Diğer konusunda 836 cevap paylaştı. Ben olsam gebertirdim orada seni. Neden toplum içinde yaptın? Peki o sana sevgilinin yanında aynı şeyi yapsa hoş olurmuydu? Sopayı yiyeceksin odayada kapansan yerin debine de girsen kaçamazsın...
05 Yorumla
Soran+1 yılOfff * ya dövcegi nerden belli geldi daha bişey yapmadı?
Soran+1 yılLa küçük düşürmemiş ne demek detayı okudun mu küfür etti daha napsın
En İyi Cevaplar
Hoş olmamış evet.
O da üzgün sende. Akıllı olsun herkesin ortasında sana kötü söz söylememeliydi, Sende vurmamalıydın.
Geçti bitti kardeşisiniz kin tutmayın birbirinize.01 Yorumla
Soran+1 yılYa abimi çok seviyorum ama öyle diyince elimden kaçtı
+1 yılBizim türk abilerine tokat atcan hemide nişanlısının yanında zıçar ağzına uydur muyon dimi nan bak yeme bizi (:
ya da Amerikada mı yaşıyonuz oowww Teksas (:311 Yorumla
Soran+1 yılYok izmirde yasiyoz bence orda milletin içinde bişey yapmadı eve gelince nolucak bilmem artık
- +1 yıl
o vakit nişanlısını size çağır akşam sizde takılsın bişiy yapmaz yanında
Soran+1 yılAynen ya da herhangi bir misafir
- +1 yıl
Ufaklık ne oldu yedin mi yemeğin üzerine kıyağından dayak (: Biz yemeği yedik seni bekliyoz çok pis sardı bu muhabbet (: n'aptınız naannn kim çemkirdi önce anlat bakim (:
Soran+1 yılHiçkimse daha yüzünü bile görmedim çıkmadım odadan annemi yukarı gönderdi çıkarsın diye ama gene çıkmadım odamda yemek yedim gene odamdayım yarın kahvaltı hazırlayıp yatağına götürücem hemde özür diliycem :)))
- +1 yıl
Akıllı kızsın vesselam (: hadi geçmiş olsun yapma bidaha böyle şeyler bizi de gaza getirme (: Senin yüzünden pempiş pempiş dizimi kaçırdım siz dahabi ihtiraslı, fırtınalı geldiniz (:
Soran+1 yılHahaha diz kaç kişisiniz orda :D
Soran+1 yılSiz
- +1 yıl
Eheheh (: Nişanlımla beraber takip ediyoz (: Abimle takip etcek halim yooh ya (:
Soran+1 yılAaa :D selam söyle yarın durumu burdan bildiririm :D
- +1 yıl
oki doki (:
+1 yılIyi yaptın abin kaşınmış. Sen haklısın, çık odandan
43 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyosun kanka ya çıkamam geldi eve :(
- +1 yıl
Ya bir şey olmaz. Çık gitsin hem sen kötü bir şey yapmadın ki
Soran+1 yılTokat attım ya :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Diğer konusunda 952 cevap paylaştı. Odandan cik sana herkezin onunde küfür etmis hic yakisir mi abiye bunu ypmak? Sende hatalisin o da bosuna masum aramayin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama gene de yemiyor kanka
Yoo canım neden kızsın alt tarafı bir tokat snsmkskjsksks hasta mısın kızım bu insanlarda büyüğe saygıda kalmadı, neymis erkek arkadaşına laf etmiş, ah valla haklısın hak etmis tokatı. HAİN
04 Yorumla- +1 yıl
Cevaptan hicbisey anlamadigim gercegi o. O
Soran+1 yıl2 yaş var l*n abartma ne büyüğü
Soran+1 yılKız içinde küfür çok onur kırıcıdır
Hm yakısmamş abin sonucta sevgilini napican abin kalıcı sonuçta ;) birde herkesin önünde rezil etmisinn sanada vurmamış helal olsun 20yasında nisanli mi..
29 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÖzür diliycem ama yanına gitme cesareti toplayınca
Soran+1 yılIcim rahatladı biraz teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Kardessin sonuçta atsan atılmaz satsan satilmaz :)) özür dile birkacgün soğuk davranir belki ;) sonra düzelirr nisanlısna karsı da bir jest yap abine ne yaparsan artik yaninda tekrar yükselt onuu daha çok mutlu olur abin:)) ihtiyacı olan çok sevdiği istediği birşey varsa alabilirsindeee ;) unutacaktir kizgnlgnii :))
+1 yılİzmir city gg wp.
Abin kapıya gelip aç l*n diye kapı önünde soteye yatarsa az dalga geç, sonra inine döner o. Acıyomu l*n oğlan falan dersin. d. d07 Yorumla
Soran+1 yılValla bana öyle geliyor ki kapıyı kırar ama tabiki açmıycam
- +1 yıl
Kapı kırılınca açmana gerek kalmaz ama :D Sen yanına bir sopa falan al :D :D
Soran+1 yılKarabiber aldım odaya alerjisi var yaklasırsa üstüne atarım :D kokusu bile çok etkiliyor o hapşırma krizindeyken aşağı kacarım
- +1 yıl
Altınların yerinide söyliycenmi bana:D. d. dD:D
Bas karabiberi, ezdirtme kendini kadınsın sen :D
Soran+1 yılAnnemlerin dolabında kasada var :D :D :D :D :D
- +1 yıl
Adres alayım babamın yiğenleri kuyumcuda meraklıyım bende ahsgdajksldşasd
Soran+1 yılHahahaha :D
ne alaka ona nekı senın özel hayatından konuşursa yer tokadı tabıkı, lutfen korkma babana falan söyle , eger sana el kaldırırsa bu gercekten cıddı bır konu olur. ıncınmenı ıstemem ıyı gunler
00 Yorumlabiraz bekle sen ortalık yatışsın yani yoksa sıkıntı olur abin cidden vurur falan uzar hiç gerek yok biraz yatışsın git özür dile sonra.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen vurmasından çekiniyorum bende özür diliycem yanına gidemiyorum
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAbini Herkezin İçinde Küçük Düşürücek Davranışlarda Ve Haraketlerde Bulunmuşsun Bide Çok Kızmışmıdır Dİye Soruyosun?
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki onun yaptıkları nolcaj
Soran+1 yılNe olucak
- +1 yıl
Ben Abinin Yaptığınıda İyi Demiyorum Fakat Tokat Atmak Biraz Fazla Kaçmış Oturup Sıkıntı Neyse Konuşup Çözebilirdiniz Ben Her Ne Sebepten Olursa Olsun Bir Abi Olarak Yaptığının İyi Bir Şey Olmadığını Söylüyorum Bence Git Özür Dile Oda Senden Diler Barışırsınız Sakin OL Sampiyoon :D
Soran+1 yılKorkuyorum yanına gitmeye
Ne olursa olsun o senin abin sana vurmadiysa seni orada küçük dusurmemek icin vurmamistir
15 Yorumla
Soran+1 yılKüfür etti daha ne kadar küçük düşürücü olabilir
Soran+1 yılYaaa
Soran+1 yılDilicem tabiki
+1 yılAbin herkesin önünde sevgiline söverken iyi oluyor da senin ona tokat atman mı suç? Kendisi kaşınmış. Ellerin dert görmesin kız, iyi etmişsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bende onu diyorum işte napıyım sevdiğim adama küfür edisini mi izliyim
- +1 yıl
Helal olsun sana. İşte kadın dediğin böyle olmalı.
Soran+1 yılWuuu :D
Suç abinde iyi yapmışsın. Herkesin içerisinde senin manitana hem küfür ediyor hem de sana hakaret ediyor. Abin karizma yapayım derken karizmadan olmuş ama sen yinede Özür dile abin sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılValla ben sinirli insanım dayanamadım genede Özür dilerim tabiki
El alemin oğlu için ailenizden vazgeçiyorsunuz ya. Ne diyim.
11 Yorumla
Soran+1 yıl* ne vazgeçmesi onun bana hayat boyu birsürü yanlışı oldu ben hemen abim benden vaz geçti mi dedim saçma sapan konuşma kardesiz böyle seyler hep olur
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş naptın sen ya 😥 Nişanlısı arkadaşları falan olmasaymış hadi belkide, onlar olunca fena olmuş. Biraz bekle sakinleşsin ortalık.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama o başlattı milletin içinde küfür edilirmi öyle
- +1 yıl
O değilde mavililerin yorumları nasıl be öyle, yok efendim ikinizide gömermiş, dövermiş seni. Tamam yaptığın yanlış, ama dövmeyle falan bu iş çözülmez ki.
Soran+1 yılErkeklerin hayvansı yorumları işte boşver
- +1 yıl
Merak ettim noldu 😳
Soran+1 yılEve geldi ama daha bir reaksiyonda bulunmadı bende odadan daha çıkamadım
- +1 yıl
Çıkma boşver. Yarın kahvaltıdada şirin şirin bak belki bir işe yarar 😄
Soran+1 yılAynen Yarın kahvaltı hazırlayıp yatagına götürücem özür diliycem :)
+1 yıladamı rezil rüsva etmişsin resmen bir insanın en fazla bu kadar onuru kırılabilir. ben olsam seni süzgeç gibi delerdim.
014 Yorumla
Soran+1 yılAnnneee :(
- +1 yıl
yaa işte anne dersin tabi. geldimi eve?
Soran+1 yılHayır gelmez inş.
- +1 yıl
sen kaç yşaındasın o kaç yşaında
Soran+1 yılBen 18 o 20
- +1 yıl
gelmedimi daha :DF.
Soran+1 yılYarım saate evde olucak kendimi yerlerde yuvarlıyorum korkudan :S
- +1 yıl
ahahahah :D senin sevgilin var mı poeki :D ayrıca telefonda arayıp tehdit ettimi?
Soran+1 yılVar sen detayı okumamışsın galiba :) tehdit etmedi boyle daha çok korkuyorum sonunu bekleyen kurban gibi
- +1 yıl
he sevgiline laf etti öyle mi :D oda çok genişmi benim kız kardeşim olucak ve sevgilisini savunucak o kız kardeşi patates ezmesi yaparım :D.
Soran+1 yılSevdiğimiz adama küfür ederken serefini korumayalım mı :D
- +1 yıl
valla ben olsaydım seni silindir gibi ezerdim öyle diyim. kızını dövmeyen dizini döver. kızın adı o. ospuya çıkar ama erkek yaptımı çapkın olur Türkiye gerçeği bu.
Soran+1 yılNeyse sen gene şiddet yanlısı konuşmalarına başladın iyi akşamlaar.
- +1 yıl
yanlış anladın beni iyi akşamlar.
psikoloğa gidin ikinizde. sen abine nasıl vurmaya cesaret ettin? abin seni nasıl öldürmedi? çok önemli 2 soru
11 Yorumla
Soran+1 yılO an deli cesareti geldi
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kızmıştır. ama hak etmiş tabi sevgilin o sözleri hak etmiyorsa :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hak etmedi ya aşkım benim onun tek suçu sevgilim olmak :/
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. şu an nefes aldığına sukret buyuklerinede her ne olursa olsun kız ama el kaldırma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNapalım sevgilimizin serefini koruduk :D
+1 yılabinin karizmasını aşırı derecede çökertmişsin
iyi ki sana bişey yapmamış adam gibi adammış03 Yorumla
SoranOfff eyvah ya bittim ben bu akşam
- +1 yıl
iyi bir davranış olmamış ama özür dilersin olur biter
orada sana bişey yapmayan özrünü kabul edecek insanlıkta biridir
Soran+1 yılInş.
+1 yılBenim kız kardeşim olacak nışanlımın yanında haklı olduğum bir konuda bana tokat atacak o kapıyı istediği kadar kilitlesin kırar yine girerim içeri.
011 Yorumla
Soran+1 yılHaklı degilki
- +1 yıl
Haklı
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Haklıı
Soran+1 yılDegillll
- +1 yıl
O gösterir sana kim haklı merak etme ;)
Soran+1 yılBilemiyorum evde şu an daha icraata geçmedi
- +1 yıl
Geçer geçer
Soran+1 yılSanane kardeşim alla alla bir sus ya bizim eve gelmiş de çok iyi biliyomuş gibi
- +1 yıl
Biliyorum ama sizin evi değil senin gibileri ;)
Soran+1 yılEvet baya bir uğraşmıssın belli
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhelal olsun abine kıymetini bil. ben olsaydım okkala yapıştırırdım heralde 1 hafta öyle 5 parmak izle gezerdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa uffff
Abinin kıymetini bil baskası olcaktı onun yerinde kardes cinayeti nedeniyle ünlü olmustun :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem hayatta değil demişssin yorumda ama güncellemede annem birazdan bağrır demişsin?
02 Yorumla
Soran+1 yılCici annem
Cevap sahibi+1 yılAnladımm
+1 yılBisey yapmaz, kizmistir rezil oldugu icin ama nisanlisi var diyede sana vuramamistir.
06 Yorumla
Soran+1 yılNişanlısı yüzünden olcağını sanmıyorum o kız nerelere tanık oldu :D
- +1 yıl
Ozaman kiyamamistir :D tada arkadaslarindandir :D
- +1 yıl
ya da nisanlisi "kiz kardesine izin vermiyorsun ama benimlede cikmistin abimde sana yapsaydi aynisi " gibi seyler soylemistir o aklina gelmistir :D
Soran+1 yılOlabilir onunda abisi var :)
- +1 yıl
Biraz ince dusunce oldu ama :D
Soran+1 yılOlsun :)
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilin abinden daha mı kıymetli? Bence hata etmişsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmak için kıymete gerek yok milletin içinde bana küfür edemez.
+1 yıliyi yapmışsın :DD
ama odadan çıkma derim cesaretli akranım :DD04 Yorumla
Soran+1 yılValla anlık baya cesaret geldi ama şu an korkudan yerlerde yuvarlanıyorum öldürseler çıkmam -,-
- +1 yıl
asla çıkma ben abinin yerinde olsam dövmem de...
Soran+1 yılBelki bişey yapmaz ama yüzleşmeye korkuyorum
- +1 yıl
evet abim olsa benim tokat atmaya bile g**** yemez :DDDDDDDDDDDDDD
yüzleşme sakinleşsin biraz :))
+1 yılAbini bilmemde nisanlisi senin sacini basini nasil yolmamis hayret :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçma sapan konuşma abi kardeş arasına sıkıyosa girsin de kim kimi yoluyo görelim ben abime tokat atmışım onun ağzına mı sıcmaya cekinicem?
- +1 yıl
sende az cadi degilsin ama senin küçüklüğüne vermiş bence o kiz seni hali gibi silkeler sakiz gibi çiğner cekomastik gibi yapistirir :D
Soran+1 yılBenden 1 yaş büyük hiçbi b*k yapamaz zaten küçük bişey yemin ederim elimde kalırdı.
+1 yılEline sağlık canım allah eline bin türlü hamaratlık serpsin :D erkeklere ne yapsan azdır
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :D
İkinizin yaptığıda yanlış. Herkesin bulunduğu ortamda böyle konuşmamanız gerekiyordu.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
+1 yılAbinden yana şanslısın, ben olsam seni çok pis dövmüştüm çoktan. BÜYÜKLERE EL KALKMAZ!
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 yaş büyük ayrıca o anda öyle şeyler dedi ki elimden kaçtı zaten ilk andan pısman oldum
- +1 yıl
Arkadaşlarının ve nişanlısının yanında ve 2 yaşta olsa o senin abin. Git herkesin içinde özür dile hemen, çok büyük edepsizlik etmişsin.
Soran+1 yılDiliycem odadan çıkabilirsem
- +1 yıl
Çık, tırsak olma. Tokat atarken düşünseydin bunu. Git hemen burada boş boş mesajlaşacağına.
Soran+1 yılDaha eve gelmedi birazdan gelcekmiş ayrıca kolay değil tırsak olma diyosun söylemek kolay tabi
- +1 yıl
Dövsünde bir gör sen :D
Soran+1 yılErkeklerin hayvansı yorumları diyip geciyorum. Iyi aksamlar
- +1 yıl
Senin yaptığın hayvanlık değil, bizim senin işine gelmeyen ama doğru olan sözleri etmemiz hayvanlık :)) gitte kumda oyna.
Haklı bir erkek olarak senden dah iyi biliyor erkekleri
04 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da düzgünce anlatsın ne milletin içinde saydırıyor
Soran+1 yılBende o an öyle yaptım diyip kurtulayım o zaman
bence sen saçmalamışsın nedenmi sevgili bugun var yarın yok abı ıse oylemı atsan atılmaz satsan satılmaz özür dilemelisin bence :)
20 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir kadından tokat yemedim ondan bilmiyorum. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :D
+1 yılBirşey olmaz, olursa bir tokat daha atarsın ama sonrasına garanti veremem...
01 Yorumla
Soran+1 yılOha bidaha yapamam gömer diri diri
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tam dayaklıksın ama. Abine nişanlısının yanında tokat atmak falan
013 Yorumla
Soran+1 yılO da küfürbaz olmıcak
Soran+1 yılKız kardeşe de küfür edilmez
Soran+1 yılşu an saçmaladın işte kardeşine küfür eden erkek mi ki?
Soran+1 yılSarmaş dolaş görmedi aşkımlı mesajları gördü :(
Soran+1 yılGenede ne gerek var kendini tutsun evde dicegini desin
Soran+1 yılışte ama burdaki erkeklerin çoğu anlamıyor
Neler gördü de sana küfür etti acaba küfür etmekte haklı mıydı hımmm tartışılır
01 Yorumla
Soran+1 yılBisey görmedi mesajları gördü aşkımlı sadece yani daha sevgilimin yüzünü bile görmedi
Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. cok ayip etmissin ama :) abi kardes arasinda olur öyle syler
08 Yorumla
Soran+1 yılYa çok kardeş kavgası yaptık böylesi olmadı eve gelcek ödüm kopuyor :/
Soran+1 yılEvet ama o herkesin içinde küfür etti işte napıyım
Soran+1 yılSen detayı okumadın heralde :D
Soran+1 yılKüfür ettiğini yeni duymusun gibi tepki verdin :D
+1 yılbazen kadına şiddete karşı olmaktan vaz geçe biliyor insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakliymissin ya. O seni kucuk dusurmeye calismis sonucta, en guzelini yapmissin, korkma hic
03 Yorumla
Soran+1 yılYa öylede genede erkek gururu işte belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılAnlamistir o da hatasini zaten
Soran+1 yılBilmiyorum ki bende daha yeni başlıyor olabilir ne yapacağı belli olmaz
ben destekliyorum seni. insan tabularını yıkmalı. kendisi için değerli olanları, kime karşı olursa olsun tepkisini belli ederek korumalı. tepkin sert olduysa onun dozunu ayarlayabilirsin. fakat sus pus oturup değerlerini korumamaktan kat kat iyidir.
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen bidaha karışmaz heralde
Soran+1 yılDönek şey :) abimi destekleyen herkesle konuştum gerekirse tartıştık gerekirse bana hak veren oldu ama döneklere yazmam bile.
Soran+1 yılSen dedin herşeyi yaparım diye
Soran+1 yılÖlen insan herseyi yapar merak etme
Soran+1 yılŞimdi gördün işte
Soran+1 yılNe yapıcağımı senden ögrenicek değilim
Soran+1 yılDefol git o zaman
Ben abi'nin yerinde olsam bacaklarını kırardım 2 gün sonra o sevgilin seni bırakır ama abin hep arkanda olur, ergen seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili konusunda yorum yapmicam tokat konusunda ise
Abinin sana gösterdiği saygıyı sen ona göstermemişsin13 Yorumla
Soran+1 yılLa ne saygısı küfür etti
Cevap sahibi+1 yılO kadar insanın içinde abiye tikat atmak da nedir
Soran+1 yılO küfür etti diye attım yani o başlattı
+1 yılsen haklısın :D ayrıca senden 2 yaş büyük olan birine neden abi diyorsun ki? :D
012 Yorumla
Soran+1 yılÖz abim çünkü başkası olsa demem
- +1 yıl
olsun 2 çok büyük bir yaş farkı değilki :D neyse boşver kardeşim yok benim ondan pek anlamıyorum bu ilişkileri :)
Soran+1 yılAman iyiki yok ya kardeşin var derdin var bu arada abi demesem sonumu getirir :D
- +1 yıl
hahah :D insanın canı sıkıldığında keşke kardeşim olsaydı dediği oluyor ama :D
Soran+1 yılYok valla hiç isteme gerçekten 3 kardeşiz arada bir birbirimize iyilik yapacağımız tutunca seviyorum sadece :D
- +1 yıl
Hahah :D çıkar ilişkisi sezdim :D
Soran+1 yıl:)))))) her kardeslikte çıkar ilişkisi muhtemeldir :)
- +1 yıl
Bu kötü bişey ya :D
Soran+1 yılYok be aslında canından çok seversin de bir yandan çıkar için kullanırsın :D
- +1 yıl
garip bir durum :D
Soran+1 yılKardeşlik işte :D
- +1 yıl
peki :D
agzını burnunu kırmak vardı da :) abın delıkanlıymıs kıymetını bıl
09 Yorumla
Soran+1 yılOrda yapmadı eve gelince can güvenliğimin garantisi yok
Soran+1 yılAbartma fazla benim vurduğumla onun vurduğu bir olmaz
Soran+1 yılSanane a m k bekçim misin sinirlerimi fena bozdun delirtme beni akşam akşam
Soran+1 yılEdebim adabım sanamı kaldı
Soran+1 yılKimse senin gibi edep adap sorgulamadı düzgün yanıt verdiler
+1 yılneden öyle bir şey dedi ki... ?
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var diye
- +1 yıl
sevgilin olabilir bu abine kızma hakkı vermez benimde kız kardeşim var bazen öyle erkek arkadaşları oluyo herşeyi engellersek nasıl konuşup tanışcaksınız abin haksız bana geniş diyebilirsin ama haksız öyle konuşmakta ama sende yanlış zamanda yapmışsın o hareketi tekken tapsan daha iyi olurdu ya da laf söyleyebilirdin bilmiyorum... herkesin önünde çok hoş olmamış koz vermişsin eline...
Soran+1 yılHaklısın ama o an tutamadım kendimi
+1 yılİkinizde hatalısınız güçlü olan kazanır kanks
05 Yorumla
Soran+1 yılGüclü olan o ama :D
- +1 yıl
Korkunun ecele bir faydası yok:DD ya da en iyisi babana söyle dfghjkl
Soran+1 yılBabama söylesem bende azar yicem abiye tokat atmaktan bende yargılanırım :D
- +1 yıl
Çıkmaz sokaktasın :/
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBu nasıl abi la böyle?
15 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
- +1 yıl
Sevgiline he diyor. (Tamam o largelığı bir kenara atalım) bir de sevgilinin yaninda sana motor diyor. Ne geniş insan...
Soran+1 yılBilmem olabilir
- +1 yıl
La git Allahın fakei bilmem olabilirmiş
Soran+1 yılNe diyim l*n ne diyim
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen cok iyi dayak haketmissin
32 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yapmaz guluw
yanlış bir davranış , abiye el kalkar mı?
15 Yorumla
SoranYa o anda öyle pis şeyler söyledi ki bir anda oldu 2. saniyede pişman oldum zatem
Soran+1 yılDaha hiç konuşamadık o andan sonra eve gelicekmiş tırsıyorum açıkçası insanların içinde bişey yapmamış olabilir ama evde nolcagı belli değil genede konuşucam sakin olunca.
Soran+1 yılAmin :(
+1 yılOnun sana tokat atmasi gerekirdi
01 Yorumla
SoranNeden ki ben tokat atmadan önce kötü bisey soylemedim
+1 yılaksam 3. dünya savası var ahahaha.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 3 buçuk atarkene ben :D
+1 yılBen öyle bişey yapsam abime ölüme bile tecavüz eder l*n dua et bence :D
18 Yorumla
Soran+1 yılHala yapabilir orda yapmadı insanların içinde şimdi yapmıycağının garantisi yok
- +1 yıl
benim ki anında icraata geçiyor :D
Soran+1 yılE sen erkeksin bide :D
- +1 yıl
Abin olunca kadın-erkek farketmiyor :D direk yapıştırıyolar.
Soran+1 yılKıza daha az vuruyolar erkeğe göre :)
- +1 yıl
Bizimkiler kız düşmanı daha ağır vuruyolar :D
Soran+1 yılOha bizde öyle değil one be
+1 yılBinin yerinde Ben olsam senin kemiklerini kırmıştım
11 Yorumla
SoranSen kendi kız kardeşinin kırarsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbinin yerinde olsa bir kaç tarafını kırar, bazı yerlerini morartırdım, ne cesaret, bu cesareti nereden buluyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılO küfür etme cesaretini nerden buluyosa ordan buluyorum ayrıca ben onun aksine pişman oldum.
Cevap sahibi+1 yılO da pişman olmuştur, abin nişanlının önünde seni tokatlasa acaba ne yapardın?
Soran+1 yılEğer abime küfür etmişsem tabiki tokatlasın
Evde odanin kapisini kapatim hic disari cikma
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten şu an öyle yapıyorum eve gelince de kapıyı açmıycam
+1 yılAbiye tokat atilmaz abin olmasa belki kasar olcaktin abine saygi goster onu dinle...
02 Yorumla
Soran+1 yılOha neden olıyımki çok kötü bir kelime söyledin abisi her olmayan öylemi oluyor?
- +1 yıl
Genelde ben abinin yanindayim olesin demedim ok
Diğer konusunda 970 cevap paylaştı. bir kac gun gozune gorunme unutur
03 Yorumla
Soran+1 yılGörünmez olcam odadan çıkmıyorum sabahtan beri
Soran+1 yılYa korkuyorum birazdan cici annem yemeğe cağırıcak ama gitmicem :/
Aboo akşam dayağı yedın sen hahaha
07 Yorumla
Soran+1 yılTırsıyorum
Soran+1 yılYok hala odadayım maalesef
Soran+1 yılDurumu biliyolar cici annem geldi ama çıkmadım babam evde yok abimde neden gelmiyor felan demiş zaten o yollamış annemi
Soran+1 yılBilmiyorum
koca bir YAZİK diyorum sana
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama insanların önünde küfür etmek de güzel bişey değil
Ben olsam katliam cıkartırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılOda eve gelince çıkarabilir
+1 yılsevgilinide senide gömerdim :S
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((((((
Dayak yeme tehliken var çıkma :)
01 Yorumla