Çok güzel kızlar var. Hepsinin de ya çirkin ya da hiç sevgilisi yok. Bunun nedeni nedir. Bir kere de ben istiyorum çirkinim de 😭😭
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Guzel olunca uzak ve cekimser duruyorlar, anca sqpık olanlar yaklasmaya calisiyor.
Kızlar da sapık deme öyle
Evet bazilari da devamli lafa tutuyor takiliyor vs
Yani ne bileyim biraz boş iş şu ilişkiler
Hiç alakası yok asıl güzel olana çok fazla teklif eden olur gerçek hayatta. Birde sosyal medyada abazaca yazan abazalar da çoğunlukla çirkin kızlara öyle yürüyor ben bunla asla sevgili olmam başka şeyleri görürüm gibi sapıkça yaklaşım işte
@Velhasıl566665444 guzel ve musade verici bir kizsa evet herkes yurur ama kiz soguk yapidaysa o zor
Yok ya normal kızsa da teklif eden çok olur gerçek hayatta eğer güzelse. Sadece özgüven siz erkekler utanır çekinir teklif edemez
@Velhasıl566665444 cirkin bir erkek guzel kiz larsisinda ozguvenli olamaz, olmasi icin kizin kendi alanina almis olmasi gerek ya da arkadasi olmasi gerek.
Yakisikli erkekler de ayni sekilde teklifi ya da minik adımı karsi tqraftan bekliyor ya da kendilerini ağırdan satma cabalari oluyor. Bana kiz mi yok dusuncelerinde dolaniyirlar yani
Hayır ben erkeğim benden iyi bilemezsin. Çirkin olup da özgüveni tavan olan onlarca tanıdığım oldu. Yakışıklı erkek de direkt teklif eder veya ilk başta baya ilgi gosteriri sonra teklif eder, okul ortamında iş ortamında vesaire güzel bir kız baya teklif alır yani
@Velhasıl566665444 ben de kizim, kimin teklif alip almadigini biliyorum
Guzel kizlar aksine sevgilisi oldugu dusunuldugu icin erkekler daha uzak duruyor. Ve umdugun kadar teklif almiyorlar
Offfffffffff
Neee
Çok boş konular be yok o ona bakmaz bu buna bakmaz. Aşk diye bişey kalmamış yani
Asik olmak icin guzel olmak gerekiyo
Ne alakası var ya çirkin insan aşık olamaz mı
Cirkin insan asik olur sorun da bu zaten, cirkk insana asik olunmaz
Tamam da sana çirkin gelen bana güzel gelir. Göreceli bişey yani
Sapıklık ne ya ? Seks isteyen sapık mi oluyor kezban? Mezara mi goturceksin hayirdir bi bitmediniz
Goz var nizam var ya, seni dedigin sey orta dereceli guzellige sahip kisiler icin gecerli
@scarface6116 sen hayırdirr maydanoz
1. nizam değil izan 2. Bakire olduğun çok belli aciyorum senin gibilere ikile hadi
@scarface6116
1_klavyem degistirdi
2_senin gibi * değiliz
3_yorum alanimdan defol ki silme yetkim var ama silmiyorum diye boş yapamazsin
tamam by by yavrum 👍🏻
Hiç görmedim. Ya uzun boylu ya da zengindir çirkinse ama ben genel olarak çoğu kızın yanında ya uzun boylu ya da yakışıklı erkek görüyorum.
Tam tersi bence
Doğanın kanunu bu dostum
Neyse ben çirkinim benim için sorun yok. Doğanın kanunu bize denk gelmez mi be
Gelmiyor
Kızlar yine kolay buluyor da erkekler napsın
Çirkin bul
Yakışıklılar da çirkin buluyor
Harbi doğru ya bunu nasıl dengeleriz. Çirkin çirkinle mutlu olur bence.
Çirkin yanında güzel yakışıklı ister
Kızlar kendinden üstün erkek istemiyor anladığım kadarıyla
Yakışıklı çapkın olur tipsiz sadık olur düşüncesi oluyor aynısıda güzel kızlar için geçerli
Bu şey değil mi her bku yedikten sonra evlenmek için sadık erkek arayan kız özeti djdjss
Kızlar her b. k tek başına yemiyor bu söylediğin erkekler için geçerli
Farkındaysan bu lafı söyleyen genelde erkekler oluyor kızlar değil erkekleri özetlemişsin
Ama kız evlenmek için uslu erkek arıyor. Erkek nerden bilsin kız uslu mu dğeil mi. Usluluk ve para neyse Türkiye de evlenilmez özet
Cunku mesele tip degil yegen
Tamam da insan yakıştığı kişiyi seçer. Mesele ne yeğen söyle bakim
Adabi giyinmeyi bilmek , masaya yan oturmamak , arkadaslar para dedigin de para vermek ,
Heee para diyorsun peki
Yok para demiyorum yegen. Bu yazdiklarim replik
Jilet Ahmet sevdiğimiz bi abimizdi janti adamdı