Kedim vefat etti kendimi affedemiyorum sizce nasıl kendimi nasıl affedecem yorum yaparsanız sevinirim?

merhaba arkadaşlar okulda beslediğim kedim doğum yaptı Nisan ayında bnde 2 buçuk aylıkken onu kuzenime verdim sahiplendirdim ama aradan aylar geçti 9 aylık oldu disiydi ismi de sirindi kedimin ismi gibi şirin bir kediyi çok evde duymadığını neredeyse cildirdigini söyledi bnde o dönemine girmiş olabilir kısırlaştıralim dedim o şekilde bna geldi kısırlaştırdik sirini ama annemde sürekli istemiyordu evde Bn üzülüyorum diye getirdiğini söyledi ztn kuzenime verdiğimde onun da kızı rahat vermemiş sürekli baza altlarında büyümüş neyse evde 3 günde alıştık bni ztn tanimisti ama son zmnlar sokağa çıkma isteği arttı evde bağırmaya başladı heryeri tirmaliyordu bnde belki mutlu olur diye annesinin yanına götürdüm 5 tane de kardeşi vardı alıştı 1 buçuk hafta olmuştu çevreye bile alıştı ama pazar günü gittiğimde yoktu 2 3 gün aradım sonunda buldum ama melek olmuştu aşırı üzüldüm burnunda ve ağzında hafif kan vardı çocuklar bisey yerken görmüş büyük ihtimalle yürürken devrilip ölmüş 3 gün oldu onu bulup gömeli ama gömüldüğü yere dönüp bakamıyorum ağlamaktan helak oldum burnumun direği sızlıyor hala şu an bile ağlayarak yazıyorum ama evde son zmnlar aşırı simarikti onu evde hapis olmasın diye doğal yaşamına bıraktım annesinin kardeşlerinin yanına vicdan azabı çekiyorum onu evden goturmeseydim ölmezdi diye en çokta ağırıma giden sokakta ölmesi doğduğu yerde ölmesi sizce benim hatam var mi yok mu uyuyamıyorum çünkü odama girdiğimde hep şirin olurdu 1 ay da olsa alıştım ona tüyleri bile hala duruyor nedense gömdüğüm yeri açıp onu görmek isteği geliyor çok üzülüyorum vicdan olarak hic rahat değilim
Kedim vefat etti kendimi affedemiyorum sizce nasıl kendimi nasıl affedecem yorum yaparsanız sevinirim?