Türk kadını mazoşist mi?

Size teminat veriyorum herhangi bir günün istediğiniz kanalında haber bültenini açın en az bir tane kadın cinayeti gösterilir. Bu cinayetleri işleyen erkekler cehaletin karanlığında boğulan kötü/sorunlu erkekler. Öyleyse neden hala türk kadını olarak onlarla aramıza set çekmiyoruz? (beyfendi erkekler ve zeki kızlar için sözüm meclisten dışarı)

Ben geçenlerde biriyle tartıştım da yine kız bu arada.

Benim eski sevgilim uyuşturucu batağına düşmüştü.

Ben mi düşürdüm neyse.

Bu kız da onun yakın bi arkadaşı.

Onun sana en çok ihtiyacı olan zamanda yüzüstü bırakmışsın bana sığındı filan dedi.

Bunu ilişki bitiminin 3 ay sonrası söylemesi... 😄

Eee napim yani dedim.

Merhametsizsin dedi.

Bak sen? 😄

Ben onun annesi değilim nasıl kendini bataklığa sürüklediyse çıkması gereken de o dedim benden uzak allaha yakın olsun dedim.

Sonra bizim tartışma hararetlendi vs ama bi de şöyle de komik bi örnek verdi:

Bu iron mande oynayan robert downey var bilir misiniz dünyaca ünlü yıldız heh bana şaka gibi onu örnek gösteriyo (bilmeyenler için hikayesinde kendisi uyuşturucu kullanıyor ama şuanki eşi sayesinde bırakabiliyor)

İyi de zeren malııı bak bakalım o adam neler yaşadı da kullandı kariyerinde başarısız oldu diye filan kullandı bu beyfendinin rahat bi yerine battı da kullandı tamam bu yine de bağımlılığını haklı çıkarmaz ama eğer o bile haklı değilse bu niye haklı olsun!!

Bi de ben böyle hadsiz insanlardan ve cahil insanlardan nefret ediyorum.

Bu da böyle sitem dolu bir soru.

Türk kadını mazoşist mi?