Ailem dizi hakkında neden bana bu kadar kafayı taktı?

Halbuki ben o kadar dizilere baktım mesela 1. bölümden başla 100 ve küsür bölüme kadar çeşit çeşit dizilere baktım daha da bana diziye bakmıyorsun diye bana söyleniyorlar halbuki ben onlardan daha çok baktım daha da diziye bakmıyon diye bana söyleniyorlar ve arkamdan da dedikodumu yaptıklarınıda duyuyorum hülya hiç bir diziye bakmıyor diye arkamdan konuşuyorlar babamda diyor hiç bir diziye bakmıyon diye lan sizin kafanız mı güzel insan diziye bakacak diye bir kural yok halbuki yanılıyorsunuz ben 20 den fazla dizilere baktım yemin ederim kurana da el basıyorum bu arada sizene bütün deliler beni buluyor ya diziye bakmışsım bakmamışsım benim dizim değil mi sanki size özet geçeceğim dizi hakkında o zaman doktora da gidelim ufak bir hastalığımız olsun mesela başımız ağrıyor diye doktora gidelim o zaman okula da gidelim bilgi öğrenelim zaten okula gidiyoruz da ve bütün kızlar da iş sahibi olsun vs. insanların dizilerinden sizene bakmışsık bakmamışsık sizene benim anneannemin bir akrabası var günah diziye evine televizyon almayan insan bile var anneannemden gördüm onuda ve diziye neden bakılır elinde telefon olmaz mesela internet diye bir şey olmadığında canın sıkılır ve var ne yok diye kanalları gezersin hoşuna giderse arada sırada bakarsın o için var televizyon artık televizyona bakma devri bitti neyse iyice uzatmadan konuya geçeyim neden ailem dizi hakkında bana fazla yükleniyorlar diziye bakmıyon diye ve arkamdan bile duyuyorum neden insanlar dizi hakkında bana kafayı taktı?

Ailem dizi hakkında neden bana bu kadar kafayı taktı?