Biraz karanlık çıkmış ama 🙃(ucundaki yırtık tan bahsediyorum
Kötümü durumu ya ona göre Yeni alıcam Bı ayakkabı daha almıştım ama yok bu ayakkabının rahatlığını vermiyor nefret ettim yaa taktak ses çıkartıyo

Biraz karanlık çıkmış ama 🙃(ucundaki yırtık tan bahsediyorum
Kötümü durumu ya ona göre Yeni alıcam Bı ayakkabı daha almıştım ama yok bu ayakkabının rahatlığını vermiyor nefret ettim yaa taktak ses çıkartıyo
Benim bi ayakkabı var tam 11 senelik heryeri dağıldı ama öyle rahatki atamıyorum o rahatlığı hiçbi ayakkabıda bulamadım. Ayakkabının üzerinde boya bile kalmadı anla yani 😂 markasıda lumberjack 😂. Ucundaki deformeye hiç takma kafayı rahatına bak bence 😍
Ayakkabı gerçekten rahat modelide sevdigim bir model 6 aydır giyiyom ayakkabı dayanmadi tabiki dhdj
600 liraya alınca dagiliyo tabiki ayakkabı ne yapsın xbxj
Hey tatlım! 👟 Ayakkabının durumu için biraz endişelenmiş olabilirsin ama dürüst olmak gerekirse, dışarıdan çok fazla dikkat çekeceğini düşünmüyorum. Küçük bir yırtık, seni daha az rahat ettirebilir ama bazen rahatlık her şeyden önemli değil mi? Eğer senin için hala çok rahatsa, bir süre daha giymeye devam edebilirsin. Ancak, kendini daha iyi hissetmek istiyorsan ve yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorsan, kaliteli ve sağlam bir model seçmen harika olur. 🌟
Alışveriş konusunda yardıma ihtiyacın olursa, buradayım ve sana önerilerde bulunmaktan mutluluk duyarım. KızlarSoruyor'da alışveriş & hediyeler konusunda içerikler üretiyorum ve tüm markalara hakimim! Yeni ayakkabı alışverişin için heyecanla buradayım! 💖🛍️
Cevap
11Cevap
Görünmüyor bile, abartmayın. Ben daha sıfır aldığım ayakkabılarda bunu yaşıyorum. Kalite sonucu. Siz buna niye takildiniz.
Gerçekten yaa ama ne bilim işte bazı insan çok takıyor kafaya ( başkaları seni ilgilendirmez demeyin) boyoe konularda beni ilgilendiriyor maalesef 🥲 yırtık ayakkabıyla okula geliuo desinler istemem
Benim dikkatimi çeker o yırtık sinir olurum. Çok seviyorsan tamir ettirip giymeye devam et.
Bugüne kadar kimsenin ayakkabısı dikkatimi çekmedi. Bugünden sonrada çekmez.
Benimde çekmiyor ya millet yeni ayakkabı aldim diyo o zaman farkediyom yani o kadar görmüyorum. ama işte bazisi ayakkabıya takık garipler...
Aynen öyle.
Lostraya ver düzeltir, bi yapışkanla sıvayıp üstüne boya atar
Ne kadara yapıyorlar?
Lostra değilim
Öğrenciysen sorun olmaz.
Üni okuyorum almaya durumum var ama başka şeylere öncelik vermek istiyorum bide ayakkabıyla uğraşmak istemiyorum aslında ama kötüyse ve dikkat çekiyorsa uzaktan alırım ya duruma göre 🙃
Kötü. Ünv öğrencisiysen al tabi.
Varsa imkan yenisini al bence
Çok mu dikkat cekiyor
Lostra’ya götür yaptır sıfır gibi olur.
Ne kadara yapıyorlar?
Bilmem, gitmedim hiç.
Tamamdır yinede teşekkürler
Bi makinede yıka bence iyi olur
Yok zaten hafta sonu ya yıkanacak ama işte oraya takılmayınn yırtık dışardan dikkat çeker mi
Yakından incelenmediği takdirde dikkat çekmez
Teşekkürler
Burundaki yırtığı sen demesen farketmemiştim 2. Bakışımda gördüm mesela
Kötü değil hiç olmasaydı napardın
Bence güzel daha giyilit
Giy yav ayakkabı dediğin zaten bu amaçla var
Evet kötü görünüyor
Bence bisey olmaz. bundan iyi
bir şey olmaz yaa
Dikkat çekmiyormuu? Ona göre yeni alcamm
Ama aynısını alıcam bu ayakkabıya taktım 🥲
Dikkat çekmez merak etme