam :D Yorumla rosetale +1 yıl O degilde nickin niye minion minyon musun Yorumla Minionica +1 yıl Minyon severim Yorumla rosetale +1 yıl Anladım 🤔 Yorumla Minionica +1 yıl Sevindim Yorumla rosetale +1 yıl Polislik nasi eglenceli iş mi sıkıcı mı Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Olur kardesim 0 7 Yorumla rosetale +1 yıl Kanka arkandaki cicekler ne cicegi asiri guzel soyle de bahceme dikim Yorumla Mustzy +1 yıl Valla ciceklerden anlamam pek ama bakıyım bi bulursam solerim Yorumla rosetale +1 yıl Tamam bekliyorum Yorumla Mustzy +1 yıl Tamamdır Yorumla Mustzy +1 yıl Kadife cicegi yazıyo Yorumla rosetale +1 yıl Tesekkurler bakicam Yorumla Mustzy +1 yıl Rica ederim Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı. Anlat 🙋🏻♂️ 0 0 Yorumla
Ali1111dj Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Var ben 0 1 Yorumla Ali1111dj +1 yıl Yaz bana eglwnelim Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Sohbeti baslat 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Çok var 0 0 Yorumla
erkekyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Benn 0 3 Yorumla erkekyaa +1 yıl Vaar Yorumla rosetale +1 yıl Ben ne ya Yorumla erkekyaa +1 yıl Ben varım sohbetim iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Şu an öyle daraldım ki tanımadığım biriyle dertleşmek isterdim
Hayirdir sorun ne abi
Üst üste gelen enteresan olaylar
Ne gibi paranormal mi
Yok hayır öyle değil
Tm anlat dinliyrm
Havalar güzel karla karışık güneşli falan :D Ne dersin
Ne derim
Sana göre benden odam olmaz yar :D dersin
Ne alaka biaey anlamadim
www.youtube.com/watch Bu şarkıyı dinliyordum ilk söylediği cümle o idi bende onu yazdım :D
Bu ne ya niye kucaklarinda klip sonuna kadar çiçek var:d
Çiçekci dükkanı açacaklarmış :D
Reklam yapıyorlar :D
Ciddi misin
Yok ya takılıyorum ama sende yaaa küstüm oynamıyorum :D
Cok komik bir klip ya
Aç o zaman beraber dinleyelim biraz gülmeye ihtiyaç var şu hayatta
Kimseyle pek muhabbet edesim yok ya
Peki abi sen bilirsin ya
Gel edek sahura kadar
Oyle diyince konusasim gelmiyo
Sen de böyle diyince benim hevesim kaçtı
Peki gardas
Gerçekçi olalım hava su sarmıyor beni
Sohbet dedikodu başlasın o zaman 😂
Lahmacuna gelen zammı konuşalım
Tanesi 15tl benim burada haklısın
burada 21 ya mahvoldum
Ve 15 dediğimin tadi tuzu eskiye gore kotu. Acilisi cok aci yavan. Acisizi ne bilim ya ne eti koyuyorlarsa artik kiymaya benzer hali yok bence ondan 15, 20 tl ucuz bile bence 30dan asagi oluyosa et et degildir. Kiymanin kgsu olmus 140 kusur
Bak en iyi lahmacunun harcında kuzu kıyma da olur ama az miktarda lezzeti üst seviyeye çıkarır
Evet. Bizimkilere at essek eti karismiyosa bende ben degilim ögh bayadir yemiyorum
O yüzden her yerden yememek lazım müdürüm kaliteli olması lazım
Valla sevmiyorum ki guzel de olsa canim istemiyo
Dondurmalı künefe sever misin
Ayh cok severim
Ne kadar çok ortak noktamız var 😂
Dinliyorum
Genclik nereye gidiyor sence
Çöp e
O degilde bir kutu sac boyasi min. 45 50tl sacimin yarisini boyuycam bu ay sadece jzjxxj
Pek havamda değilim
Havanda olmak icin napam
Pek yapabileceğin bir şey yok
Ne yapam soyle kardesim
Düşünmen yeter
Genclik gidiyor ben buna uzuluyorum mesela. Hersey pahali hersey lüks oldu iktidar saglsn.
Valla umursamıyorum hiçbir şeyi
Merhaba ne yapıyorsun
Konuşmuyorsun konuşsan
Ne yapiyosun cok banal
Ne diyim ne
Peki ederiz
Abi ceza yemeyelim sonra
Neye istinaden?
Polissin ya ironi yaptim ya
Korkma gel :D
Ya ne korkucam şaka yaptim
Ben degilde sen korktun gibi foto ucmus