Adam iki gün önce beni beğendi takip isteği attı 7 bin takipçisi var, kendisi 90 kişiyi takip ediyor , bende baktım yakışıklı ettim , yazıştık ben okb hastasıyım 8 seneden fazla oldu takıntı yani psikolojik rahatsızlık, biraz ona sorunlarımı anlattım ve birini dovdugumu soyledim , adam kaçtı kullanıcı bulunmuyor yazıyor yani beni engelemis öylemi , oysaki ne guzel bir cift olurduk ben hasta o doktor hahah yaziklat olsun?
Hani psikolog lar iyi biriydi bunlarda empati yokmu?
İki sene önce eşimle kavga ederken ayri oldugum zaman. bitane kalp doktoru vardı tam enayiydi işte onu kacirmsaydim iyi olurdu ama ben tekrar eşimle barisinca engelledim onu 😅🤣🤣🤣
İki sene önce eşimle kavga ederken ayri oldugum zaman. bitane kalp doktoru vardı tam enayiydi benim nazımı çekse çekse o çekerdi valal işte onu kacirmsaydim iyi olurdu ama ben tekrar eşimle barisinca engelledim onu 😆😃😄
Yok inan hiç ilgimi cekmiyorlar kendileri beni istiyor , ben normalde madde bağımlısı cikan yakışıklı tiplerden hoşlanıyorum. keko eşim de bagimli psikopat biriydi , eski sevgilim 10 senedir hapislerde , bitane şerefsiz eski sevgilimde öyle yakışıklı hep aldatirdi yani ilgimi fırlama tipler çekiyor, böyle düzgün meslek sahibi olanlar yakışıklı olmuyor onlar benden hoşlanıyor ben istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şunu kaçırmışsın biz sadece hastanede veya klinikte psikoloğuz normal hayatımızda değil dinlemek zorunda değiliz
Yani günde kaçtan yabancı dinliyor iki sohbet arasında biseyler anlattım diyemi daha şimdiden böyleyse ok sahte hoslanti onunki gitsin zaten
Bende açıkçası istemem o kadar insan dinliyoruz birde seninle mi uğraşıcak
Hoslanmasin ozaman benden defolsun ben sanki bayıldım ona , simdi bitane polis ve host var onlarla devam 😄
Başarılar dilerim 😄
İki sene önce eşimle kavga ederken ayri oldugum zaman. bitane kalp doktoru vardı tam enayiydi işte onu kacirmsaydim iyi olurdu ama ben tekrar eşimle barisinca engelledim onu 😅🤣🤣🤣
Tüh 😂
Bu şekilde birisi bütün şeyleri dökse normal olarak herkes engeller
Neden dertleştik sadece zaten işi degilmi hani hoşlandı yalanmış işte oda gitti daha simdiden boyle yaoacaksa gitsin zaten😄
işte o hoşlandığı için gelmiş sen de onun statüsünü kullanmaya çalışmışsın
Ne alakaaa
Hastalarından da korkup kaçıyor mu acaba
Gerçekten erkeklerden nefret ediyorum inan , kac kişiyi dinliyor adam yabancı, hoşlandığı kişiyi dinlemek ağır geldi gitti 😏
🤣 manyağa çattık demiş işte
Brak ya ne biçim doktor bu onunda ilgisi boş çıktı defolsun
Çakma doktor 🤣 bakmış sen ciddi hastasın kaçmış
Tam aradığımı buldum demiştim oysaki evde beni tedavi ederdi
Bedava tedavi mi olur var öyle doktor tam bedavaya kim niye uğraşsın
Yahu ne tedavisi sohbet ediyorduk ya hani sadece biraz bahsettim noldu sanki
Doktor çakma olunca böyle olması normal
Aklı başında bir adama denk gelmek samanlıkta iğne aramak kadar zor oldu doktoru bile canım ya
Sen psikopat gibi önüne geleni döv sonuç bu
Sanki hergun sokağa çıkıp birini dövüyorum 10 sene bir nolmus
Korkmuş işte adam senden tüh yakışıklı doktor gitti
Buda son olsun bende bidsha birine bisey anlatirsam
Anlatma tabi boş ver ne gerek var
Neyse o şansını kaybetti polis ve bitane host var onlarla flört edicem
🤣🤣🤣 deli yaa onlara hanım hanımcık yüzünü göster ürkütme ceylanlrı
Evet madem sahte yüz istiyorlar bundan sonda öyle
Gerçi polis olan urkmez ya 😄
🤣🤣 bilemem şimdi ürkebilr
Urkmez en fazla bana kelepçe takar 🤣🤣🤣🤣🤣, ulan hani doktor ilacım olacaktı bak yine polisin eline kaldık ben böyle hayatın m.
🤣🤣 hayatı enlerde yaşmak işte
İnsanın mesleği yüzünden de arzulanması tuhaf
İki sene önce eşimle kavga ederken ayri oldugum zaman. bitane kalp doktoru vardı tam enayiydi benim nazımı çekse çekse o çekerdi valal işte onu kacirmsaydim iyi olurdu ama ben tekrar eşimle barisinca engelledim onu 😆😃😄
🤣🤣 Sevglinizin en çekici özelliği nedir sorusuna cevabın mesleği
Yok inan hiç ilgimi cekmiyorlar kendileri beni istiyor , ben normalde madde bağımlısı cikan yakışıklı tiplerden hoşlanıyorum. keko eşim de bagimli psikopat biriydi , eski sevgilim 10 senedir hapislerde , bitane şerefsiz eski sevgilimde öyle yakışıklı hep aldatirdi yani ilgimi fırlama tipler çekiyor, böyle düzgün meslek sahibi olanlar yakışıklı olmuyor onlar benden hoşlanıyor ben istemiyorum
🤣🤣🤣 maşallah diyelim
Neden gülüyorsun
Dalga geçtiğini düşünüyorum
Hayır ciddiyim
Hata eski sorularım da eşimle kac defa polislik olduk şu an 1 senelik uzaklaştırma var elimde mektublari paylaştım soruda gorebilirsin
Tamm olabilir ama işte bende doktor değilim
Sadece inanmıyorsan diye söyledim gell bana yardımcı ol demedim 😄
Tamam inandım 😃
Umutsuz vaka olarak gördü demek ki 😂
Çok konusmayacan kardeş bu zamanda doktor bile hoşlandığı karıyı dinlemek istemiyor bunları * yaranir samimi içten olunca yaklaşınca kaciyorlar
Hoşlansa dinlerdi bu arada 😊
Yok hoşlandı , kendisi bana istek attı ve yazdı
Olabilir senle beraber kimbilir kaç kişiye daha istek attı 😊
90 kişi takip ediyordu ama nadir olarak kadın vardı daha çok sayfalar bilgi hakkında, ve kendisini 7 bin kişi ediyordu
Anladım
Yanlışlıkla dövdüm ne ya 😂😂
Korkmuş beni de döver diye