Diğer Neden sürekli uyumak istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden sürekli uyumak istiyorum? Güncellemeler1 yıl reglim Neden sürekli uyumak istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
laylaylomgaliba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bıkmışsın hayattan yapacak bişeyin yok haliyle sıkılıp uykun geliyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bu da bi bakış açısı hıeffe Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Stres sıkıntıdan uzak durmak için 0 3 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Azgınlıktan da olabilir sjcldlfşdşiddğ Yorumla Soran 1 yıl azgınlık uyku mu yapıyomuş Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Azgınlıktan kaçmak için uyuyosundur belki bilemem dkfldşdşşd Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. rahatsızlığın olabilir dr gitmelisn 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Kafan doludur gerçeklerden kaçıyor olabilirsin 0 10 Yorumla Soran 1 yıl peki napim Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Kafanı boşalt Yorumla Soran 1 yıl nasıl boşaltım Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Sorun ne oradan başla Yorumla Soran 1 yıl okey Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Başlamak ister misin Yorumla Soran 1 yıl he Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Dinliyorum Yorumla Soran 1 yıl ne sen sor ne ben anlatım en iyisi heıofee bu konuyu kapatalım Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Nasıl istersen Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bu soguklarda normal 0 50 Yorumla Soran 1 yıl sıcak da uyutuyo olabilir Yorumla purpoless_creature 1 yıl Uyumam guzeldir Yorumla Soran 1 yıl yani Yorumla purpoless_creature 1 yıl Sktr et uyu gitsin sorgulama 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl he tamam hfeıofh Yorumla purpoless_creature 1 yıl 🤪🤪🤪 ben kiskaniyorum seni sen neden boyle diye soruyorsun bossveeerrrr firsatin varken yat gitsin Yorumla Soran 1 yıl tamam yatım bari hıfehf Yorumla purpoless_creature 1 yıl İyi uykular :) Yorumla Soran 1 yıl tamam prenses oalrak uyum dwdudw tatlı rüyalar bana Yorumla purpoless_creature 1 yıl İyi uykular sana prensi gonderiyorum operek uyandirsin seni 😅 Yorumla Soran 1 yıl eee prens nerdeymiş göremedim efıhf Yorumla purpoless_creature 1 yıl Once lokasyonu ogrenmem lazim hangi bolgedesin ona gore prens bulucam 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl prens uykuya daldı galiba ıhwfoh Yorumla purpoless_creature 1 yıl Prensesi uyutacakti kendi uyudu prens nihayetinde erkek sonucta hepsi ayni hepsiiii 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl prenses de işine baksın o zaman hıfhfıhhıfr Yorumla purpoless_creature 1 yıl İs basa düştü tamam koordinat ver gelip camin altindan tas atarim camina oyle uyandiririm opucuk falan bekleme😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl tamam yaptın kabul ediyorum hıwfohw Yorumla purpoless_creature 1 yıl Olmaz o taşı aticam büyük bir tad seçtim o cami bir patlatayim uykundan uyandirayim da gör sen prenses uykusunu 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl uyudum bilee hıwofeg rüyadan yazıyom hıfwf Yorumla purpoless_creature 1 yıl Ruyanda hep taşlar kayalar gör emi tasin altinda kaldığını gorerek ziplayarak uyan 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl yattım kalktım güzeldi :) Yorumla purpoless_creature 1 yıl Uyandin mi ben daha yoldaydim ama yaaaaa Yorumla Soran 1 yıl ooo çoktann ghıegı Yorumla purpoless_creature 1 yıl Pardon ben uyumusum simdi gordum Yorumla Soran 1 yıl sana güno o o zaman burcun ne Yorumla purpoless_creature 1 yıl En kötünün kötüsü haydi bakalim tahmin etmeye çalış Yorumla Soran 1 yıl ikizler mi Yorumla purpoless_creature 1 yıl Allah korusun koç Yorumla Soran 1 yıl hadi sen benimkini tahmin et Yorumla purpoless_creature 1 yıl Aslan? Yorumla Soran 1 yıl oğlak Yorumla purpoless_creature 1 yıl Oooo inadiz yani Yorumla Soran 1 yıl hee Yorumla purpoless_creature 1 yıl Eyvah eyvah tam da seni sevmeye başlamıştım Yorumla Soran 1 yıl yaaa Yorumla purpoless_creature 1 yıl Yukselenin aslan falan mi Yorumla Soran 1 yıl evettt nerden bildinnn Yorumla purpoless_creature 1 yıl Bir yerden yakalamam lazimdi aslan burcunu da severim 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl ayy ne mutlu bana hwıof sonunda Yorumla purpoless_creature 1 yıl İs basa düştü mecbur sabah ben uyandiricam artik 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl kaçta 6 da olabilir jeopfj Yorumla purpoless_creature 1 yıl Sende yatilmayacak saatte yatiyosun kalkilmayacak saatte kalkıyorsun ortan yok mu senin 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl sen kaç olsun diyosun dnvlkd Yorumla purpoless_creature 1 yıl 7:04 de kalkiyorum ben seni de gozlerimi actigim gibi uyandiririm 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl çok iyi olur günaydın mesajı da bekliyorum ama wıfgugf Yorumla purpoless_creature 1 yıl özele gel diye abazalar gibi yazacagim buraya zor tutuyorum kendimi 😅😅😅 Yorumla purpoless_creature 1 yıl Gunaydin mesaji hatta kampanya yaptik bir adette gunaydin sarkisi veriyoruzzz 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl ıehfohe he tamam Yorumla purpoless_creature 1 yıl Laf agizdan cikti bir kere uyandiricaz mecbur sövme ama sabah sabah bastan uyarayim ana avrat dumduz gideceksen sarki soylemem 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl gwgufı yok ben mutlu olurum heıffhw Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 311 cevap paylaştı. halsizlik mi var 0 2 Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 yıl kansızlık olabilir sende Yorumla Soran 1 yıl hımm Yorumla
x_man06 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Uyışuksun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl napim Yorumla x_man06 1 yıl Canlan Yorumla Soran 1 yıl hemen Yorumla x_man06 1 yıl Süper Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bıkmışsın hayattan yapacak bişeyin yok haliyle sıkılıp uykun geliyor
bu da bi bakış açısı hıeffe
Stres sıkıntıdan uzak durmak için
Azgınlıktan da olabilir sjcldlfşdşiddğ
azgınlık uyku mu yapıyomuş
Azgınlıktan kaçmak için uyuyosundur belki bilemem dkfldşdşşd
rahatsızlığın olabilir dr gitmelisn
Kafan doludur gerçeklerden kaçıyor olabilirsin
peki napim
Kafanı boşalt
nasıl boşaltım
Sorun ne oradan başla
okey
Başlamak ister misin
he
Dinliyorum
ne sen sor ne ben anlatım en iyisi heıofee bu konuyu kapatalım
Nasıl istersen
Bu soguklarda normal
sıcak da uyutuyo olabilir
Uyumam guzeldir
yani
Sktr et uyu gitsin sorgulama 😅😅😅
he tamam hfeıofh
🤪🤪🤪 ben kiskaniyorum seni sen neden boyle diye soruyorsun bossveeerrrr firsatin varken yat gitsin
tamam yatım bari hıfehf
İyi uykular :)
tamam prenses oalrak uyum dwdudw tatlı rüyalar bana
İyi uykular sana prensi gonderiyorum operek uyandirsin seni 😅
eee prens nerdeymiş göremedim efıhf
Once lokasyonu ogrenmem lazim hangi bolgedesin ona gore prens bulucam 😅😅
prens uykuya daldı galiba ıhwfoh
Prensesi uyutacakti kendi uyudu prens nihayetinde erkek sonucta hepsi ayni hepsiiii 😅😅
prenses de işine baksın o zaman hıfhfıhhıfr
İs basa düştü tamam koordinat ver gelip camin altindan tas atarim camina oyle uyandiririm opucuk falan bekleme😅😅😅
tamam yaptın kabul ediyorum hıwfohw
Olmaz o taşı aticam büyük bir tad seçtim o cami bir patlatayim uykundan uyandirayim da gör sen prenses uykusunu 🤣🤣🤣
uyudum bilee hıwofeg rüyadan yazıyom hıfwf
Ruyanda hep taşlar kayalar gör emi tasin altinda kaldığını gorerek ziplayarak uyan 🤣🤣🤣
yattım kalktım güzeldi :)
Uyandin mi ben daha yoldaydim ama yaaaaa
ooo çoktann ghıegı
Pardon ben uyumusum simdi gordum
sana güno o o zaman burcun ne
En kötünün kötüsü haydi bakalim tahmin etmeye çalış
ikizler mi
Allah korusun koç
hadi sen benimkini tahmin et
Aslan?
oğlak
Oooo inadiz yani
hee
Eyvah eyvah tam da seni sevmeye başlamıştım
yaaa
Yukselenin aslan falan mi
evettt nerden bildinnn
Bir yerden yakalamam lazimdi aslan burcunu da severim 😅😅😅
ayy ne mutlu bana hwıof sonunda
İs basa düştü mecbur sabah ben uyandiricam artik 🤣🤣🤣🤣
kaçta 6 da olabilir jeopfj
Sende yatilmayacak saatte yatiyosun kalkilmayacak saatte kalkıyorsun ortan yok mu senin 😅😅😅
sen kaç olsun diyosun dnvlkd
7:04 de kalkiyorum ben seni de gozlerimi actigim gibi uyandiririm 😅😅
çok iyi olur günaydın mesajı da bekliyorum ama wıfgugf
özele gel diye abazalar gibi yazacagim buraya zor tutuyorum kendimi 😅😅😅
Gunaydin mesaji hatta kampanya yaptik bir adette gunaydin sarkisi veriyoruzzz 😅😅
ıehfohe he tamam
Laf agizdan cikti bir kere uyandiricaz mecbur sövme ama sabah sabah bastan uyarayim ana avrat dumduz gideceksen sarki soylemem 😅😅
gwgufı yok ben mutlu olurum heıffhw
halsizlik mi var
kansızlık olabilir sende
hımm
Uykun olduğu için
o da olabilir
Uyışuksun
napim
Canlan
hemen
Süper
Depresyon olabilir