Bunları yeni almıştım annem kaba duruyor dedi sonra erkek ayakkabısı gibi dedi sizce öylemi duruyor şimdi erkek kız kalmadıki artık erkek ayakkabısi olsa satıcı bunu önerirmi
Sizce ayakkabılar çokmu kaba erkek ayakkabısi gibimi duruyor?
Tabi ki beğenmek önemli ama şöyle marka olduğuna bakma olay marka değil ürünlerin pahallı olma sebebi kalitesi uzun giderler konforlu benim felsefem şu ki ucuz mal alacak kadar zengin değilim ucuz mal alirsin 1 ay sonra tekrar almak zorunda kalırsın işini tam görmez rahatsız eder tabi şartlara göre hareket etmek farklı
Giyince rahat ama annem kaba dedi geçen ayakkabılara bakıyorduk bunu aldın burada ne güzel ayakkabilar varmış dedi satıcıya sorduk kaç numara lazım dedi sonra 38 dedim annemde adam baktı ayağına bişeyde diyemedi dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır güzel, güle güle kullan.
Oh be bi kız yorumu bekliyordum teşekkürler 🙏
Rica ederim🌼
Markası ne boyununuzun da gösterir iyi gibi
Markası normal bi marka ya best of diye bişey 1.65 boyum
Bence güzel iade vs etme kim dedi kötü diye djdjd
Yok zaten etmemde annem ya alırken güzel demişti sonra diyor kaba duruyor ama sen seviyosun yapıcak bişey yok
Bişey olmaz giy yaş kaçki biraz aşırı genç işi gibi
24.
Hm
İyimi
Güzel tabi djdjdj
Sağol o zaman takmıştım biraz
Yok be fkfjfk kombin yap bide güzel fena durur bak
Durmuyor kombine göre güzel gider
38 numara ayağım.
Bu dahami büyük gösteriyor acaba
Yok be erkek gibi durmuyor merak etme kış aylarında iyi gider
Sağol zaten yok diye aldım kışlık ayakkabım eskidi baya ama bidahakine Nike falan almayı düşünüyorum
Marka ayakkabı alırsan uzun gider dayanıklı olur bu tür yan ürünleri kombin için bulundurabilirsij
Marka alamam çok pahalı ben ancak çakma falan
Hatta Nike ya da New balance çakmasını düşünüyodum bunu aldim
Kendi paranı kazanmaya başlayınca öyle Dr alirsin ki ahahahah xuan bunlarla idare etmen gayet doğal
Evet doğru çalışmıyorum şu an ama illa her şey marka değilki yani begenmek önemli değil mi
Tabi ki beğenmek önemli ama şöyle marka olduğuna bakma olay marka değil ürünlerin pahallı olma sebebi kalitesi uzun giderler konforlu benim felsefem şu ki ucuz mal alacak kadar zengin değilim ucuz mal alirsin 1 ay sonra tekrar almak zorunda kalırsın işini tam görmez rahatsız eder tabi şartlara göre hareket etmek farklı
Ucuz mal alırsan nasıl zengin oluyosunki
Çakma filalar vardı bende senelerdir idare etti önleri yeni yeni soyulmaya başlamış hahaha
Ahahahah açıkladım ya orada ucuz alırsan sürekli alirsin kolay bozulur
Ayakkabı için düşünme sadece
Doğru diyosun aslında neyse bakalım artık idare edicez böyle gittiği yere kadar
Kıyafette markaya önem verirmisin peki
Seni yorumlamamı ister misin güzel yorjm yaparım düzgünce normal sapik değilim merak etme
Ben kaliteye önem veririm herseyde
Yoo güzel
Erkek ayakkabısi gibi değil değilmi
Yok ya değil
Sağol ya giyince rahat yani baya satıcı bunu al çok rahattır dedi
Satıcıyı dinleme sen beğendiysen rahatsa al 🙂
Giyince rahat ama annem kaba dedi geçen ayakkabılara bakıyorduk bunu aldın burada ne güzel ayakkabilar varmış dedi satıcıya sorduk kaç numara lazım dedi sonra 38 dedim annemde adam baktı ayağına bişeyde diyemedi dedi
Alırken güzel al demişti bi güzel diyor bi kaba diyor
Sen beğendiysen giy ya erkek ayakkabısına benzemiyor güzel
Sence satıcı neden bakmıştır ayağıma ya
Gerçekten kabami duruyor acaba
Ahh🤦😀 güzel cidden birde giy ayağına öyle at istersen
Pis giyip atarsam kirlenir halı
Altı pis atamam şu an
tamam
Numaran kaç
38.
Ne güzel ayakların var ne gerek var böyle kaba seylere
Oyle degil mi