Çekici
İtici
Kendi tercihi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pislikler başka bir şey değil. Bir insan sözde kadın haklarını savunmak için niye koltuk altı kılını uzatır ve üstüne boyar filan. Kadın haklarını sen koltuk altı kılını uzatarak mı savunuyorsun, ıq seviyeleri denizdeki süngerlerle aynı seviyede olduklarını düşünüyorum.
Koltuk altı kılı bırakmak feminist bir hareket değildir feminizm adı altında saçma sapan şeyler yapıyorlar en saçması da veganlığı feminizme bağlayan kadınlar var bir kere hijyen açısından kötü bir şey o kısım en çok terleyen ve kötü kokan bir yer görüntüsü de hoş değil sen feminizm adı altında saçmalayacaksın diye millete zulüm edemezsin bence senin bir yerlerinin kılları feminizm'in umurunda değil hemcinslerimin bazı konularda saçma sapan davranışlarını anlayamıyorum
Cevap
6Cevap
Üşeniyoruz almıyoruz demiyorlarda feminizm diyorlar. Lan bir erkek olarak koltuk altı kılı uzun erkeklerede sövüyoruz. Nereden erkeğe benzeyeceklerini şaşıran ıq 50 insanlardır feminizm diye tuturup saçmalarlar normal...
Erkekte de kadında bi zahmet temiz olsun. Kadında pis erkekte temiz algısı var çoğu insanda. Görüntü olarak da çirkin bana göre . Bi taraflarinin kılını temizleyemeyen soyunmasın görmeyelim
Koltuk olti killarini aldirmamanin feministlik ile herhangi bir ilgisi yok.
Kusucam ya. Cidden pislik ile özgürlüğü birbiriyle nasıl bağdaştırıyorlar yazık.
Feministlikle çok farklı kişisel bakım çok farklı. Gel de anlat bakalım bunlara
Şu kızlardan birisi sizle ilgilense köpeği olursunuz burada şov yapıyorsunuz
@SBEÇ914 isterdim çok yeif alırdım sanane
Kendi ailendeki kizlara bak sen abisi zira gerisi seni ilgilendirmez
@SBEÇ914 Olm siz ne iciyorsunuz mk hatun buldunuzda koltuk altlarini kontrol etmek mi kaldi siz kendinize baktiniz mi hic
@SBEÇ914 Ha anana soktuk ordan biliyorsun galiba bole heryerde atlarsaniz biri cikar size atlar mıniza koyar akliniz sasar bunu küpe yap kendine abisi
Çekici^^
Yakında sakal bırakacağım ben de
öyle bir şey mi varmış.. iğrenç
Erkekte kadın da bırakmasın arkadaş.
Kendi tercihi ama kötü bir görüntü
Yerim
İğrençç
İğrenç ya
Midem bulandı
Benimde tam yemek yiyordum
Pis bisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?