• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Sizce Filistin mi haklı yoksa İsrail mi?

bebeginizzzzzzzz
bebeginizzzzzzzz Takip Et
Xper 5 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Nova_18
    Nova_18 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 84%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 384 cevap paylaştı.

Bu sorunun cevabını vermek çok zor. Tamamen tarafsız bir gözle olaylara bakılırsa ben bu soruya cevap veremiyorum. İki tarafta savaş hukukuna uymuyor. Sivil, kadın, çocuk ayırt etmiyor, yakarak öldürme, kafa kesme, tecavüz her bir şey var. Bölge tarihe bakılırsa Arapların ve Yahudilerin binlerce yıldır ortak yaşadığı kadim bir bölge, son 100 yılda bölgeye bir Yahudi göçüde olmuştur ama yine tarihte gerilere gidersek Roma bu bölgeden Yahudileri sürmüştür vaktinde ve bugün her ülkede bulunan yahudi azınlıklarda böyle oluşmuştur.2. Dünya savaşında özellikle Avrupa'da feci bir soykırıma uğrayan Yahudi halkida siginabilecekleri bir devlet arzusu ile lobi gücünüde kullanarak bu bölgede İsrail devletini kurdurmustur. Tabi aynı bölgede birde Filistin halkı olduğu için dinsel çatışmalar başlamıştır. Öyle sanıldığı gibi bölgede bağımsız bir Filistin devleti falan yoktu, son dönemde Osmanlı Devleti'nden alınan bölge İngiliz mandası ile yönetiliyordu.

İsrail halkı bölgedeki Arap halka göre daha gelişmiş ve eğitimli bir halk bunun sebebi ülkeyi Avrupa'da ABD de yaşayan nitelikli insanların kurmuş olması (Yahudilerin bulundukları ülkede bilime, ticarete, sanata verdikleri katkı çok yüksek)

Filistin ve Arap halkını söylemeye gerek bile yok, diğer Arap ülkeleride aynı olmakla beraber, mesela Gazze denilen bölgede dahi çocuk yaşta evlendirilen kızlar, kadına saygı göstermeme, şiddet dolu yaşam, kısaca her türlü cahillik var. Eğer ellerine en ufak fırsat geçse bölgedeki tüm Yahudileri diri diri yakacak zihniyette bir cahil halktan bahsediyoruz. İsrailde kurulduğu tarihten bu yana biz varlık veya yokluk mücadelesi veriyoruz diyerek endişelerini dile getiriyor. Ayni şekilde diğer tarafta İsrail'in siyonist emelleri olduğunu ve bölgedeki tüm müslüman halkı yok edip, hatta diğer Müslüman ülkeleride yutarak büyük İsrail kuracağını söylüyor. Kim haklı kim haksız bu yüzden cevaplaması çok zor. Yinede inancı, milliyeti ne olursa olsun masum insanların, kadınların, çocukların ölmesi üzüntü verici bir durum.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• betahouse
    betahouse Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 461 cevap paylaştı.

İsrail haklı, olacaklar belliydi zaten önce ölen hamaslı satısı İsrailli sayısını feçer, sonra 2-3e katlar demiştim durum oraya gidiyor. Ne zannediyordu acaba hamaslı teröristler, İsrail meşru müdafaa yapmayacak falan diye mi düşünüyorlardı. Hamas hedef gözetmeden su borusundan yapılma füze atıyor ama İsrail hedef gözetiyor. Diyeceksiniz ki sivilleri vuruyor. Ee oyle zaten ne olacaktı? Gazze de askeri üs veya füzelerin topluca depolandığı bir hangar, cephanelik yok ki. Hastane avlusundan füze atıyorlar İsrail bunu tespit edip orayı imha ediyor, sonra İsrail hastane vurdu. Sivil yerleşim yerinde bir binanın balkonundan füze geliyor, İsrail orayı vuruyor aman efendim sivil yerleşim yerini vurdu. Yahu bu hamaslı teröristlerin topluca takıldığı bir yer var da bizim mi haberimiz yok? Terörle mücadeleyi kim yaparsa desteklerim, Gazze nüfusunun %90 kadarı haması destekliyor, ben o desteklemeyen %10 luk kısıma üzülürüm sadece yoksa 2 milyon terör destekçisi umurumda olmaz. Batı Şeria da mesela hamasın desteklenme oranı %55 imiş, neden sürekli Gazze de olaylar çıkıyor da Batı Şeria daha sessiz diye düşünenler için söylüyorum. Teröre destek daha az çünkü, halk izin vermese bu teröristler kafalarına göre konser basıp sivil katledemez. Gıdasını, elektriğini, akaryakıtını, suyunu veren İsrail'e füze yağdıracak cesaretleri varsa sonucuna da katlanacaklar.

1
    9 Yorumla
    • Aydamira
      Aydamira
      +1 yıl

Bence olaylara taraflı bakıyorsun hamasın yaptıklarını destekmiyorum ama yıllardır bomba altında ezilen 2 milyon insan hiçbir yere gitmesine izin verilmiyor, başkaldırsa öldürülüyor. İtiraz etse öldürülüyor, evleri ellerinden alınıyor, bu insanlar çinnet geçiricek kadar psikolojik baskı uygulandı sonuçunda İsrail haklı denilmesi çok saçma. İsrail bu kadar baskı yıldırmaca politikasını sorgulamalı

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      +1 yıl

@Aydamira Benim herhangi bir dini inancım yok, asıl olaya taraflı bakan sizsiniz. Profil fotonuza göre olaya sanki İslami pencereden bakıyor olabilirsiniz. Siz bir tarafı seçince karşı taraftakiler elbette size taraflı gelecektir, o yüzden önce kendinize bakmalısınız. Öncelikle kimsenin bir yere gitmesine izin verilmiyor demeniz çok büyük bir cehalet örneği. İsrail'in canına minnet tüm Gazzelilerin bir yerlere gidip bölgeyi boşaltması, gitmesin istiyor demek akıl alır gibi değil. Kaldı ki Filistin dışında Filistinden daha fazla Filistinli yaşıyor, Amerika'da doktorluk bile yapıyorlar niye çıkışlarına izin verilmesin. Terör eylemi yapmadan önce sakin bir hava vardı, o terörist faaliyetler gerçekleşmese şu an bu kadar insan ölmezdi, olayları hamas islami terör örgütü başlattı, bedelini de elbette ödeyecekler. Yok öyle konser basıp 1,300 İsrailli öldürüp de barış istiyoruz bizi vurmayın demek, her İsrailli için 1,000 kişi vurulması gerekiyor çünkü Yahudi kanı kutsaldır ve 1 İsrailli bin kişiye bedeldir tabi onların kanunlarına adetlerine göre. Sizde teröre ve teröriste destek vererek bir şey elde edemezsiniz. Işid, pkk ve fetö de terör örgütü, bu örgütleri destekleyenler ne ise hamas terör örgütünü de destekleyenler pkklı, ve fetöcülerden farklı değillerdir. Terörün dili, dini, ırkı, mezhebi olmaz, teröristle sadece mücadele edilebilir, birlik olunmaz. Şu bakış açınızı bir güncelleyin artık, sizinle aynı inanca sahipse teröristi bile korursunuz, farklı bir inançtaysa umurunuzda olmaz.

Yorumla
    • Aydamira
      Aydamira
      +1 yıl

Benim anlattığım bu insanların yıllardır kendi memleketlerinde şehirler arası bile gezememeleri her şehirin ayrı pasaportu olduğu solakların kırmızı ve pembe şeklinde bölüp kırmızı olan sokağa filistin pasaportlu adım atamaz diğer sokakta araba kullanamaz şu saatte şuradan geçemez gibi gibi saçma sapan kuralları olan baskıcı bir yönetim şeklinden bahsediyorum. Filistin hakkında çok az şey biliyoruz bize gösterdikleri görmemizi izin verdikleri sosyal medyakısıtlama yapıldığını , harvard üniversitesi öğrencileri Filistine destek oldukları için nasıl baskı yapıldığını biliyormusun?
      Benim tesettürlü olmam taraf olmam anlamına gelmiyor evet bir görüşüm var ama bunca yıllardır bir bölgeye eziyet edenler birden mağduru oynamaları algı operasyonu gibi (festival görüntüleri var seyrettik ama yüzlerce ceset yok)
      Konuyu pkk getirdiğiniz için örnek veriyorum, bizim ülkede pkk destekciliği yapanların çoğu kürt asıllı ama bizler her kürk vatandaşa terörist demiyoruz değil mi? Bu ayrımları güzel yapmak gerekli hayırlı günler 🙋‍♀️

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      +1 yıl

@Aydamira Sondan başlayayım, doğrudur pkk nın çoğunluğu kürtlerden oluşur ama kürtlerin çoğunluğu asla pkk ya destek vermez, belki destek yarı yarıyadır ama Gazze %90 oranında hamas terör örgütünü destekliyor. Pkk ve destekçileri nasıl böcek gibi ezilmeyi hak ediyorsa, hamas terör örgütü ve destekçileri de o kadar hak ediyor, terörün seni beni olmaz. Filiztinlileri çok kısıtlıyorlardı, araba kullanma bilmem ne diyorlardı onlarda madem öyle yüzlerce sivili katledelim mi dediler? Tesettür ile ilgili bir şey söylemedim, oradan Müslüman olduğunuz sonucuna vararak Müslümanları desteklediğinizi tahmin ettim sadece. Ben agnostiğim mesela, normalde bana ne Müslüman ile Yahudi çatışmasından da diyebilirdim veya 27 sene Müslüman gezmişim bilmeden, o halde Müslümanları tutuyorum da diyebilirdim ama teröre asla destek veremem. Festival görüntülerini nerede seyrettiniz? 259 veya 260 ceset toplandı, siz ne bekliyordunuz Gazzeli acitasyon uzmanları gibi bağırsakları dışarı çıkmış İsraillilerin toplu görüntüsünü yayınlayıp ağlayacaklarını mı düşünüyordunuz? O görüntüler sadece Gazzeye özeldir, yaparlar yaparlar sonra sonucuna katlanınca da ağlarlar. Böyle ağlak ve hain bir millet bunlar, nankör ve teröristler aynı zamanda. Işid ve Taliban terör örgütleri de Müslüman, onlara da destek veriyor musunuz? İsrailli siviller öldürülürken iyi güzel oh gavurlar lanetliler ölüyor bombalar yağıyor mis, Gazzeye bomba düşünce ah vah. Ben yemem bunları, bana anlatmayın. Burası de terörü destekleme platformu değil.

Yorumla
    • Aydamira
      Aydamira
      +1 yıl

Aynı dili kullanıp anlatmak istediğimi anlatamamam çok garip sadece bugün gezzede bin kişiye yakın öldüm oldu israil devleti sınırları açtı çıkışa izin verdi gazzelileri sınır kapısında bombaladılar. Kaç tane basın mensubu öldü biliyormusunuz? Yasaklı bombalar kullanıldı. Bunlar savaş suçudur. Biz yıllardır sınır bölgemizde pkk la savaşoyoruz sivillere zarar vermeden operasyon yapılabiliyor değil mi? Ayrıca hamas taraftarı %20 olduğınu o bölgedeki gazeteciler söylüyor. Demekki hepimiz farklı kaynaklardan takip ediyoruz. Ayrıca Müslüman diye hamas taraftarı olduğumu nerden çıkardın? Ben genelde arap ülkelerini (katar hariç) sevmem burada beni gördüğüm yıllardır hakları yenmiş bir milletin baş kaldırışı var.

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      +1 yıl

@Aydamira Baş kaldırış terörizm değildir, sivilleri öldürerek baş kaldırış olmaz. %20 falan değil süprüntü desteksiz kaynaklarınızı gerçekmiş gibi sunmayın, Hamas terör örgütü Filistin yasama meclisinde yarıdan fazla temsil hakkına sahip hala ne konuşuyorsunuz? hamas diye arattığınızda bile 132 de 74 yönetimde pay sahibi olduklarını görürdünüz, %20 saçmalıklarına itibar etmezdiniz ama ne fayda. Teröristlerin neler yaptığından bahsetmiyorsunuz, olmamış şeyleri anlatıyorsunuz. Gazze vuruluyor, elbette gazeteciler ölecek. Sivil, polis, memur, esnaf vs. her kesimden insan ölecek elbette, bomba düşüyor havadan, gazeteciyi teğet mi geçecekti? Biz terörle mücadeleyi dağlarda yapıyoruz, orada sivil halkın işi ne? Uludere olayı hariç siviller ile terörle mücadele pek yan yana gelmedi. Gazze ise komple terör destekçisi neredeyse, km2 ye 5 bin kişi düşüyor, üreme hızı şampiyonu olmuşlar, küçücük yerde üst üste yaşıyorlar elbette masum siviller ile %90 hamas destekçisi iç içe girecek ve kurunun yanında yaş yanacak. Kimlik sorup öyle mi bomba atacaktı İsrail? Füzeler İsrail topraklarına nereden ateşleniyorsa oraya misilleme gönderiliyor, azıcık araştırın cehalet iyi bir şey değil. Bana ne bin kişi öldüyse? Anlatamıyor muyum anlama sorunu mu yaşıyorsunuz? İlk önce daha ilk günden bin İsrailli sivil öldüğünde 100-150 Gazzeli anca ölmüştü, bende önce sayılar eşitlenir, sonra hamaslı ölüleri İsrail'in kayıplarının 3-5 katına çıkar demiştim zaten. Nane şekeri atmıyorlar, bombalıyorlar, füze atıyorlar, roket atıyorlar uyanın, elbette insanlar ölecek. Terör örgütü fitili ateşledi, olayları başlattı. Başına gelen her şeyi kabullenecek, delikanlı gibi cezasını çekmesini de bilecek. Onlarda, onları destekleyen halkı da.

Yorumla
    • Malibulu
      Malibulu
      +1 yıl

Kesinlikle haklisiniz , medya surekli ama surekli gazzedeki filistinlileri magdur gosteriyor , yabanci bir medyada izlemistim filistinliler israillilerin tarlasini yakiyordu ve israil polisi ile catisiyorlardi diyorki israil askerleri , neden adamin tarlasini atese verdiniz , filistinlide onlar bizim topraklarimizi gasp etti bizi magdur etti falan , israillide diyor burayi ben sizden iyi niyetle satin aldim burasi resmi yerim ve alici ve satici arasinda resmi belgeler var deyince ortaligi tekrar karistiriyorlar ve filistinliler hemen cocuklarini askerlerin onune suruyorlar ve medyayi cagiriyorlar sanki birsey yapilmis gibi feryat figan , tabi bunlari bizim medya vermez , su anda israil o çölu vahaya cevirmiş ekip biciyor hersey yetistiriyor haliyle o kucucuk topraklarda dunyanin 1 numarali tohum ureticisi haline geliyor ve cok zenginlesiyor , olaylara bizim medyadan asla bakmayin yabanci medyadan bakin

Yorumla
    • Malibulu
      Malibulu
      +1 yıl

@betahouse yine yabanci medyadan izledigim surekli hamas israil tarafina füze atiyor hemde hicbirsey yokken , okul bahcesine pazara heryere düsebiliyor , israilde haliyle bunun önlemini aliyor , sunu anlamiyorum bizim "tarafsiz"medyamiz neden hamasın konserde yaptigi teror eylemini hic gostermiyor yahu eglenen insanlara bomba atmislar pis teroristler , bakin cok acik ve net soyluyorum egerki israil olmasa cahil araplar dunyayi kıtır kıtır keser dogrardi

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      +1 yıl

@Malibulu Bende bunu söylüyorum zaten, demir kubbe olmasa gazzeden atılan binlerce füze hedef gözetmeksizin atılıyor. İsrailin gücü hamas terör örgütünün elinde olsa tek canlı bırakmazdı.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bazı dümbükler şeytanlıkla zekayı karıştırıp yahudilere zeki diyor.
    bu awk akıl küplerine bi sorum olacak. FED üzerinden istediğiniz gibi karşılıksız dolar basıp yahudi sermayedarlara paraları aktarmak ve 8 milyarı köleleştirmek mi zekilik oluyor awk ahmakları? adamlar para sisteminde yaptığı türlü kurnazlık ve oyunlarla milletin anasını zkiyorlar her köşe başını kapmışlar paraların %80 i bunlara akıp geri kalan %20 si 8 milyar insana dağılıyor. halen bazı ahmaklar bunları akıllı olarak niteliyor. tamam öyleyse dolandırıcı, hırsızlar ve gaspçılar da çok zeki. Ben bunları savunanların zeka anlayışını s*yim

0
    4 Yorumla
    • ShelbyCobra
      ShelbyCobra
      +1 yıl

EL kuds. EL Celil. EL Ahmar diyorum baska sey demiyorum. ilk kani Hamas doktu 5000 roketi israile firlatti. AL Talyan.. hihh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ShelbyCobra yav sigtir git awk yahudi kriptosu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

israilden habersiz 5 bin roketi kimsenin atamıyacagını adın gibi biliyorsun, kendiniz fitneyi kurdunuz kendiniz gülüp kendiniz oynuyonuz awk yahudileri bok kadar değeriniz yok

Yorumla
    • Malibulu
      Malibulu
      +1 yıl

Sen omrunde hic yahidi tanidinmi boyle sacma sapan konusuyorsun , yahudi inanilmaz durusttur asla hile yapmaz , ne eksik ne fazla , bana bir tane dusurst arap göster tek bir tane , filistinlileri sutten cikmis akkasikmi zannediyorsun , bunlar imkan olsa bakin cok net soyluyorum nefret ettigi birinin lafasini kesmekten asla cekinmez , ben cok arap ulkesinde calistim genelde araplar boyle merhametsiz , menfaati icin yeminle bebegin kafasini keser ve bebegin cennete gidecegini dusunir cahil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aslında İsrail-Filistin savaşı yok, Hamas şeriatçı bir örgüttür ve Filistini temsil etmiyor.

Filistin'i temsil eden FKÖ dür.

1967 de Türk solu Dev-Genç örgütüyle Deniz Gezmiş önderliğinde Filistin Kurtuluş Örgütüne destek verirken, oraya gidip İsraille savaşırken, bizim siyasal islamcı ve milliyetçi kesimler büyük bir şevkle israil ve abd tarafındalardı. Şimdi çıkıp utanmadan Filistin falan diyorlar. Onların derdi Filistin değil, şeriatçı olan Hamas'a destek vermek.

Bu arada Hamas da israil ve abd tarafından kurulan şeriatçı, siyasal islamcı bir oluşumdur, tıpkı ihvan gibi, el nüsra gibi, el kaide gibi, işid gibi ve diğerleri gibi...

Burada asıl yapılmak istenen şey işgalci israili dünya kamuoyunda saldırıya uğrayan mazlum gibi göstermektir.

Yoksa mossad ve cia nın bu saldırı planlarından haberdar olmaması mümkün değildir.

Bu iş daha çok fazla büyüyecek, BOP tıkır tıkır işliyor.

İşte bu günler için güçlü ordumuza kumpaslar kuruldu ve bitirildi, Suriyede işide destek vererek iç karışıklık çıkartılıp 10 milyona yakın suriyeli ülkemize dolduruldu ve daha neler neler.

Azıcık zekası olan biri parçaları birleştirip gerçeği görür...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

15

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.

ben taraf tutmam.

0
    0 Yorumla
  • Sazimentt12
    Sazimentt12 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Hamas durdu durdu bir anda saldırdı ne sanıyordu acaba İsrail korkup teslim mi olacaktı işgal ettiği yerleri bırakıp gidecek miydi onların ekmeğine yağ sürdü şimdi katliam yapıyor dünya ses edemiyor. Savaşan masum insanların kanına giren kim varsa hangi ülke ardında ise kahruperişan olsunlar.

3
    0 Yorumla
  • Malibulu
    Malibulu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

İsraile giden gezginler israillilere mikrofon tutuyor herkes mutlu mesut guleryuzlu ve hicbir filistinliye kin beslemiyorlar , oysa hamas rastgele israil tarafina füze atiyor otda cocuklarda öluyor ama israilliler kin beslemiyor cok garip birsekilde , bakin ilk atesi hamas baslatti durup dururken eglenen insanlara bomba yagdirdi , israilde ciceklemi karsilik verecekti , bakin hamas teror orgutudur tipki isid gibi

0
    0 Yorumla
  • skskej
    skskej Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

İkiside haksız Filistin topraklarını para karşılığı sattı sonrada geri almak istedi ( savaşla )
    İsrail de karşı çıktı tabi sonrada aralarında sıcak savaş dönemi başladı. Yani başta İsrail haklıydı diyebilirim ama b*kunu çıkardılar. Sivilleri öldürdüler ( çocuk , bebek , yaşlı )
    Ve sonrada iki tarafta haksız oldu. Benim diyeceğim şu ki ikiside Allahından bulsunlar.

0
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.

İkisinin de Mk.
    Zamanında ikisi de çakallık yapmış

1
    0 Yorumla
  • merkürkedisi0
    merkürkedisi0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Savaş söz konusuyla haklı ile haksızın bir anlamı kalmıyor

0
    0 Yorumla
  • ArtLostInDreams
    ArtLostInDreams Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Bu bir proje, haklı haksız kimse yoktur.

Sadece savaş kötüdür.

0
    0 Yorumla
  • Cekicicılgın06
    Cekicicılgın06 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl

ıkısıde suçlu olan insanlara oluyor her şey bı oyun

0
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.

İlk başta israil haklı gibiydi ama bokunu çıkardılar.

0
    0 Yorumla
  • kizlifotoolurmu
    kizlifotoolurmu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Filistini israil yonetse daha iyi cahillikten olüyorlar

2
    0 Yorumla
  • kroniktt42
    kroniktt42 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

bizi niye ilgilendiriyor bu durum ben anlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

savaşan her ülke haksızdır

1
    1 Yorumla
    • bebeginizzzzzzzz
      bebeginizzzzzzzz
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Filistin ve israilin dinleri tam tersi olsaydı bizim halktan kimse filistin demezdi...

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 470 cevap paylaştı.

İkisi de insanlık suçu işliyor

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 532 cevap paylaştı.

Savaşta haklı haksız olmaz yenilen yenen olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cidden bunu mu soruyorsun? Filistin bi zamanlar tamamen kendilerindi.

0
    0 Yorumla
  • Mkocbas
    Mkocbas Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Umrumda degil

0
    0 Yorumla
  • Haliçkızı
    Haliçkızı Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Filistin

2
    0 Yorumla
  • Murti-54
    Murti-54 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

Filistin haklı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İsrail haklı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sizce Filistin mi haklı yoksa İsrail mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce İsrail mi haklı Filistin mi? 7 cevap verildi
Filistin mi İsrail mi haklı? 10 cevap verildi
Filistin mi yoksa İsrail mi haklı? 7 cevap verildi
İsrail mi haklı, yoksa Filistin mi? 12 cevap verildi
Filistin mi haklı İsrail mi? 13 cevap verildi
Filistin mi haklı İsrail mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evinizde semaver var mı?
  • Beaulis kapatıcısını nasıl buluyorsunuz?
  • Partnerinize şimdiye kadar aldığınız en pahalı hediye neydi, neye harcadınız?
  • Sıkıcı mısın, eğlenceli misin?
  • Bir insanın birine verebileceği en güzel şey nedir. İyi akşamlar🌔?
  • Evinizde gerçekten huzur var mı, ev yaşamında neler bunu etkiliyor?
  • Sevgilinizin sizi değiştirmek istemesi normal mi, böyle bir ilişki sağlıklı olur mu?
  • Hayatınız boyunca hiç uyku ilacı veya antidepresan kullandınız mı?
  • İnsanlarla dalga geçmek, ne tür bir ihtiyaçtan kaynaklanır?
  • Aşk mı daha kısa sürüyor, telefon şarjı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨