Tabii buradan adam gibi cevap yazmaya yetmedi beynin. O yüzden benim düşünmemi istiyorsun. Saygı duyarım tabii ki. Herkes düşünebilen bir varlık olamıyor maalesef. :)
Bu soruyu sorarak kafa ütüleyen sensin. Ayrıca teşekkür ederim. Profilime bu fotoğrafı koyarken benim de amacım yüzümde nur olmamasıydı. Doğru bir seçim yapmışım.
abi ben anlamıyorum neden böyle şeyler yaparsınız ne bilm eziklenmek aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor. hani bunu yazdın ve kitlesel olarak bir kız ve erkek selinin seni haklı bulmasını mı bekledin naptın yani? Hayatım boyunca kimseye çirkinsin sen demeyi doğru bulmam da sen çirkinsin.
abicim bak güzel veya çirkinim ki çirkin demek ne demek zaten birileri senin algına uymuyor diye çirkin mi oluyor bunu sana neden kanıtlamak zorundayım. Sonra ülke neden gelişemiyor böyle saçma sapan canım bi düşünce yapısı var mıdır ya? Lan ilkokulda bile hoş görüyü öğretiyorlar.
işte yoklukta değilmişiz neden foto koymadığımızı anladın mı. kendimizi böyle bi sitede göstermeye gerek duymuyoruz sitenin amacı bu değil çünkü. Türk insanı böyle zaten hep böyle siteleri bi şekilde mahvediyorsunuz amacından sapıyor.
güzel olduğumu da iddia etmedim ki nasıl bi ruh hastasısın sen ben anlamadım ki büyük ihtimalle saracak yer arıyorsun bende kötü bi gün geçirdim ve şu an seni böyle ezip saydırmak hoşuma gidiyor diye uğraşıyorum işte bakalım daha ne kadar ileriye gideceksin
işte böyle bi akıllıyı buldum dedim bu kaşınıyıor çünkü sorduğun sorudan linç yiyeceğin belli bi de güzel olduğumu kanıtlamam için halen daha gaza getirip bana real pp yaptırmaya çalışıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çirkin insanlar var işte
Ama neden var
Herkesin geni mükemmel değil çünkü
Neden mükemmel değil diye sorma biyoloji uzmanı değilim
Tamam
Olum o tip ne la sadece cene kasini gordum normal sartlarda seni 5 katlardimda nazar degdi bana aw
Aahaahaha
Bazı egoist ve gereksiz özgüvenli erkekler, onların tabiriyle çirkin kızlara aşık olsun da tükürdüklerini yalasın diye varlar.
Haha ben onlardan değilim kızım çirkinler peşimde koşturanlardanim
Gereksiz özgüven örneği bu oluyor işte güzel bir cevap yazdın. :)
Evet gayet güzel bir cevap ve evet ozguvenim gece gece acayip fırladı
İşte rüyalar da bu yüzden gece görülüyor. Gerçek olmadıkları için.
Nihal profilne bak sonra benimkine bak ve yat uyu sana nasıl cevap veriyorum onu düşün
Tabii buradan adam gibi cevap yazmaya yetmedi beynin. O yüzden benim düşünmemi istiyorsun. Saygı duyarım tabii ki. Herkes düşünebilen bir varlık olamıyor maalesef. :)
Nihal tipinde nur yok bu neyin konuşması ondan sonra neden sevgilim olmuyor diye kafamızı ütüluyorsun
Bu soruyu sorarak kafa ütüleyen sensin. Ayrıca teşekkür ederim. Profilime bu fotoğrafı koyarken benim de amacım yüzümde nur olmamasıydı. Doğru bir seçim yapmışım.
Benden uzak Allaha yakın Nihal ben Behlül değilim yürü git sal beni
ımm kime göre neye göre yakışıklısın?
Okulmdaki hemen hemen bütün kızlara göre
abi ben anlamıyorum neden böyle şeyler yaparsınız ne bilm eziklenmek aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor. hani bunu yazdın ve kitlesel olarak bir kız ve erkek selinin seni haklı bulmasını mı bekledin naptın yani? Hayatım boyunca kimseye çirkinsin sen demeyi doğru bulmam da sen çirkinsin.
Rabia senden güzelimdir haha resim bile koymamais
Senin ben tipini s1k1ym
off haklı olmak ne güzel di mi başladı hakaretler :D size cevap vermek bile acizlikte eğleniyorum işte naparsın
Allah için tipini koy
Koy en anızındna ben yakışıklıyım
abicim bak güzel veya çirkinim ki çirkin demek ne demek zaten birileri senin algına uymuyor diye çirkin mi oluyor bunu sana neden kanıtlamak zorundayım. Sonra ülke neden gelişemiyor böyle saçma sapan canım bi düşünce yapısı var mıdır ya? Lan ilkokulda bile hoş görüyü öğretiyorlar.
Rabiaaa tipini koy lan
ha adım da Rabia değil Doğa insanların adlarını kalıplaşmış bi algıya dönüştürmekte ilginç
Çirkini sevmeyin nesli tükensin
Evet
:D bu tiple bu özgüven fazla bence
Yok fazla değil
yemişler seni söyleyim her yerde konuşma böyle millet kıçıyla güler
Hahah gülsünler brom sıkıntı yok
Tipe bak puhahaha yakışıklı mı erkeksin
Sen daha tipini bile koymasın gavet
Buraya niye fotoğrafımı koyayım o kadar yoklukta değilim şükür
Yakışıklı olsan koyardın herhalde
Yakışıklılıkla ne alakası var lan bu sitede niye fotoğraf koyayım ajjdjdjdjr
Tamam senle tartışmak istemiyorum gereksiz reklam gibisin ak
işte yoklukta değilmişiz neden foto koymadığımızı anladın mı. kendimizi böyle bi sitede göstermeye gerek duymuyoruz sitenin amacı bu değil çünkü. Türk insanı böyle zaten hep böyle siteleri bi şekilde mahvediyorsunuz amacından sapıyor.
Bak tipim bu Rabia sende koysana madem güzelsen
güzel olduğumu da iddia etmedim ki nasıl bi ruh hastasısın sen ben anlamadım ki büyük ihtimalle saracak yer arıyorsun bende kötü bi gün geçirdim ve şu an seni böyle ezip saydırmak hoşuma gidiyor diye uğraşıyorum işte bakalım daha ne kadar ileriye gideceksin
Rabia uzun uzun yazma bak diyorumki neden çirkin kizlR var demek ki onlardan birisin ki soruma yanıt veriyon
işte böyle bi akıllıyı buldum dedim bu kaşınıyıor çünkü sorduğun sorudan linç yiyeceğin belli bi de güzel olduğumu kanıtlamam için halen daha gaza getirip bana real pp yaptırmaya çalışıyorsun
Haha çünkü o tipsizligini merak ediyorum
Neren yakışıklı Adana dızosu
Haha insanlar diyor ben demiyorum
Neden olmasınlar
aa olur mu öyle şey ölmeleri gerek baksana bu çok aşırı yakışıklı bey onu istiyor saçmalama istersen sorduğun da soru mu?
Ndnsksjwlwbekwmsnskjdj, komikmiş
Bu soruyu sorma nedenim artık çirkin kızların benden hoşlanmasindan bıktım red etmekten ağzım yoruldu
Hsjaosjwlbdıwmhsısndjskdbıdksnsıdkdnskmdjdksnsıdksnsnjdksnsıdkd, bu daha da komik
Evet daha komik haha
Off eridim (!)
Yürü git başka yerde eri gay degilim
Maşallah pek bi yakışıklısın
Tabii
Babaam sağolun
Aman aman nazar boncuğu tak kendine çok gezme sokakta insanların gözünü kör edersin ışığınla
Haha yok gerek yok 2 tane sevgilim var 3 çürümüş ariyom
MaşAllah karakterinde on numaraymjş
Yok karakterim 10 numara değil tipim 10 numara
Tabi efendim
Teyze sen ne yapiyon burada
Teyze mi kekoya bak sen adkjfkrkt
Prestij yürü git ak
Bırak çocuk eğlensin aslında luna parkta olman gerek burada ne işin varsa
Tabi saat 11 falan olsun kız ark gidicem ben sıkıntı etme
Puhahaha fotoğraf değiştirmiş bende bu kim diyorum llaldllfkfkfdk
Tabi tipim çok belli etmiyor o fotoda