Mühendis mi arıyorlar barmen mi?
Yeni mezun kadinlarin hepsini 50 k maasla rahat iste baslatalim biz erkekler 25 30k ya köle gibi patron sirketlerinde calisalim.
Şirkette tum calisanlar kadin olsa ne olacak daha mi cok para kazanacak? Evde anasina yardim etmesi gereken kızlar bu isleri zoraki aliyor aw adaletinde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birde kadın doğum yapınca 1 seneye yakın ise gelmiyor paraları yatiyor
Yok artık yaa onda mı gözünüz var abi
Utanmasaniz biz de doğum yapalım paramiz yatsın diyeceksiniz
Ne boş konuşuyorsun politikadan bahsediyor
Sen boş konuşuyon ben değil? Yazdıklarını oku
Bunlar havadan para gelsin isterler 😂. Personelin 1 gun izinli olmasi bile maliyetken bunlar en az 2 ay ise gitmeyeyim ama para yatsin diyorlar. Bunun parasi calisan personelin maaslarindan kesilerek geliyor zaman ve emek hirsizligi
Isini kaybetmemek icin bedelli askerlik yapmak zorundasin erkek olarak ama kari dogum yapacak diye en az iki ay izinde olabilecek
Arkadaşlar yapmayın bir gün sizde evlenirsiniz cocugunuz olur karinizin hamile hamile ise gitmesine razisiniz yani yok arkadaş erkeklik bitmiş
@Kirginimcokk0 yapacak birsey yok işten ayrilmak zorunda o zaman. Ben askere gtmek istedigimde 6 ay boyunca bana para vermeyecek, tek seferde 250 bin tlyi bedelliye vercem ustune yillik iznimi ona harcayacam.
Ben niye kendi emegimi bir gece sevismis kadina bedava para vereyim o da istifayı basacak pasa pasa iş arayacak. Piyasada para yok, bir gece azmis elin kizina aylar boyu ben bakamam
Hahaha aklıma wattpad kitaplarındaki ateşli sekreterler geldi.
Torpille geldin kesin sen
Ne bu kadinlara öfke
"diversity equilty and inclusion" politikasiyla ise alindiysan düşmanim evet
Yoo kpss ile alındım djjjd
Bu nasıl kafa bu nasıl bir düşmanlık yazık
Ahahaha sen bir hayata atil
Sende mümkün atılma hayata
Ben hayatın icindeyim canım benim senin gibi el bebek gül bebek yetistirilmedim kalk anana yardim et!
Kardeşim insanların hayatlarını bilmeden yorum yapma nerden biliyorsun ki el bebek gül bebek büyüdüğümü
Valla kusura bakma da dünya adil degil. Barmen alır gibi muhendis almak çok sacma. O kadin olarak ise girenlerden çok sinif arkadasim vardı BJT transistörün ne oldugunu sorsan marka zannederlerdi
Orasını bilemem tabi ama yinede herkes için geçerli olmaz bu durum çok başarılı kadınlarımız da var
O kadinlar emegi ile giriyor zaten cinsiyet esitligi adiyla kayirilmiyorlar ama bunlarin binde bir
Sonra erkekler işsiz kalıyor
Öyle bir kanun yok