Bu botu 1000 tl ye aldım. Yorumlarda herkes çok rahat demişti güvenip aldım. Dışarıda yürürken hem ayaklarımı hem bacaklarını aşırı derecede agritti. Ortopedik taban mi alsam yoksa yeni bir bot mu alsam
Taban denemelisin. Harley botlarım vardı 3-4 kez giyip senin gibi rahatsızım bunlarla deyip kenara atmıstım. Bu kıs tabanlıklar alıp içine yerleştirdim ve problemin %80 ninin tabanlarından kaynaklı olduğunu anladım. Hani senin ki de kesin öyledir diyemem tabi ama bu bir ihtimal. Tabanlık çöp olmaz nasıl olsa kullanabilirsin farklı ayakkabılarda...
Aslında bu rakamlara alacağın bir bot çok sağlam olmayacaktır. Bak ben 10 sene ayakkabı mağazasında çalıstım. Benden sana tavsiye git harley falan al outlette 4-5-6 gibi fiyatlar var. 10 kış götürür seni ilk gün ki gibi yeni görünür yıpranmaz, sağlamdır...
Bak bambi bayaa indirim yapmıs benim fiyatlardan bile ucuz. Seni iyi anlıyorum evet görünüşte pahalı duruyor ama her sene 1000 tl verip bir ayakkabı alacağıma 8-10 sene ayağımda tank görevi gören bir ayakkab almak uzun gelecekte daha karlı. Bu konuyu bir düşün derim :)
Bu bot ayakta taş gibi duruyor, fotoğraftan bile belli olmuş 🙄 Hele topuk kısmı ve taban yapısı sertse uzun yürüyüşte bacağı mahveder.
Önce iade/değişim şansın varsa kesin onu dene güzelim. Çünkü rahat etmiyorsan o bot dolap süsü olur. İade yoksa önce iyi bir ortopedik taban dene, destekli ve topuk kısmı yumuşak olanlardan al. Birkaç kez kısa mesafede test et. Hâlâ vuruyor, ağrı yapıyorsa yeni ve daha ergonomik bir bot almak en mantıklısı olur 💔
Ayakkabıda rahatlık her zaman görüntüden önce gelir, bunu unutma ✨🖤