Babası olmayan insanlar neden sapıtıyor, böyle olan arkadaşlarımdan uzak durmali miyim lütfen cevap verin?

Biz 3 lü kız grubuyuz ben 18 yaşındayım arkadaşlarımda biri 19 öbürü 21 ilk 21 yasinda olan arkadaşımdan basliycam kizin anne babasi 6 yaşından beri ayri babasi ile de gorusmuyor annesi de fazla serbest ortaokulda sevgilisinin yanına tek basina sehir disina gidiyordu liseye başladığından beri alkol sigara kullaniyor ve erkek manyağı erkeklerden para ister erkek ortaminda ilgi çekmeye çalışır ilgi için kendine olmadigi halde hastalik tehşisi koyar yalancı manipulatif biri insan kullanmaya calisir hep 19 yasinda olan kızın durumu bi tık daha iyi ama oda bozuk onunda anne babası 10 yasindan beri ayri 10 yasindan beri babasi ile hic görüşmüyolardi babası da o 13 yasinda iken ölmüş bu kizin annesi digerinin ki kadar değil ama yinede serbest ve kendi psikoljik sorunlarinin acısını kızdan çıkartır kız da 12-13 yasindan beri alkol sigara kullaniyor erkek manyağı bi tip degil ama sanalda kendinden büyük erkeklerle konuşuyor ilgi bagimlisi değil ama cidden psikyatri ilaçları kullaniyor ve kendine zarar veriyor ama kizin karakteri digerinin kadar kotu değil manipulatif veya ilgi bagimlisi değil insan kullandığını hic görmedim karakter olarak yine duzgun biri ve bu kızların ikiside okumadı 21 yasinda olan lise 2 de açığa gecti 19 olanda direk lisede ciraklik egitime gitti bu kızların maddi durumları iyidi ama hırsızlık yapıyorlardi eskiden dükkanlardan Şu an yapmiyorlar tabii ikiside cocukluk arkadsdim lutfen sonuna kadar okuyup bana yardımcı olun konusmayi kesmeli miyim?
Babası olmayan insanlar neden sapıtıyor, böyle olan arkadaşlarımdan uzak durmali miyim lütfen cevap verin?