Sizce ailem neden böyle saçma düşünüyor?

Bende bipolar bozukluk var. Engelli raporu çıkartmak istiyorum. Annem diyor ki engelli olursan o her yerde karşına çıkıp sana sıkıntı yaratır. Babam da diyor ki engelli raporu çıkarıp engelli haklarından yararlanirsan engelli insanların hakkına girmiş olursun. Neden hakka girmiş oluyorum? Benim hastalığımda insanların engelli raporu alma hakkı varmış. Bundan faydalanmak istiyorum hepsi bu. Ayrıca ben zihinsel engelli Kpss'sine girmeyecegim. Akıl sağlığım yerinde olduğu için zaten beni fiziksel engellilerle aynı KPSS'ye sokarlar. Yani bu zamana kadar özel sektörde hiçbir işte tutunamadim. Nereye girsem bende bir anormallik sezip ve verimsizlik görüp çıkarıyorlar. Normalde öğretmenim. Öfke patlamaları filan çok yaşıyorum diye veliler şikayet ediyor. Cocuklara da zaten doğru düzgün dikkatimi veremiyorum. Bazen çok şımardıklarında aglayasım geliyor. İlk başlarda tecrubesiz olduğumdan böyle olduğunu ve mesleğe alıştıkça bunlarin geçeceğini sandım. Ama en kolay, mevcudun en az, çocukların en uslu olduğu siniflarda bile zorlandim. Çocukları seviyorum ama sağlığım yerinde olmadığı için onlara öğretmenlik yapmaya devam edemem. Düz memurluk benim için çok çok daha iyi olur. E KPSS'den olabilirim. Ama olur da düşük engel oranı verirlerse sadece engelli oldugumla kalır sonra da hiçbir haktan faydalanamazsam. O da var. Cunku şu an depresyon evresinde değilim. Ondan dışarıdan sağlıklı duruyorum.

Sizce ailem neden böyle saçma düşünüyor?