çok çirkin kızım çok hemede herkes yüzüme yüzüme acımadan söylüyor
güzel kızlar beni görünce hepsi ya hepsi aynı şeyi yapıyor bak benim yüzüme bak çok güzelim sen çok çirkidin der gibi bakıyorlar hepsinin yüzünde öyle bi gülüş var ki beni görünce seviniyorlar çirkin kız görünce bi sarışın çok güzel bi kız gözlerimin içine içine bakıp durdu bi baktım güldü hava atı ay çok güzelim kıskan der gibi arkadaşına bakıp gülümsedi aşağılar gibi
ciddiyim hepsi beni görünce mutlu oluyor
çok güzel bi kız vardı sınıfta bana bakıp aynaya kendisine bakıp duruyordu iyi ki çok güzelim der gibi bilerek hep yakından konuşuyordu gözümün içine kadar bakıyordu hep üzüldüğümü anlıyordu bence bundan çok mutlu oluyordu çok güzelim kıskanıyor beni düşünüyordu bence
ben ona bakınca üzüldüğümü anlayınca kendisini daha çok güzel buluyor bence bunu anladım güzel kızlar çirkin kızlara bakıp onların yüzündeki üzgün ifadayı görünce kendilerini çok güzel buluyorlar çok güzelim kıskandı diyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Peki ya hiçbiri bu sebeple yapmıyosa? Sen kendini sevmediğin için kendince haklı böyle yorumluyosan olanları?
Ciddiyim hepsinin bakışı öyle bi kız sürekli gözümün içine doğru bakıyordu bende dönüp baktın çok güzelim üstünüm senden der gibiydi bakışı hemen dödüm arkadaşıma bakıp güldü kızı tanımıyorum bile yabancı egoluydu dödüm halen bana bakıyordu bugün iki çok güzel kız gördüm bana bakıp birbirine bakıp güldüler
Ben orta okul ve lisede nefret ederdim kendimden. Çok çirkin bulurdum. Bu yüzden pek kimseyle konuşmaz, kendi halimde takılırdım. O yüzden çok iyi anlıyorum seni kuzu. Biraz bu konuda konuşmak ister misin? Aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlarım seni 😊
Keşke senin burnun gibi burnum olsaydı benim burnum erkeksi seninki kadınsı
Kuzum sen gel biraz konuşalım senle. Ben o dönemlerimi anlatayım sana. Neler hissettim, düşündüm. Sana da farklı Bi bakış açısı olur hem. 😊🌸
Hayır hiç gücen vermiyırsun
Çirkinim ama aptal değili
Güven vermeyecek bişe yok. Yukarıda orta okul ve lise zamanındaki halimden bahsettim sana. Senin şuanki halinle aynı. Seni anlayabileceğimi gör diye anlattım bunu da. Niye güven vermiyormuşum anlamadım.
Sevinme değil ama bende iyiymişim falan diyorsun iy hissettiriyor sadece aynı ironi kendinde güzel görümce de tam tersi olması
İyi hissettiriyorsa o kişi de vicdan merhamet yok egosunu girsin başka yerde tatmin etsin karşındaki kişiyi çok kötü hissetiriyor
Doğanın kanunu bu sende aynı duyguyu başka birinde hissedebilirsin
En çirkin benim benden daha çirkini yok
Denk gelmemiştir emin ol vardır
Yüzüm felç gibi yamul burnum sosis kadar kalın ve büyük gözlerim cin gibi bana cin gibi bakıyorsun diyorlar elimde değil bakışım çirkinse burnum yüzünden hep dalga geçtiler lakap taktılar
Belki de bu yüzden böyle hissettin. Bak özgüveni ne kadar yerinde ise sende kendini o kadar iyi hissedersin. Arkdaşların bunu kırmış. Ayrıca günümüzde her şey mümkün yaptırırsın inan dert ettiğine değmez. Bana da çok lakap taktılar saçlarım sarı diye sarı çiyan dediler barbie benziyorum pembe seviyorum diye pembe panter oldum bunun gibi tonlarca var. Ben kendi potansiyelimi biliyorum
Sana takılan lakap zorbalayıco ağır bir şey değil ki bana öyle dense güler geçerim. sizin gibiler empati kuramıyor
Yaşınız 34 mü
Hayır herkesin yaşadığı bir süreç bu. Sana takılan neden dalga geçiyor senle sorunu ne düşündün mü?
Evet 34. Birinin çirkin ya da güzelliği kendini ilgilendirmesi gerekmez mi başta dedim öyle evet dalgasına benim. Kimsenin özgüveni etkilenmesini istemem. Sende izin verme
Çok çirkinim insanlara bir şey demiyorum bende benim kadar çirkin birini görsem yazık çok çirkin diye üzülürdüm ama zorbalaöazdım
Zorbalamam
Bu senin kalp nazarının zayıflığı ve yıldız düşüklüğün ile olabilir
Ne alaka? Yüzüm yamuk burnum sosis gibi burnum yüzümden be lakaplar takıldı bana estetikse kurtarmadı
Estetik burnunu düzeltmedi mi?
Düzeltmedi çok çok geniş kalın büyük doktor amca bu kadar oldu dedi düz ama çok kalın sosis gibi kemiklerim bile kalın geniş
Burcun ne öğrenebilir miyimm
Neden
Merak ettim
Psikolojiyi ve mizacı belirleyen şeylerin başında geliyor çünkü
Sen de güzel bir yanını öne çıkar
Sosis gibi burnum cin gözlü bakışlarım felç gibi yanaklarım çenem var hangi güzel yani?
Vardır illaki güzellik sadece yüzde olmaz
Değilsin değilsin
Ne değilin? Yamuk yüzlü sosis burunluyım
Yaaa lütfen kendinizi söylee tabir etmeyin her kız aynı tip olacak değil ki
Bk gibiyim bi hayvan var burnu büyük aynı ona benziyorum
Saçmalama istersen 🙄