Etek denedim ve bacağımda kıl vardı 1 yıla yakındır sevgiliyiz. Normalde kıl yok ama biliyorsunuz lazere gittiğim için her kafama estiğinde alamam. Siz olsanız soğur musunuz? Hihihiiii💖
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Soğumaz kıl olabilir lazer aralarında doğal zaten.
Maalesef tr abaza kıllı erkekleri bunu anlamaz
Tüm vücut epilasyonluyum ben. Seans aralarında kıl almaman gerekli genital dahil.
Yuh yani bir kıldan soğuyosa tutma 😂😂 soğumaz bence o daha neler görcek siz evlenirseniz belki bir gün doğumuna bile şahit olucak onu geçte.. Kabine birlikte girmekte ne bilim yani, tuhafıma gitti
Yav allah askina eskiden lazermi vardi sanki
İkiniz aynı andamı girdiniz kabine nasıl dayandı sarılmadı
Zamanla olmayacağını (lazer) biliyorsa soğumaz
Kesin soğumuştur eve gittikten sonra ilk iş engel atacak sana
Olsun nolacak takılma bu kadar, bir bahaneyle lazer epilasyon yaptırdığını söyle neden alamadığını bilsin çok takılıyorsan. işte güneşe çıkamam falan diyebilirsin bundan dolayı mesela
Ya bu ülkede kcini yikamayan, yılda 1 dış fircalayan adamlar var...
Biz onlara vücudumzn hicbir yerini almasak yine fazla geliriz.
Ben soğurum açıkçası o ne öyle harday amca gibi
Her kadında kıl olur o zaman sen hiçbir kadınla olma illa ki kıllı göreceksin çünkü 😹
Yoo evliyim ve eşimde nokta kıl yok. Lazer epilasyon nedir bilmiyorsan keşfetmeni öneririm.
Önce bi detaya ne yazdığımı oku. Lazere gidiyorum zaten ama lazer arasında kıllar daha gür çıkıyor ve almaman gerekiyor. Eşin de zamanında bunu yaşadı yani
Yaşadıysa da bekarken yaşadı. Yerinde olsam kıllı iken erkek karşısına çıkmazdım. Soğur yani.
Hayat bu her türlü durumu var net yorum yapmamanı öneririm. Eşin de yarın bir gün sende tiksinecek bi şey görünce seni boşasın o zaman. Biraz aklınızı kullanın ya da bana ne aynen devam edim
Evlilikle sevgili durumu aynı değil önce bunu bi anla. Neyse hadi iyi akşamlar sana
Tamam amcacığım iyi günler
Neden aynı değil peki
@Yirmiikieylül örneğin 3 yıl evlisin ve 3 yıl sevgilisin diyelim. Birisi 3 yıl her gün beraberliktir diğeri ara ara buluşmalı bir ilişkidir. Evlilikte hastalıkta sağlıkta diye söz verirsin sevgilide söz yoktur. Evlilikte çocuğun olur sevgiliyken olmaz. Evlilikte tartışma olursa en fazla 3 gün küser sonra barışırsın sevgililikte ayrılma olur. Evli insan örneğin kıl tüy sorunu varsa tiksinmez soruna çare bulur bekarlıkta ise çare yerine direkt değişime yönelilir. Araba örneği verebilirim. Araban varsa bozulunca tamire götürürsün ama yeni alacaksan bozuk almazsın sevgilide her şey bozuk araba mantığıyla gelir insana. Çünkü evlenip beraber yaşama birbirine aitlik duygusu oluşmamıştır. Sevgiliyi bir eşya aldığında sevmek gibi düşünebilirsin. Onu kaybeder ya da bozar üzülürsün sonra yenisini alırım diyebilirsin ama evlilikler aşk varsa bir annenin evladını karşılıksıs sevmesi gibi ilerler. Yani sorunlarda yeni aramak yerine çözmeye odaklanırlar vs vs. Belki tam anlatamadım ama evlilik ile sevgililik durumları çok farklıdır.
Bir insanı sevgiliyken de gerçekten seviyorsan bunu önemsemezsin
Farklı örnek verelim. Kendi çocuğun var diyelim. Hamile kaldın 9 ay karnında taşıdın büyük zahmetlerle sancılar çekerek doğurdun şimdi kendi kanından canından bir bebekle evlatlık alınan aynı olabilir mi olamaz. Sevgili ile evlilikte benzerdir. Bu sebeple bazı şeyleri yaşamadan tatmadan deneyimlemeden 18 20 yaşında bir ergen olarak konuşma. Önce yaşa deneyimle sonra yorumda bulun. Ek olarakta deneme kabinlerinde felan yakınlaşmak yerine çünkü yakalansanız veya birileri görse ayıplayacak basit insan muamelesi göreceksiniz çok yakınlaşmak ise derdiniz ev tutun ev olmazsa otele gidin ona da paranız yoksa pansiyona gidin ama ulu orta yerlerde yakınlaşıp kalitenizi düşürmeyin.
Ben sizi anladım abi çok güzel açıkladınız
@Yirmiikieylül teşekkür ederim
Ben olsam o görüntü hiç gözümün önünden geçmez
😹😹😹😹😹
Bacaklarını İlk defa mı gördü
Evet 😋 ama her kızda var kıl
Tabii ki herkeste kıl vardır ya rahat ol bence o bacaklarını gördüğüne sevinmiştir
Ooo my Goooddddd!
Kendisine söyleseydin bunu lazerdem dolayı alamadıgını yani o sormadan söyleseydinki anlasın
Kabine birlikte mi giriyosunuz genelde 😉🙂
Soğumam Tabiki😀
@Mhmtkrds633 😂😂
@İpek1863 ne oldu🙂
O kildan herkeste var ona takilma bence. Cinsellik varsa eger diger bolgede olmasin iyi olur
Bacağın yeter kıl felan görmez göz
Seviyorsa sıkıntı yapmaz
soğumaz
Kusmamışsa iyi
Bence aoğuöamalı