Diğer Büyük tuvalete nasıl çıkılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tuvalete çıkmak istiyorum nasıl çıkarım Güncellemeler1 yıl Kabızım nasıl geçer diye sordum kimse anlamamış Büyük tuvalete nasıl çıkılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Vay arkadaş s*ç mayı bilmeyeni ilk defa görüyorum ne olacak donunu indirip yapacaksın işte 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır kabız olmuşum o anlamda sordum kimse anlamamış Yorumla s MFBH22 1 yıl Desene kabızım diye bende ne anladım 🤣Kabızlık için kuru erik kuru kayısı ve kuru üzümü haşla ılıdıktan sonra blenderden geçir bir az sulandırıp aç karnına iç çok iyi gelir Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim canım 🥺💓💓💓 Yorumla s MFBH22 1 yıl Rica ederim umarım işe yarar geçmiş olsun ❤️ Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Dibine kadar kökleyim ben çıkarırken sende çıkarırsın shshshs 0 0 Yorumla
ERENBAYSAL Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Hakiki zeytin yapı iç 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tesekkür ederimm Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Rica ederim Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 940 cevap paylaştı. bunu yapamamandaki enden nedir kabızlık felan mı 0 0 Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl S. çmayı bilmeyeni de ilk defa gördüm. 0 0 Yorumla
Funda343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl tuvalate dogru yuruyuyerek giderek 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kabızım nasıl git geçer diye sordum kimse anlamamış Yorumla Funda343434 1 yıl o zaman turk kahvesine limon ve birazda sit karistirip ic yut yontem Yorumla Funda343434 1 yıl süt Yorumla
Müzminbekar52 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Kendine parmak at 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tamam atayım Yorumla Müzminbekar52 1 yıl Garanti su gibi yaparsın Yorumla Müzminbekar52 1 yıl Ben yardımcı olayım sana Yorumla
Emre0308 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Ayakların tavana doğru bakacak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam deneyim Yorumla
kimsiniz1122 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Kayısı ye 0 1 Yorumla kimsiniz1122 1 yıl İstersen yqz bana da olmuştu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vay arkadaş s*ç mayı bilmeyeni ilk defa görüyorum ne olacak donunu indirip yapacaksın işte
Hayır kabız olmuşum o anlamda sordum kimse anlamamış
Desene kabızım diye bende ne anladım 🤣
Kabızlık için kuru erik kuru kayısı ve kuru üzümü haşla ılıdıktan sonra blenderden geçir bir az sulandırıp aç karnına iç çok iyi gelir
Teşekkür ederim canım 🥺💓💓💓
Rica ederim umarım işe yarar geçmiş olsun ❤️
Dibine kadar kökleyim ben çıkarırken sende çıkarırsın shshshs
Hakiki zeytin yapı iç
Tesekkür ederimm
Rica ederim
git tuvalete otur ıkın
bunu yapamamandaki enden nedir kabızlık felan mı
S. çmayı bilmeyeni de ilk defa gördüm.
Bu yaşina kadar nasil yaptin?
Kızların hepsinin kabız olması
tuvalate dogru yuruyuyerek giderek