Nişanlım kavga sırasında bunu yüzüme vurdu, aşırı zoruma gitti hazmedemiyorum?

Nişanlımla hiç böyle polemiğe gireceğimizi düşünmezdim ama düğün yüzünden geçen fena tartıştık... Kısacası şu biz düğünümüze salonda yapmaktan vazgeçmiştik şimdi ise açılmalar olunca ve böylr bir imkan olunca ailem salonsa olmasını istedi. Nişanlımla kır düğünü tarzı bir şey yaparız çimende çadırda diyorduk babamda salonda olma ihtimali varsa neden misafirlerimizi çimende ağırlıyalım, sen birtane kızımsın adam gibi düğünün olsun dedi. Nişanlıma söyleyince fikrim değişti diye deliye döndü ne bilim niye. Bıktım dedi bunları konuşmaktan düğün nedir dedi. Bende ona tabiki düğünümzle ilgili konuşucaz, değişiklikler olabilir sonuçta pandemideyiz seninde düğünümüze biraz ilgilenmen iyi olur salon istemiyorsan bir alternatif bulabilirsin seninde hoşuna giden dedim. Oda her şeyi ben yapim zaten çamaşır makinesini de ben alayım süngeri de ben alayım deyince içim soğudu resmen. Çünkü babam şu anda hem abimin hem benim düğünüm hem maaşı kesilince çok sıkıştı ve biz aramızda kendimiz öderiz demiştik aslında babamın ödeyeceği şeyleri. Ona güvendim ve onun ilk kavgada hemde konuyla hiç ilgisi yokken bunu yüzüme vurması inanılmaz zoruma gitti. Ona güvendiğim hataydı dedim ve ondan bir şey istemiyorum artık dedim. Bugünde yatak süngerini kendim aldım krediyle acaba çamaşır makinesinide mi alsam diyorum gurur yaptım ama salak yerinede konulmak istemiyorum çünkü aslında onu erkek tarafı alıyor bizim yörede onların adetine göre de kız tarafı alıyor diye anlaşamamıştık ama ben niye alayım salak gibi de düşündüm. Kavgayı kapatıp özür diledik birbirimizden kırıcı olduk diye ama ben hala unutamıyorum dediklerini. Ne yapmam lazım şaşırdım gerçekten..
Nişanlım kavga sırasında bunu yüzüme vurdu, aşırı zoruma gitti hazmedemiyorum?