33 yasindayim, bir oglum var 4 yasinda ve bosandim. 1 sene oldu. Cocugunu aramiyir. Nafaka odemek istemiyor. Ne yapmaliyim?

Ben cocugun ozledi diye aradim , hayatimda biri var beni arayamazsin mail atabilirsin dedi. Mail attim, cevap yazmadi bir daha attim, beni dava edeceginj yazmis, huzuru ve sukunu bozmaktan. Telefonla aradi, cocuga neden nafaka oduyorum diyor, birini bulup coccugu ona baktirmaliymisim. Ben gorustugum kadinin cocuklariyla mesgulum diyor. Gercekten delirmek uzereyim. Ailem pirna pirna dagildi kendi ailem. Bosan bacim, seni ezdirmeyiz diyen abim, " dusmeyecektin bacim, benim kendi ailem var" sedi her yerden engelledi. Kapi komsum adam bosandigimi anladi cocugun ufacik tikirtisinda duvari gumletiyor. Esim varken gikini cikaramiyordu. ne yaoacagimi sasirdim. EVlen demeyin, uvey baba taciziyle ilgili birimde calisiyorum adliyede. Bunca olaya sahit olduktan sonra evlenemem

Güncellemeler
1 yıl
Ben adliyede memurum. Yani cok sukur kendi kendime gecinebilirim. Onun 4000 lira nafakasi degil aslinda ama 4000 lirayi dai odemek istemiyir. Cirkeflesiyir
33 yasindayim, bir oglum var 4 yasinda ve bosandim. 1 sene oldu. Cocugunu aramiyir. Nafaka odemek istemiyor. Ne yapmaliyim?