Her gece ezanda ve 3 de kabusla uyanıyorum bu neden kaynaklanıyor?

Her gece ya saat 3.30 sularında ya da tam sabah ezanı okunurken kabus görüp uyanıyorum. İlk gördüğüm rüyada odamın kapısında simsiyah kocaman bi varlık ayrıca yeşil ve mavi arası aşırı parlak gözleri vardı gözümü kırptıkca daha da yakına geldiyordu ardından çok yaşlı bi kadın geldi sol ayağımın altına eliyle bişeyler yazdı. Daha sonra sanki yüksek biyerden yatağa fırlatılmış gibi uyandım. Uyandığımda ayağım karıncalanmıştı. Diğer gece iki canlı beni yatağımdan yavaşca kaldırdı koridor boyunca sürükledi banyoya kadar getirdiler daha sonra yankılı bi kadın sesi duydum"bırak kalsın zaten yarın tekrarlanacak"dedi. Daha sonra yatağımda uyandığımda sabah ezanı okunuyordu,3. gece ise camdan gelen tıkırtılara uyandım kedidir diye düşündüm daha sonra ezanı duydum o ara uyku ve baygınlık arası bişey oldu bi anda aşırı titremeye başladım sonra yatağımdan yukarı doğru çıktığımı hissettim ama sanki elim ayağım bağlı gibiydi dua okumak istedim ama duayı bildigim halde okuyamadım sanki kekeliyormuş gibi oldum daha sonra tekrar yatağa yukardan düşüyorum gibi oldu ve uyandım. ne yapmam gerekiyor bunlar neden oluyor bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun

Her gece ezanda ve 3 de kabusla uyanıyorum bu neden kaynaklanıyor?