Babam biraz sert bir adamdir. Kizlarina karsi yumusaktir ama disariya karsi serttir. Ozellikle erkeklere karsi. 2 defa erkek arkadasimi tanistirayim diye götürdüm neler olmadi ki. Baba biraz yumusak ol lutfen diyorum. Bu devrin erkeklerine yumusak olunmaz, gorsunler arkanda kim var diyor.
Ilk erkek arkadasimi 1.5 yil once tanistirmistim. Cocugun onunde hic gulmedi. Resmi durdu, sert durdu. Soguk soguk sorular sordu. Biraz tehdit etti iste kizimi uzersen bende seni uzerim falan diye bir suru cumle kurdu.
Cocuk 3 gun sonra ayrildi benden. Babama gidip senin yuzunden oldu diyorum. Gercekten sevseydi, korkak olmasaydi ilk engelde, ilk korktugu seyde seni birakmazdi. Bundan aile babasi falan olmaz, ilk zorlukta seni birakir gider dedi.
Sonra yakin zamanda yine tanistirayim dedim baska bir erkek arkadasimi. Evimize geldi. Babam yine ayni nemrutlukta. Sevgilim gerildi biraz farkettim. Oylelikle atlattik ama sevgilim ondan sonra kafasi karisik ve soguk bana karsi.
Baban biraz sert bir adam ve iletisim kurulabilecek biri degil gibi. Bilmiyorum boyle kayinbaba ister miydim, boyle bir babayla evlilik surdurebilir miydim dedi.
Bende ilk basta sert görünür ama oyle degil. Iyi adamdır aslinda ama anlarsin ya kiz babasi, erkeklere guvenmiyor, kizini bir erkekle gormek kolay degil. Beni uzmenden, kırmandan korkuyor, kizimin arkasinda dag gibi babasi var, ters bir sey olursa karsinda beni bulursun imaji vermeye calisiyor. Ama seni severse ve alışırsa bu ilk gordugun gibi olmaz dedim. Bir sey demedi.
Bu da ayrilacak diye korkuyorum. Ama babami da hakli buluyorum bazen. Bu erkekler boyle babamdan korkup ilk firsatta ben bunu cekemem diye gideceklerse olmaz ki. Beni sevmiyorlar o zaman.
Babamin karsisinda ben kizinizi seviyorum, deger veriyorum, kızınız eşim olacak diyemiyorlarsa bir sıkıntı yok mu sizce de? Benim elimden tutup babamin karsisinda dimdik durabilen olmadı. Babamda galiba bunu istiyor ve bekliyor. O cesareti ve özguveni bekliyor, cekingenligi, cesaretsizligi, ilk engelde cekip gitmelerini degil.
Evet babamin tavirlari biraz sert erkek arkadaslarimi da anliyorum ama bilmiyorum ya. Evde kalacagim galiba bu gidisle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer