Babama benzeyen erkeklerden hoşlanma cıkmazından nasıl kurtulurum?

babamdan hiç ama hiç evgi göredim daha cok küçükken 5 yaslarındayken bile döverdi hala öyle vve hep kafamıza vururdu küfür ediyor sürekli sürekli aşşagılıyor bana pis haram seytan diyor kufurleri çok agır seni k. rhaneye satıcam vs der o.. der aklınızın almayacagı iğrenc seyler der yani yemek yapılır ben yaptıysam yemez beni sofradan kovar kucukken bile annem yokken kendi yemek yerdi bizi sofradan kovardı kardesimle okuldan ac ac eve gelip saatlerce annemizi beklerdikyani babam özellikle bana cok cektirdi kendimi degerli göremedim uzun bır sure akranlarım zorbalık yapardı ben kendimi hakediyor zannederdim hala nile kendimi bilincaltımdan kaynaklı bazı seylere layık goremiyorum ben kendim cok dikkat etmeye calıstım babam gibi birini sevmemeye öyle biriylede Şu an sevgili degilim ama farkettimki en yakın erkek arkadasım aynı babam gıbı ben ona cok deger verdiğim halde bana rest cekıyır makyaj yapısımla bile dalga geciyor cirkin oldugumu ima ediyor bırsey giyiyorum yakısmamiş diyor ben bunu fanca bugun farkedebildim babama benzediğini ilginç bir sekilde tanıdık kötü olunca bilinmeyenden daha güvenli buluyor bilinçaltın üzüldüm keşke benimde bir babam olsaydı okadar sevmiyorumki onu hayalimde bile onun beni sevdiğini degil baska bir babamın oldugunu ve onun beni sevdiği var tabi artık imkansız 1 snedir uzakta unideyim hiç merak edip aramadı sormadı zıyarete 1 haftalıgına gıttıgınde bile bana s.. git niye geldın vs derhatta ben liseye kadar herkesin babası boyle zannediyordum taki arkadaslarım babalarını anlatana kadar nasıl sevildiklerini vs.
Babama benzeyen erkeklerden hoşlanma cıkmazından nasıl kurtulurum?