Diğer Havadan sudan seviyeli sohbet edecek var mı? Issikk Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Havadan sudan seviyeli sohbet edecek var mı? Güncellemeler+1 yıl Var mı? Havadan sudan seviyeli sohbet edecek var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Lak lak etmek iyidir, abaza denk gelmediği sürece 😂😂 1 1 Yorumla Issikk +1 yıl Oyle tabi🤣😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ederiz 😊Havadan baslayak mesela.Senin orada havalar nasıl şu an? 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var tabiki d3 Yorumla Issikk +1 yıl Pek var gibi gorunmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben varim mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edelim mi Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 93% +1 yıl Nasılsın, eskisi kadar yoktum kimsede kalmamış gibi buralarda 0 4 Yorumla Issikk +1 yıl Ilk defa gordugum birinin boyle demesi ilginc. Baska biri ile karistiriyorsunuz galiba. Yorumla Coollife01 +1 yıl Xper 1 olduğun zamanı biliyorum, uzun zamandan beridir girmiyordum normal. Yorumla Issikk +1 yıl Ciddi olamazsiniz😂🤣 Yorumla Coollife01 +1 yıl Ben çıkarken sen 1 hafta falan olmuştu katılalı. Ondandır bilmemen , Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var ama seviyeyi bozmamak kaydıyla 1 6 Yorumla Issikk +1 yıl Tabiki Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Ehh bir gün sohbet ederiz🙂 Yorumla Issikk +1 yıl Bir gun😄bir balık kavağa çıkınca seninle sohbet ederiz😆 Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Balık burcu değilim yani fark etmez hehehe Yorumla Issikk +1 yıl 😂🤣hic bir zaman sohbet edemeyecegiz demek istemistim Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Napim Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl İstersen edebiliriz 1 2 Yorumla Issikk +1 yıl Olur tabi Yorumla muratduru_1991 +1 yıl Buyrun Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. burada olmaz. 1 1 Yorumla Issikk +1 yıl Haklısın, buradakilerle zordur Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bugün günümde değilim 0 1 Yorumla Issikk +1 yıl tamam Yorumla
Modkoçoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl havalar bu ara sicak ve su 100°C kaynar hadi bb 0 1 Yorumla Issikk +1 yıl Bb Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Buyrun lütfen yazmak isterseniz. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeas 1 0 Yorumla
issik_yabgu Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yok tabi ki 0 4 Yorumla Issikk +1 yıl Cogu sapik oldugu icin olmamasi gayet normal, ki zaten goruslerde kendilerini belli etmisler. Yorumla issik_yabgu +1 yıl Erkekler den umudu kes. Tüm erkekler aynı Yorumla Issikk +1 yıl Haklisin cogu oyle Yorumla issik_yabgu +1 yıl Çoğu değil. Hepsi aynı Yorumla
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl İyi misin? 0 1 Yorumla Issikk +1 yıl İyiyim sen? Yorumla
Danny13 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben varim 1 1 Yorumla Danny13 +1 yıl Uygun görürsen konusalim Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Lak lak etmek iyidir, abaza denk gelmediği sürece 😂😂
Oyle tabi🤣😂
Ederiz 😊
Havadan baslayak mesela.
Senin orada havalar nasıl şu an?
Var tabiki d3
Pek var gibi gorunmuyor
Ben varim mesela
Edelim mi
Nasılsın, eskisi kadar yoktum kimsede kalmamış gibi buralarda
Ilk defa gordugum birinin boyle demesi ilginc. Baska biri ile karistiriyorsunuz galiba.
Xper 1 olduğun zamanı biliyorum, uzun zamandan beridir girmiyordum normal.
Ciddi olamazsiniz😂🤣
Ben çıkarken sen 1 hafta falan olmuştu katılalı. Ondandır bilmemen ,
Var ama seviyeyi bozmamak kaydıyla
Tabiki
Ehh bir gün sohbet ederiz🙂
Bir gun😄bir balık kavağa çıkınca seninle sohbet ederiz😆
Balık burcu değilim yani fark etmez hehehe
😂🤣hic bir zaman sohbet edemeyecegiz demek istemistim
Napim
Felsefe seviyorsan olur
İstersen edebiliriz
Olur tabi
Buyrun
burada olmaz.
Haklısın, buradakilerle zordur
Bugün günümde değilim
tamam
havalar bu ara sicak ve su 100°C kaynar hadi bb
Bb
Buyrun lütfen yazmak isterseniz.
Bana uyar
😊
Yeas
Olabilir
😊
Yok tabi ki
Cogu sapik oldugu icin olmamasi gayet normal, ki zaten goruslerde kendilerini belli etmisler.
Erkekler den umudu kes. Tüm erkekler aynı
Haklisin cogu oyle
Çoğu değil. Hepsi aynı
İyi misin?
İyiyim sen?
hayır.
tamam
Olur
Olur
Ben varim
Uygun görürsen konusalim
yok abazayız