Peki ya Kürtlerin özgürlük hakkı ne olacak? Türkiye dış politikasında İsrail'i bölüp bir Filistin devleti kurulması taraftarı. Erdoğan 1,5 milyon Filistinli için yeni bir Arap devleti istiyor. Filistinlilerin özgürlüğünden bahsediyor. Peki aynı Erdoğan Kürtlerin özgürlüğü konusunda ne düşünüyor acaba?
Elbette Filistin özgür olmalı
Hayır Filistin diye bir ülke yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kürtler ne zaman ABD İsrail uşaklığını bırakıp kendi haklarını kendileri ararlar o zaman hakları olur.
Esad kimlik vermedi, ona karşı savaşmadınız. Savaşanlarla da olmadınız. Maşa gibi İslam örgütlerine karşı kullanıldınız ve ölülerinize şehit dediniz. ABD İsrail için savaşıp nasıl da Kürtlerin halkından bahsediyorsunuz?
Kore'ye bile asker gönderecek kadar uşak olan Türkler mi diyor bunu? Sahi Kore'de ne işiniz vardı? Kürtler senin zekanla mı yaşayacaklar? Senin olmayan aklınla mı? Kimle savasacaklarinı iyi biliyorlar.
Ben kürdüm, Kore'yi Libyayı Irak'ı karıştırma. Suriye'de Esad Kürtleri Arapları katlettiğinde neden savaşmadınız? Hadi savaşmadınız Müslümanlar Şam'ı ele geçirirken neden yardım etmediniz?
Doğruları söyleyince İslamcı gerici mi olunuyor 😀 Şara kökünüzü kazar da Kürtler İslam'a geri döner inşallah
Göreceğiz
İsrail isgalcidir,, ve pkk İsrail'in aparatı
Kürtler hakkında konuş. Kürt diyorum.
Kürtler lin vatanı burası burası hepimizin
Irak'ta Suriye'de İran'da da Kürtler var. O nasıl olacak?
Irak'ta özerk bölgeleri var, Suriye'yi bilmem , İran'da belki baskı yapılıyor dur emin değilim ama
Türkiye'de Kürtlere ne baskısı yapılıyor Allah aşkına bana bir tane söyle
Kürtler sizinle birlikte yaşamak istemiyorlar ve kendi kaderlerine kendileri karar vermek istiyorlar
Dur bı dakika tamam onu karıştırma
Türkiye'de Kürtlere yapılan tek bir baskı var mı onu söyle
İsrail ile nasıl kıyaslarsin
Türkiye'de Kürtlere değil herkese baskı yapılıyor. Alevileri yargıdan uzaklaştırdık diye açıklama yapan bakanlar var
Ya bı tane baskıya örnek ver ya zormu bı tane örnek ver deki Kürtlere şu baskı yapılıyor
Kürtler belediye başkanı seçiyorlar. Seçimlerden sonra belediye başkanlarının yerine Kayyum atanıyor. Kürtlerin verdiği oylar yok sayılıyor.
Söyle bakalım kaç belediyeye kayyum atandı son seçimlerden bu yana
Ezbere konuşuyorsun yapma bunu
Hakkari, Mardin, Esenyurt, Tunceli, ovacık
Peki diğer şehirler onlara atanmadı ama demi yüzlerce ilçe ve onlarca şehir var
2019dan sonra tüm HDP belediyelerine kayyım atandı
Türkiye ilelebet var olacak bunu böyle bil
Uzatmaya gerek yok
Bugün de desteklediginiz teröristler Suriyeli Kürtleri öldürüyorlar. Bırak Türkiye'yi Türkiye dışında bile
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!