Ayıramazsın ikisi de aynı bedenden ve zihinden yaratılmış. Biri gerízekalı, diğeri deha olabilir ama ırk konusunda ayrım yapamazsın, yapanlar cahildir. Itkı ten renginden sanan ammalaklar var. Sen homo sapiens, o homo erectus ise o zaman ırk farklılığı olur. Ki günümüzde artık böyle bir şey söz konusu olamaz, zenci ile beyaz aynı ırktandır. Farklılaştırmayın
Öyle suriyeliler doğum yapar hediye götürürler anne ve kız onlarda suriyeli doğum yapar hediye götürürler birde suriyeliler ülkeden gidiyorlarmış diye saçma saçma haberler yapıldı o zamanda bütün suriyelilerin çocuklarına çikolata dağıtıldı bizden sömürdükleri paralarla biz köleliğini yapmaya devam çok doyuracak sünepe var bu arada suriyeliler türkleri öldürüyor diye yakında ödülde verilir
Aynen ya elin adamı çiftleşiyor diye senin benim vergimle koskoca jandarma mesayisinden oluyor hediye götürüyor saçmalığa bak ne başarmış hangi Türk kadınına bu yapıldı
Öyle maalesef ülkemizde 2. Sınıf vatandaş olduk her ülke önce kendi milletine sahip çıkar biz nerede mülteci var ona sahip çıkıyoruz hemde gereksiz bir değerle
Sus köle fetocu, senin için var bu hükümet daha ne istiyorsun :D 2.3.4. sınıf... Bu arada osmanlı da Türklere bunlar bizden nasıl olsa diye 2.3. sınıf muamelesi yaptığı için battı. İttihat ve terraki bu yüzden kuruldu. paşalarımız bu yüzden ayaklandı bunlar tarihten de hiç ders almazlar...
Hahhah aynen öyle bunu diyince türk düşmanı oluyorum ama anlatamıyorum yeniçeriler hep başka ırktan devşirilen çocuklardı savaşta arakadan giderlerdi önden piyon gibi gariban türkler gönderilirdi
Anadoluda okuma yazma oranı %6 değildi. Zaten baktığında ülkede mürekkep isteyen her yetkili mercii de ermeni ve rumlar vardı. Doktorlar hep ermeni yahudi rum du öğretmeler öyle , yol bile yapılmazdı anadoluya. Koskoca semtlerde 1 tane doktor zor bulunurdu. Öğretmenler okuma yazmayı tam olarak bilemezd, i. Ama sözde fetih ettiğimiz yerdeki insnları eğitirlerdi... Kim ne istiyorsa öyle desin beynini kullanamayan insanların ithamlarıyla ilgilenmiyorum. Fakat bildiklerimizin onları da yola getirmeyeceğini biliyorum. O yüzden sen gibi bilgi sahibi insanlar görünce seviniyorum. Ne diyim darısı bunların da başına...
İnşallah zaten Osmanlı'da bilim insanı sanatçılara bakarsan hepsi arap ermeni Rum fars kökenli mimar Sinan bile devşirme Türk değil türklere hiçbir zaman eğitim hakkı verilmemiş hep sömürülmüşler köle efendi sistemine alışmışlar şimdi böyle bir halka da Atatürk gibi bir adam geliyor sen kendi yöneticini kendin seçecek kadar değerlisin diyor. Halk algılamıyor çünkü biat etmeyi öğrenmiş bu yüzden cumhuriyet düzeni bizde oturmadı. 600 yıldır değer görmeyen halka bir anda bu kadar değer fazla geldi işte sonuçları hala daha biat ediyorlar. Yönetici zengin hakkıdır diyor garip Anadolu insanı sorgulamıyor. Sen şu düzeni avrupada kur seni halk rezil eder bırak bu kadar süre iktidarda kalmayı ülkede barınamazsın çünkü adamlar bu hakları zorla kazanmış
Gerçekten insanlara bir şeyler anlatmayı bıraktım. Belki sözü geçen itibarlı birisi olsaydım o zaman insanlara ulaşabilirdim. Ama şimdi cahile alim eden bilgiler veriyorsun algılamadığı için sen ml, aptal oluyorsun. Arkadaşlarımızla tartışmalarımızda hep kaynak veririm. Ve derim ki bak her kaynağı dikkate alma ssana verdiğim kaynağın sağlamlığına da ayrıca bak sözüme temah etmiyorsan. Ondan kaynak istediğimde ise hep dedem öyle anlattıa baba annem böyle söyledi. Şurada yaşayan amca böyle görmüş falan der. Tutar kendini ''komplo teorisyeni'' diye tüm dünyaya tanıtan fesli delinin söylediklerini gerçek zanneder. Sorsan komplo teorisinn anlamını bile bilmez ama seni çok bilmişlikle itham eder falan işte sende uzak değilsindir benzer ithamlara :D Dolayısıyla cidden yoruldum ve saldım boğulsunlar cahillikleri içinde ne yapayım :D Birisi bana kaynaklı bir şey gösterse araştırır bakarım eğer yanılıyorsam ya kardeşim teşekkür ederim ben eksik kalmısım bu konuda derim. Bunlar anneleri babaları olmasa hayatta kalacak kabiliyetleri yok, amca dayı yeğen parti torpili olmasa iki yakalarını bir araya getiremeyen insanlar bize hayat dersi verirler. D
Ülkemize her gelen misafire bu şekilde bir muamele yapılırsa jandarma işini yapamaz bir de bu hediye vergilerle gidiyor aynı şekilde bu her misafire yapılırsa çok büyük bir miktar olur ve o paraya deprem bölgesinde hala konteynrlarda kalan insanların daha çok ihtiyacı var 🙂
Arabın arap olmayandan üstünlüğü yoktur demiş peygamberimiz neden bu tavır Türk bir kadına yapılmıyor bana ne avrupalıdan Amerikalıların afrikalıdan Aslı ne kadının hırsızlık yapması mı suçlu olması mk