AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağır kaldırma
Ani hareket
Bunlara dikkat et
Biz de düşünüyoruz bebek ama 8 aydır olmadı. Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum ki kolay mı hamile kaldın?
2 kere yaptik hangisinde kaldim bilmiyorum. Doktora gidin kisirlik vs var mı diye
Gidecez bu hafta
Huzur kalmadı valla evde
Çocuk olmayınca olmuyor
Ya haddimemi bilmiyorum ama çocuk yapacaksiniz çocuk psikolojisini araştırın çünkü onun ergenligi olacak sıkıntıya sokacağı durumlar
Ne zaman yaptınız günü var mı? Sanırsam ayda 1 yumurtlama günü var o güne denk gelmesi lazım. Uygulamadan kontrol ediyoruz bi de test aldık yumurtlama testi. Uygulamada gün bugün diyor testte yok bişey. Hangisi doğru Hangisi yanlış bilemedim
Ne olursa olsun artık istiyoruz. Telefonda evde her yerde karşımıza çocuk çıkıyor. Zor olavak biliyorum ama insan istiyor
İyi olup psikoloji bozmayacak her zaman arkasinda olacaksaniz yapin bu çocuk oyuncagi değil. Regl gununde yapilirsa veya yakin gunlerde hamile kalinmaz
Konu dısı da sorulmaz ki simdi
Kaç aylık şu an
3..
şu an bir şeye dikkat etmene gerek yok ilişkiye girebilirsin akıntın ne derece yoğun ve akıntı ne durumda bu önemli ve sıkışıklık durumun çok oluyor mu birden kaçırma filan
Lavabomu kaçırıyorum elimde olmadan bide migdem bulaniyo okadar. İlişkiye girmek istemiyorum
Ne zaman kaçırdın en son bunun için önerilerim ve sorularım olabilir ama nasıl yapabiliriz
Bulantı normal ama yemeni ihmal etme
İlişkiye girmekten korkma bir şey olmaz ve hamilelikte daha çok akıntı sulanma istek olur sende olmuyor mu
Bende olmuyor bide gözüm kararir falan. Her tuvalete girip ciktigimda akiyo
Gözüm kararır derken ne tapınca kararıyor gözün
Ne akıyor anlamadım akıntın sulanman mı
Lavabo ihtiyacim akıyor. Sulanma vs his yok bende istekli bir insan değilim. İliskide kararir o yüzden girmicem
İlişkide gözün kararmaz bu durum eşinle aranı açacaktır ve zor duruma girersin
İstekli olmaman garip kaç kilosun normalde zayıf mıydın
Balik etliyim ve kilolu değilim hala almadimda almicam da zayıflık iyi bişey degil. Esim ilisk istemiyor herkes a mci degil
Bu durum ileride ilişkide soğukluk getirebilir balık etli olman güzel akıntın ne derece oluyor eşin garip geldi korkuyor sanırım