Geceleri 3'te Yatağım Sallanarak Uyanıyorum Sebebi ne olmalı?

Kisa keserek yazacagim acil gorenler bir fikir versin lutfen. Bundan 3-4 ay oncesinde bir kere gece tam 3 iken yatagimin sallandigini hissettim ve uyandim. Beni yastikla bogmaya calisan iki siluet gordum hatta onlari itmeye calistim ve kalkip annemin yanina gittim. Olay esnasinda ayilip dogruldugumda da olayin gercekligini saptamaya calistim zaten Şu an hayal mi goruyorum diye dogrulduktan sonra da salandi. Bu yakin zamana kadar kayda deger cok bir sey yok yalniz gecen hafta yine gece 3 te yatagimin sallandigni hissederek uyandim ama dogrulmadim anlamaya calistim icimden gelen bir sarsinti gibiydi yani 3-4 ay oncekinden farkli. 2 gun once de aynisi oldu ve simdi Şu an bu gece 28 dk once de oldu. Dogrukup kontrol de ediyorum sallananin ne oldugunu. Tamamen icimde vucudumun her yerinde kalp atisimi ayni siddet ve basincta hissediyorum. Ne yapmam gerektigini de anlamadim her boyle oldugunda ter icinde kaliyorum uyaninca. Bir de oncesinde bir takim paranormal olaylar var yasadigim yani uydurmam olamayacak seyler ama uzatmak istemiyorum. Sizce bu konu hakkinda ne yapayim kime danisayim, bir doktora vesaire. Lutfen fikirlerinizi yazin.
Geceleri 3'te Yatağım Sallanarak Uyanıyorum Sebebi ne olmalı?