Güncellemeler
1 yıl
Ya abisi kıskanıyor bu grzklyi benim ailem durumum karısına göre bir tık iyi diye kıskanıyor hani hazır evde oturacak ilerde kardeşi diye o yüzden onu dolduruyor bana karşı bu da anlamıyor onu savunup duruyor abime hakaret etmişsin diye halbuki ben durduk yere sataştıgı içni hakaret ediyorum tabii ki susucak miyim durduk yere bana karışan bir insana hayırdır. Yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hahaha şimdi ben gülüyorum ama biz aynı kaderi yaşıyoruz bu aralar bende çok söyledim bisanicam diye ama ne çare
Ben gerçekten de boşanıcam ailesi üstüme çullansa ağzını açmayacak bir srfszle ben yapamam
Kim haklı ise o tutulur
Durduk yere abisi bana sataşıyor onu kıskanıyor aslında ama bu slk anlamıyor
Kıskandığı için yuvasını yıkmaya çalışıyor çünkü kendi karısıyla mutsuz karısını sürekli aldatıyor kavga ediyor
Nereden buldun bu salağı. Yanlış anlamada bu nasıl bir aile ilişkisi. Mesafe her zaman iyidir.
Yani abisi karısıyla mutlu değil diye bunları yapıyor bide herkes bana güzel der kendimi övmek gibi olmasın diğer gelinden güzel derler abisi işte onu da çekemedi kendi karısından daha iyi diyorlar bana tip olarak bide aile durumum daha iyi vs kıskandı abisi bu hala anlamıyor
Hiç sorma kısmet olmuş işte bosicam böyle gitmez bu adi herifle çünkü
Mutsuz oluyorum bıktım ezdirmesinden beni abilerine annesine karşı
Bazı erkekler düz kontaktır. Onun birşeyleri anlamasını bekleme. Az önce dediğim gibi araya mesafe koyun.
Neden anlamıyor bunu anlamamak için grzkl olması lazım grzkl da değiş kafayı yicem göz yumuyor resmen nasıl anlamaz herkes anlıyor kimle konuşsam kime anlatsam abisinin kıskandıgını anlıyorlar bu grzkl bir türlü anlamıyor ya da işine gelmiyor bilmiyorum.
Boşanıcam bu srfszle bir ömür geçmez
Tabi ki bir erkek karısını ezdirmemeli. Kocanın ailesi de geleni ezdirme niyeti olmamalı. İnsan olmak zor
Aile kuzusu pasif
Olmamalı ama işte böyle boyleler sefszldr
Bak benim kız kardeşim Yeni nikahlandi onunda eltisi sürekli enişte beye yavşıyormus. Diyor bunlar ailecek kalın kafalı. Genel olarak yarma gibi olanlar biraz kalın kafalı oluyor. Dedim bak kardeşim sen bu olayı eşin ile konuş araya mesafe koyun. Kardeşlerin yedikleri su ayrı gitmiyor diyor. Bu yanlış bir şey.
Aile kuzusu dediğin nasıl oluyor.
Bu aşırı ailesine düşkünler bunlar birbirlerine düşkün deli ailesiler bildiğin
Kırık kafa bunlar bu kadar birbirlerine bağlılarsa evlenip neden bizim gibi kızların hayatını karartıyorlar çekmek zorunda mıyız biz bunları
Benim anne tarafımda ona benzer bişey. Birisi bir şey derse herkes aynı şeyi söyler. Eğer öyleyse iş vahim
Aile kuzusu işte anne baba abilerine cok düşkün anlamında diyorum
Ben haklı olsam dahi savunmayacak derecede aile kuzusu
Evet bunlarda böyle işte aynı
Bula bula bunu nerden buldum çıkana bak of offff
Dedim ya sana. Hepsi aynı şeyi düşünür. İşin zor. Bende bi anneanne var o ne derse koşulsuz şartsız itaat ediyorlsr. Allah'a şükür biz öyle değiliz. Annemde de var öyle şeyler anne diyorum senin dediğin olmaz diyorum.. aklım erdi ereli annemin o aileden getirdiği o akılcı baskıcı şeyini bastırırım. Olaya bakarsın karar verirsin. Bu işin anası atası olmaz
Geleceği bilmiyorsun başka birini bulsan onunda başka huyu çıkar. Emin ol
Aynen hepsi birbirini tutuyor düşünüyor gelin it mi kpk mi haklı mı haksız mı kocam denen herifim umrunda değilim ailesi öncelik
Zaten boşanıcam ve de birdaha evlenmicem evet daha kotusu de gelebilir kimseye güvenip daha evlenemem
o yüzden bekarlık başkaymış ben mutsuz oldum evlenince evliliğe ailesini karıştırıyor ne biçim erkek bu boyle erkek mi olur karısını evini ailesine anlatan uzaktan uzağa kavga çıkarıyorlar arayıp her an içimizde gibiler
Bazı aileler böyle. Size şöyle söyleyeyim evlenmek de çözüm değilmiş. İnsan oğlu çok farklı bir yaratık. Bende çok mutlu değilim ama mutlu olduğum şeylerde var. Sizi anlıyorum çok zor. Ama öyle kesin hükümler vermeyin
Karısını ailesine anlatmak olmaz. Kol kırılır yel içinde kalır. Örnek verebilir misin. Bir tane. Nasıl anlatıyor
Dayanacak gücüm yok çok zor evet kesin hükümler vermeyin derken ben boşanıcam beni mutsuz eden bu denli saygısı düşüncesi olmayan beni tutmayan ilgi göstermeyen biriyle ömür boyu evli kalmak istemiyorum
Onu bilmiyorum ama işyerine giitttiğinde herşeyi anlatıyor iyi kötü herşeyi iyi de anlatsa bunlar kıskanıp sonuçta gıcık alıp ara bozabilirler neden bu kadar ailesine güvenip herşeyini anlatıyor şaka gibi
Hanım efendi imkanın varsa Boşan. Bu ilişkiyi düzeltmek için yeterince çabaladığıni düşünüyorsan boşan. Kesin hüküm verme Derken ben ileriye dönük diyorum.
Ve bozuyorlarda bu iyi bir şey bile anlatsa beni aradıklarında vs böyle böyle olmuş dediklerinde kıpkırmızı oluyorum dünyanın en şerefsiz yaratığıyla evliyim
İleriye dönük kesin yüküm vermiyorum da ben evlenmek istemem sadece boşandıktan sonra
Olacak şey değil. Bir ailede her şey aile içinde kalmali. Çok büyük bir şey olmadı sürece
Büyük konuşmadan soyluyorum zaten
Bu iyi kötü ne olduysa eve ne aldıysa bulaşık eldiveni aldığını bile anlatmış
İşin çok zor. Ama emin ol sadece tek sen değilsin. Ama seninki de bir kadının istemediği bir şey. Fakirliği kabul eder bir kadın ama böyle birşeyi asla mi
Dolap lazımdı onu aldığını söylemiş askıyı söylemiş böyle yaptıgı içni bunlar yüz buluyor karaktersizin başı bu
Kadın herşeyi kabul eder idare eder amma böyle aile kuzusu erkeklerden nefret ederiz soğuruz ben boşanıcam birazdan annemleri arıcam arabayla gelsinler eşyalarımı toplayıp dönücem aile evine
Sonra dava açılır ve biter kurtulurum en azından bunların stresinden bıktım artık
En iyisini yaparsın. Bütün ailer bitiş şeylere karışmak ister. Galiba böyle Bir hastalık var
Ne istiyorlar bu yeni evli
Gençlerden daha 2 yıl yeni dolacak daha dolmadı 3 ay sonra dolacak
Sana söyleyebileceğim kendini strese sokma. Çocuk yoksa daha kolay her şey
benim koca da sorun ondan dolayı yüz buluyorlar bunun kisiliksizliği yüzünden
Hastalar evet Türkiye’de aileyle evleniyoruz aileler ve kocalar adam olmadıkça evli tek bir insan kalmaz bu memlekette
Çocuk var 1 yaşında yinede boşanıcam oğlum var
Benim ailem bile öğrenmek istiyorlar. Tabiki o kadar değiller. Ama merak. Hele babam. Oda bu değişik. Annem babamdan daha iyi. Bazen burada duyuyirum yeni evliler kaynana evi terk etmiyor. canım kadın Yeni evleri rahat bıraksana. Herkesin işi var gücü var.
çünkü daha fazla çekersem hem kendime hem çocuğuma yazık etmiş olucam çocuğumu alıp eşyalarımı toplayıp aile evine donucem gelip çocuğunu görür mahkeme kararıyla
Evet kaynanalar aşırı kıskanç oğullarını çok kıskanıyor çoğu kayınlarda
Kardeşlerini kıskanıyorlar kardeş bile hain
Boşan boşan da keşke çocuk olmasaydı. Hayırlısı. Bak ben 1 yıllık evliyim çocuk yapmıyorum. Belki 4 yıl daha yapmam
Yeni evliyiz aha rahat vermediler kocam adam değil ya en başta o iyi olsa böyle yapamazdı ailesi bana
Çocuğu istedim ben olsun erkenden diye yani yaşım 25 di işte çocuk doğduğunda şimdi 26 yim iyi ki olmuş ya belki birdaha evlenmicem iyi ki çocuğum olmuş
Neyini kıskanır geri Kafa. Deli garu bunlar niye evlendi. Sen gel bizi kontrol et ilişki olmasın diye mi? Cahillik
O konuda üzülmüyorum çocuğu bende istedim çünkü
Ama keşke daha düzgün bir adamdan yapsaydım ama bilemiyorsun işte evlendikten sonra karşında bambaşka bir adam çıkacağını
Tabiki annelik duyguların seni öyle konuşturur. O senin hayatın artık. Sadece ben çocukların mutlu ailede Bir ailede büyüsün istiyorum. Ondan dolayı
Herkes çocuk istiyor. Ama az ileriyi görüp emin olduktan sonra istemek daha doğrusu.
Ben çok iyi bir anne olurum ona öyle de olmaya çalışıyorum anneannesi ve dedeside çok iyi ve ilgilidir yani mutlu ailede büyür zaten o konuda sıkıntı yok
Boşanıcam eşyalarımı toplicam o evde yokken çekip gidicem kendi ararsa dava aç mahkemede sonra hangi gün karar verilirse çocuğunu görürsün dicem
O zaman boşan. Daha gençsin. Gelecekte neler olur neler. Canını sıkma hayat bilgisi gitmez.
Evet doğrusu ileriyi görüp istemek yapmak elbette ama dediğim gibi ben erkenden olsun istedim boşanma olsa dahi
1 çocuğum olsun dedim yani geç olmadan
Anlaşmalı boşanmaya bak. Daha kolay olur.
27 yaşına giricem 2 ay sonra yaşlanmış hissediyorum ya genç miyim ki halen boşandıktan sonra rahatlicam eminim çünkü çok stres çektim bu evlilikte 2 yıl boyunca
Anladım. Annelik duyguların ağır basmış. Hayırlısı olsun.
Anlaşmalı dicem zaten aynen
Teşekkür ederim amin
Gelecekten bir beklentim yok ama evlilik olarak cunku iyi erkek pek yok günümüzde
bekar kalmak en doğrusu ömür boyu o yüzden
Ne yaşlanması. Böyle şeyler düşünme. Nasıl düşünüyorsan öyle hissedersin. Buda geçer gider. Canıni sıkma. Ne kadınlar var 3 çocuklu 45-50 yaşında evlenmiş boşanmış mücadele etmiş, o yaşta çalışmış, hâlâ taş gibi kendini korumuş. Sakın - düşünme
Hayatı sadece evlilik, erkek kadın ilişkisi olarak düşünme. Tabi ki buda hayatın çok çok önemli bir gerçeğidir. Ama sadece böyle bakma dünyaya
Doğru söylüyorsun yaşını başını almıs boşanmış insanlar daha üzücü aynen ama o yaşa gelmiş yaşını göstermeyen genç kız gibi
Duranlarda çok evet cidden
Ben boşanıp kurtulaym da bu herif ve ailesinden bir an önce
Sonrasını düşünürüm zaten
Öyle kadınlar görürüm ki hala o yaşta dönüp kendine baktıriyor. O yüzden kendini her türlü koru kendine iyi bak
Boşan. Gerisi gelir. Canını sıkma. Umutsuzluğa düşme
Teşekkür ederim üzüleceğim ama o herife değil böyle biri neden karşıma çoktı neden daha iyisi olmadı diye canım sıkılıyor sıkılacak sadece bir süre atlatırım inş en kısa zamanda
Şimdi eşyalarımı toplicam başlicam
Gece gece. Kocan yok mu evde.
İşte nöbette
Çocuk uyuyorken hazırlıcam sonra uyurum görüşlerin ve verdiğin moral için çok sağol iyi geceler şimdi hazırlıklara başlayayım
Hayatta her şey insanın başına gelir. Üzülme. Yaşanması gereken kıssaydı yaşandı diye düşün.
Hayırlı geceler.
Allah razı olsun sanada
ben tam tersi ailemle aram bozuk
Neden bozuk peki
aranan
annem babam bana annelik babalık tam yapamadı Fakir olmadığımız halde fakir bıraktılar beni o yüzden evlendigimde eşim benim için daha değerli ve gerçek ailem olur
Anladık kardeşim Allah yardımcın olsun insan ailesini seçemiyor işte
Anladım yazacaktım anladık olmuş pardon
o yüzden evlensem o aile sıcaklığını eşimle yaşamak isterim
İnşallah iyi sıcakkanlı temiz bir eş bulur evlenirsin Allah seni iyilerle karşılaştırsın o aile sıcaklığını göreceğin biriyle inşallah
sağol senide
Ailesinden kopamayan koca bir bebek olduğu için
Karısını kendi evimdekilerden bile koruması lazım kimseye ezdirmemesi
boşan. değişmez o
Aynen dediğin gibi değişmez biliyorum boşanıcam
kaç gündür düşünüyorum kararımı verdim boşanıcam zaten
hangi şehirdesin , çalışıyor musun , ailen yakın mı
Ufak tefek şeyler değil bunlar ailesini evliliğimize müdahil ediyor ben bu adi karaktersiz yaratıkla aynı evde duramam daha fazla
Başka şehirde çağırıcam gelip alsınlar eşyalarımı toplicam
sen hangi şehirdesin
Sakin olun ne oldu ji
Yazdım açıklamaya maalesef cok gerginim elim ayağım titriyor sakinlik bırakmadı bu herif bende nerden evlendim bununla
Abisiyle arası daha iyisirr
Boşan
Geçmiş olsun
Boşan