Güncellemeler
1 yıl
yani nasil bir hastaliktir bu icinde olan taniyan yokmu? sanki kasitli yapiyor gibi. ayagini vura vura tepemde yuruyor uzun süre. yani normal yurumeyele o ses cikmaz. kiz sabahtan aksama kadar evde guya ogrenci diye tuttu evi. ogrenci oldugununuda sanmiyorum.4bin dogalgaz faturasi gelmis aylik. kirasida 40bin. nedir bunun rahatsizligi bile tahmin eden yokmu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de öyleydim de bu kadar sık yapmazdım 1-2 dk falan. Şikayet et
yaa 1-2 dk dan bisey olmaz. veya ev isi yapsa falan bisey olmaz. yarim saatten fazla volta atar gibi ayni tempoda evin icinde gidiyor geliyor. yani paikolojik herhalde. bana denk geldi iste
Allah sabır versin. Sikayet etmeden anlamaz bazı insanlarda o anlayış yok. Yan komşum sabaha kadar boş odada arkadaşlarıyla birlikte okey oynardı aralıksız 8-9 saat
kime sikayet edilcekki. bina yeni. daha yonetici kapici yok. sikayet edilsede neolacakki. deliyse yine yapar. evde halida yok galiba.
Rahatsız olduğunu ona söyledin mi
sen neden evin icinde topukluyla gezerdin. ben burada bunun psikolojisini anlamaya calisiyorum. yani ilgincime geldi. bu kesin olarak deli dimi?
yoo tanimiyorumki kim oturuyor bilmiyorum bile. bir kiz oldugunu biliyorum sadece. bazen arkadaslari geliyor erkekli kizli. ciglik kahkaha atiyor.
Ben ayakkabı falan denerdim yürüyüş alıştırması yapardım güzel duruyor diye arada giyip bakardım da bu evde giyiyor bildiğin. Çok düşüncesiz belli ki ya da gecekondudan falan gelmiş apartmanda yaşamayı bilmiyor
yaa arada bir olsa sorun degil. hergun yapıyor. gunduz yapmazsa gece yapiyor. ayaklabi denemesi degil. cunlu yorulacak kadar 30 dk kesintisiz ayni tempoda yuruyor. hapishanede volta atar gibi. Şu an bitti gibi sesler.30 dk civarı yapti yine. simdi sesi cikmaz. yoruldu. sende tekmi yasiyorsun. korkuyormusun evde kalmaktan. degisik değisik akil hastaliklari var.
Yok ailemle
gecekondudan gelme degil. burada oturanlarin maddi durumu iyidir yeni bina. kirasi aylik 40 bin. hep ogrenciler oturuyor. ama zengin öğrenciler yani. benimde annemden kalma ev iste.
Bacım günlük topuklu kotasını dolduruyor o zaman başka açılaması yok 😂
gece uyandiriyor iste.2 gibi yatmıştım. yarim saat once uyandirdi iste. yazarken hep ses geliyordu. simdi bitti. ama benim uykumda kacti. nasil uyucam simdi
yani boyle sanki tanisiyoruzda dusmaniymisim gibi yapiyor. okadar ses normal yurumeyele cikmasi imkansiz. klim yolluk hali olsa zaten cikmaz.
sen unv okuyormusun hangi sehirdesin. kucukmusun? unv okursan sende karsilacaksin boyle degisik insanlarla hazirlikli ol
Bitti okul benim
hangi sehirdesin? calisiyormusun? evlilik falan yokmu.
Çalışmıyorum yok evlilik sizin?
bende Şu an calismiyorum. bekarim hayatimi kuramadim bir türlü. Ankara'da yaşıyorum. ama burada yasamak istemiyorum. ya İzmir'e tasinmak istiyorum. ya da yurtdisinda baska bir ulkeye. aslinda gonlumde yatan ülke asya ulkeleri. insanlari hem sicakkanli hem saygili. birde asyali bir kizla evlensem ooooo super olur :)
dün nasil uyandirdi ust kat komşusu. ne guzel uyuyordum. simdide sesi cikmiyor :)
sen ilahiyat mezunumusun?
munkesir in anlami ne
takip attim sana kabul edermisin.
Münkesir kırgın demek. Mezun değilim okuyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun
okul bitti dediniz ondan dedim. neyse. hepimiz hakkinda hayirlisi.
ben ses yokken birkac saat uyayim. sonra grsz.
İyi uykular
özr dilerim yaa bir daha yapmam 🤭🙏
gidip konuşsana
gece yaptiginda cikmak istemiyirum gunduzde sinirim geciyir. muhatap olmak istemiyorum açıkçası
muhattap olmadan düzeltemezsin o yüzden fırsat bulduğunda konus
deliyse duzelecegine inanmiyorum nasil olacakki. sanki kasitli yapiyor gibi suanda uykumdan uyandirdi iste