Diğer Kedim eve tuvaletini yapıyor kuma gidip yapmıyor neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne yapmalıyım Güncellemeler1 yıl Halıya kakasını yaptı kızmayayım diye şimdi de bana masaj yapıyor Kedim eve tuvaletini yapıyor kuma gidip yapmıyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Ya kum da değişik bir koku var👍🏻 ya da alışmadığı için. Pet shoplar da bununla ilgili bir sprey var galiba, bunu sıkarak orayı işaretliyorsunuz kediye 👍🏻 0 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Alıltır onu. Uykusundan uyandır tuvalete götür yapmasını bekle. Ve tuvaletini yaptığı diğer yerleri de kapat bi şekilde 0 0 Yorumla
infinitylonley Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mamadan kes mama verme kuma yaparsada ödül maması ver tek çözüm 0 2 Yorumla infinitylonley 1 yıl Bunu uygula biraz kabaca geliyor ama yapacak bişi yok Yorumla infinitylonley 1 yıl Bide onu teşvik et Yorumla
lucaash Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Alışması lazım benim kedimde vardı halıya sıçıyordu hep ama biz yanında olmayınca kuma yapıyordu utanıyordu yanında biri varken yapmaya 0 0 Yorumla
selenaays Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl al kedini yerden yere vur şaka şaka cinsi ne 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ragamuffin cinsi Yorumla selenaays 1 yıl Yaa cok severim nerden aldın Yorumla Soran 1 yıl Sahiplendim askim ama tuvaletini halıya yaptı ne yapıcam bilmiyorum aldık başa belayi ksksks Yorumla selenaays 1 yıl Masaj yapan kedin varsa hayatta 1-0 öndesindir benim pamuğumu zehirlediler keşke yanımda olsaydı da o da bana yapsaydı kurban olduğum 🥺♥️ Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun 🙏 Yorumla selenaays 1 yıl Teşekkürler Yorumla selenaays 1 yıl onun sicmasina da razıyım keşke geri gelebilse de ağzıma sicmasina bile razı olurum Yorumla Soran 1 yıl O kadar iyi anlıyorum ki seni benim de kedim vefat etti bu yüzden gittim yeni sahiplendim ama yerini tutmuyor Yorumla selenaays 1 yıl 13 yaşındaydı ömrüm onunla geçti Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Özgürlük istiyor#freecats 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O zaman bende halının üstüne tuvaletimi yapayım #freegirls Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya kum da değişik bir koku var👍🏻 ya da alışmadığı için. Pet shoplar da bununla ilgili bir sprey var galiba, bunu sıkarak orayı işaretliyorsunuz kediye 👍🏻
Alıltır onu. Uykusundan uyandır tuvalete götür yapmasını bekle. Ve tuvaletini yaptığı diğer yerleri de kapat bi şekilde
Mamadan kes mama verme kuma yaparsada ödül maması ver tek çözüm
Bunu uygula biraz kabaca geliyor ama yapacak bişi yok
Bide onu teşvik et
Alışması lazım benim kedimde vardı halıya sıçıyordu hep ama biz yanında olmayınca kuma yapıyordu utanıyordu yanında biri varken yapmaya
Azginlikta mi demiyordu neydi ondadir
al kedini yerden yere vur şaka şaka cinsi ne
Ragamuffin cinsi
Yaa cok severim nerden aldın
Sahiplendim askim ama tuvaletini halıya yaptı ne yapıcam bilmiyorum aldık başa belayi ksksks
Masaj yapan kedin varsa hayatta 1-0 öndesindir benim pamuğumu zehirlediler keşke yanımda olsaydı da o da bana yapsaydı kurban olduğum 🥺♥️
Geçmiş olsun 🙏
Teşekkürler
onun sicmasina da razıyım keşke geri gelebilse de ağzıma sicmasina bile razı olurum
O kadar iyi anlıyorum ki seni benim de kedim vefat etti bu yüzden gittim yeni sahiplendim ama yerini tutmuyor
13 yaşındaydı ömrüm onunla geçti
Özgürlük istiyor
#freecats
O zaman bende halının üstüne tuvaletimi yapayım #freegirls