Biraz ufak kuş başı dilimler fırınlayıp kıtır ekmek çorbaya , pizzası, tatlısı, köftesi, galeta unu, herşeyi çok güzel oluyor bence... 🙏 Rabbim yokluğunu vermesin. 🤲🥰🥰🥰🥰
Bayat ekmekleri biz dilimleyip fırınlıyoruz. Ardından rondodan geçirip köftelerde kullanmak üzere toz haline getiriyoruz. Ayrıca küp küp kesip , fırınlayıp çorbalarda değerlendiriyoruz. Annemin bayat ekmek içi ile harika bir revani tarifi vardı. Ara ara da onu yapıyoruz.
Herkes bizi tanımak istediği kadar tanır kalplerimizi en iyi Allâh bilir deli kadın merhameti bir başkadır sevmeleri de ısıtması na bakarlar sadece yanılıp😂😂😂😂😂😂😂
Çok güzel olmuş çok mantıklı. Ben sütçünün alacağı yere asıyorum hayvanlara götürüyor. Bazen de parka kuşlara ördeklere. Oğlan da çok seviyor hayvanlara vermeyi.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Onuda yaparım evet ördeklere falan vermek çok zevkli çocuklar bayılıyor 🤗🙏
Bende çok ekmek bayatlamış ama bayatlarsa ondan galeta unu ya da köfteye koyabilirim yumurtalunekmekli kremalı sufle - pizza - ya da sarımsaklı kaşarlı ekmek domates çorbasına kitik ekmek bunlardan birini yapabilirim
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Vay çok güzel Bayıldım buna tarlısıda güzel oluyor kaymaklı ekmek tatlısı🙏😊
Bizim evde bayat ekmek pek olmaz. Olursa da kahvaltıda yumurtalı ekmek yaparız ya da üzerine kaşar peyniri-sucuk falan ekleyip fırına veririz. Bu şekilde değerlendiririz.
Bu dünya geçiyor öteki dünya için yatırım oda biz değil o hayvanlarda dile gelecek ne aldık ne verdik önümüze gelecek çöpe gitmesin ayak altında ezilip bi boğaza gitsin tamm işte 😊🥰
Balım bi soruda beni etiket yapmışsın çok teşekkür ederim😘💕 ama o adam biraz gevşek ağız abartılı seks sözleri boğdu beni sâdece etikete görüp gelmedim sanma diye yazmak istedim kırılma bana 😇🥰💃☕