Gizli Üye(30-35)1 yılEskiden de vardı. Önceden köy yerinde üç harfliler dikti deniyordu şimdi DNA testi çıkınca işler değişti sadece. Üstelik önceden insanlar 16-17 yaşında evleniyordu şimdi 30 yaşına gelen bile kolay kolay evlenemiyor. Seçenek çok olduğu için tercih de etmiyor zaten. Haliyle bunun yaygınlaşması çok normal. Üstelik bilinçli yapıldığı sürece karşı da değilim. Toplumu cinsel açlığa sürükleyince her şey çok daha kötü oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Eskiden yoktu demedim. Oran olarak arttı diyorum.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnanan insanlar azaldı, inanan insanlar inandığı şeyleri yaşamaz oldu adam domuz eti versen o yenirmi ben müslümanım yemem der ama işlediği zinayı göğüsünü gere gere anlatıyor garip bir durum hem toplumda hem diziler filmler gibi yerlerde fazlasıyla meşrulaştığı için olabilir
00 Yorumla
1 yılBirincisi suç olmaktan çıktı. İkincisi burada başrol evlenmekten umudu kesen, ya da kendini üç dört günlük insanlara sunan kadınlara ait. Benim için bekaretin anlamı yok, yıllarca o günü mü bekleyeceğim diyen insanlarla dolu toplum.
00 Yorumla
1 yılevlilik zorlaştı namusunu koruyabilen azaldı maalesef
11 Yorumla- 1 yıl
Evet maalesef. Üzücü olan da bu zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Diğer konusunda 465 cevap paylaştı. Bende bu konuda açıklama yapmak istiyorum. Özellikle ben iyi biri gelir diye hep uzak durdum fırsatım çok oldu ama Öpüşmedim hiç elini tutmuşlugum oldu. Ve bu durumu ifade etmeye kalınca pisirik ve ya iş beceremez olarak yadırganiyorum erkek arasında. Bu aslında bir erkeği ya da kızı bu ilişkiyi yapmaya iten bende yapabilirim demek için bir yerde bir yerde de elde ettim demek de var. Yalan yok bazen diyorum bu zamana kadar bekledin kimse yok artık adım atsan mı diye düşünüyorum. Yapmak istiyorum ama bir yerde gönlüm el vermiyor. Bu halimiz ne olacak bilmiyorum. Bunun Sonu iyi değil yapmayanlar bile yapacak gibi duruyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Yapmama sebebiniz düzgün biriyle karşılaşmak için mi yoksa Allah öyle emrettiği için mi? Amaç bile önemli burada. Neyi ne için yaptığınız veya yapmadığınız. Sırf temiz birini beklemek için yapmıyorsanız bence bunun pek bir anlamı yok
1 yılEvlilikte karşısındaki kişiden emin olamayan a-slaklar yüzünden evlendikten sonra bir de çocuk yaparak ama yine de emin olmadan içinde saçma sapan karamsarlıklar olarak evlenenler... Sonrasında evli olduğu hâlde ya internetten ya da yüz yüze iken karılarını aldatanlar ve en başlıcaları olarak da iyi bir ahlâk terbiyesi almamış kimselerin, evlenmeden aynı evde birliktelik sürdürmeleri ve buna binâen de evliliklerin değersizleştirildiği günümüz ahir zamanında toplumsal psikolojinin alt-üst olduğu dönemlerde olduğumuz için bu tür sorunlar sıkça olmaya başladı ve uyanma yolunu seçmedikçe ne evlilikler hüsranla sonuçlanacak Allah bilir ama herkes görecek durumun hiç iyiye gitmeyeceğini.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence herkes bunu görecek kadar aydın zihniyete sahip değil maalesef
1 yılÇok haklısın cidden maalesef öyle ve bu yüzden günümüz ilişkileri sadece cinsel dayalı oluyor. Sevgi. aşk vs yani olmayan cinsel üzerine kurulmamalı yani uzun vadade sorun oluşturuyor.. bu tür eylemler.. kendine saygısı kalmadi toplumca kendine saygısı olan yapmaz evliliğe kadar açıkçası ben onlardan değil ben yapmadım bakirim o yüzden evleneceğim kişide de gözdirim.. isterim yani olmazsa bırakırım yani.. ama bunu yapanlar özgür diğe yapıyorlar sonra çoğu saklıyor ve eninde sonunda doğruları ortaya çıkma gibi bir huyu var.. sonra boşanma vs oluyor.. üç kurusluk bir şey için değmez
10 Yorumla
1 yılİnançları kalmadı Allah'a ondan. Ben alkol almıyorum ben kumar oynamiyorum ben Müslümanim diye övünüyorlar peki sen bir Müslüman'ın yapması gereken sorumluluklari ibadetleri yapıyor musun diye sorsan mırın kırın ederler zeytinyağı gibi üste çıkmak için laf ebeliği yaparlar.
22 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
🙏
Ahlaksal değerler bakımından yozlaştık. Yavaş yavaş içimize yerleşen bunun doğru olduğuna dair algıyla, hayatımıza indirgedik bu durumu. Eskiden bu eylemin yaptırımı çok sert karşılanırdı. Yine vardı ve yine çokça şeyler dönüyordu. Sadece toplum tarafından ötekileştirmeyi göze alamayanlar bunu gizli kapaklı yapardı. Artık bu yaptırımın bir önemi kalmayınca daha rahat yapabilecek gücü kendilerinde bulabildiler.
22 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Cok haklısınız ve bu yüzden kıyamet yaklaşıyor..
Evlilik sıradanlaştı.
Hatta evlilik düşüncesi ortadan kalktı.
Zira zina/ilişki yaşı 16-17'lere kadar indi.
Böylesi sapkın dürtüler normalleşip sıradan kabul edildi.
Tüm bunların ufkunda "Zina" kelimesi saçma kabul edilmeye başladı.
Kendini damızlık hayvan gibi her sapkınlığa meze etmek marifet addedilir oldu.
Neyse
Temiz ve düzgün kalabilen insanların sayısı artması dileğiyle..22 Yorumla- 1 yıl
Amin
- 1 yıl
Amin hocam inşallah artar..
1 yılAllah'tan korkak kimseden korkmaz. Bu sözü düsturum edindim ve O'ndan başka kimseye de boyun eğmedim. Ama şöyle de bir söz var: "Kork Allah'tan korkmayandan" haklı çünkü bir inancı, rabbi olmayan insanıj sınırı da yoktur. Aklına eseni yapar çünkü ahlâk ve empati gibi erdemlerden yoksundur. Her insanda vicdan bulunuyor, kalp ve beyin de. Ama bazısı geçmişine duyduğu kinle bu duygularını yitiriyor veya derinlerde hapsediyor. İnançsız herkese de kötü diyemeyiz, her biriyle tanışmadık sonuçta. Ama genele baktığımızda kaybolan, öfkesine köle olan hep rabbiyle bağını kaybedenler oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSoru için teşekkürler.. Farkındalık için bir kıvılcımda olsa kâr..
Zaman öyle bir zaman ne yazikki.. Namaz kılıpta kendinde zina yapma hakkı olduğunu sanan embesller bile var.. Hemde bu sitedede öyle birileri var , çok iyi biliyorum kim olduklarınıda..
23 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Rica ederim bu arada yorum için ben teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılAhir zaman sebebi aslında. Her şey aç gözlü insanlar genelde kızların para ve servet merakı erkeklerin ise tek çiçek yetmez gibi saçma düşüncesi gibi nedenler bir faktör.
Ayrıca maddi sebepler de cabası kınası düğünü kimisi süt hakkı parası isteyen duydum. Ev kirası eşyası mobilyası. Hele sadece erkek çalışıyorsa bu devirde imkansız hayat boyu borç ödüyorlar. Daha çok neden var da yeterli sanırım10 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvliler boşanmışlar sevgililer herkes ama herkes.. artık bacak arasının anlamı kalmadı renk ırk farketmiyor. Tecavüz vakaları bile deli gibi arttı. Daha dün 12 yaşında ki çocuğa dayısı tarafından tecavüz edilmiş çocuk gebe ve maalesef savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Yazık günah. Kimseye güvenemiyoruz.
10 Yorumla
1 yılÇünkü ahir zamandayız hanımefendi. Evlilik pahalilastikca zina da ucuzlamaya başladı maalesef ki. Ayrıca insanlar ahlakını yitirmeye başladı maalesef ki. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...
11 Yorumla- 1 yıl
Amin
Gizli Üye(25-29)1 yılEskiden insanlar toplumsal baskıdan çekinir, özel hayatlarını daha gizli yaşarlardı. Ama şimdi sosyal medya gibi platformlar sayesinde herkes her şeyini açıkça paylaşabiliyo. Mesela, bir arkadaşının özel bir ilişkisini rahatlıkla orada burada storyde bile paylaştığını görüyosun, Bu da geçmişte senin yanlış gördüğün şeyler insanlara normal gelmeye başlıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef öyle ve bu çok kötü bir durum bence
Gizli Üye(25-29)1 yılSürü psikolojisi. Çoğu kişi "Herkes yapıyor ne olacak" diye düşünüyor. Ama herkesin yapması günah oldugu gerçeğini değiştirmez tabi. Hâlâ kendini saklayanlar da var.
35 Yorumla- 1 yıl
Evet. İnşallah öyledir
Cevap sahibi1 yılKendi çevremden biliyorum
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass Teşekkürler 😊🙏
- 1 yıl
Rica ederim 🙏☺️
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılKomple zaten ortalık bozuldu ne olacak artık insanlar düşünmüyor empati yapmıyor anlık yaşıyor sonunu görmüyor ondan hep.
14 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Evet 😔
- 1 yıl
😞
- 1 yıl
😔 😔
1 yılYa benim yengem bak hadi evlenmediniz gönulde mi eğlendirmiyorsunuz diyor sence bu ne demek yani herşeyi normallestirdiler
25 Yorumla- 1 yıl
İnanılır gibi değil ya
- 1 yıl
Neyse beklemeye devam gelene kadar 😂 ya evlenecek ya evlenecem
- 1 yıl
O ne demek?
- 1 yıl
Ben ya evlenecem ya evlenecem demek istedim 😂
- 1 yıl
Anladım
Hahahahaha klasik yurdum insani ya :D yani millet size diyorki hepiniz zinaya yapiyorsunuz ben burada ahlakli biri olarak takiliyorum sizide bu sekilde uyariyorum diyor :D Nasil bir ortamda ya da aile icinde yaşiyorsa artik mk :D lan senin gibiler olmasa zaten siteye girmem sabah sabah yine keyfim geldi :D Bari pavyona gidip aranizda bakire yok sizin kandirmayin gelen müşterileri de :D :D
01 Yorumla
1 yılAhir zaman diye anlatılan şeylere gözümüzle şahit oluyoruz. Ne acı değilmi
13 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Bitsede gitsek :)
- 1 yıl
🤷🏻♀️
1 yılZinaya karşı olup yapan sayısı çoğaldığı için.
11 Yorumla- 1 yıl
Karşı olup yapmak ayrı bir tezatlık zaten
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sürü psikolojisi olsa gerek
Allah akıl fikir versin ne denir ki11 Yorumla- 1 yıl
Amin
1 yılAzalmadı bence eskisi kadar çok ama eskiden bu kadar goz önünde degildi
114 Yorumla- 1 yıl
Ben bariz bir azalma olduğunu düşünüyorum
- 1 yıl
Büyük şehirde yaşıyorsan belki ama anadoluda öyle degil
- 1 yıl
İzmir'de yaşıyorum
- 1 yıl
Orası bir tık daha fazladir
- 1 yıl
@Nightwalk35 Sorma bende İzmir de yaşıyorum da merkezde değil kırsal bölge yaşıyorum.. Burada bölge olarak çoğu mufazkar ama tabi aradan kacanda vardirda de ama merkez tabiki çok gibi geliyor banada
- 1 yıl
Sadece İzmir değil ki İstanbul da öyle. Her yer aynı gibi artık
- 1 yıl
Takma kafaya ya sen yolunu yordamini biliyorsan sıkıntı yok
- 1 yıl
@Nightwalk35 Evet haklısın İstanbul İzmir den fazladır zatende özellikle büyük şehirlerde kötü yani durum ama kırsal bölgelerde çoğunluk temizdirler
- 1 yıl
Taktığım bir şey yok ki. Toplumun yozlaşması rahatsız edici geliyor sadece
- 1 yıl
@MastrClass ben hiçbir bölgede çoğunluğun temiz olduğunu düşünmüyorum
- 1 yıl
@Nightwalk35 Anladım evet öyle maalesef birde bunu sokak ortasında yapıyorlar.. Alsancak bölgesinde görmüştüm deniz kıyada birde yaşlı bir cift görmüştüm.. miyde bulandırıcı oluyor yaz olduğunda bir çok haber çıkıyor ülke genelinde doğu bazı yerler hariç
- 1 yıl
birde sanki planmış gibi geliyor mesaj gibi normaleştçirme cabası gibi geliyor.. bu arada da açıkcası bende takıyorum benim için önemli ben daha önce yapmadığım için benim gibi bir kişi bulasıya kadar çoğunu eleyeceğim.. temiz olması benim için önemli
- 1 yıl
@MastrClass doğrudur. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
- 1 yıl
@Nightwalk35 Evet aynen hayrılısı olsun inşallah temiz kişilerle buluruz.. Allah denk getirsin.. Amin inşallah
1 yılmaalesef öyle artık hiç kimse nefsine hakim olamıyor ve inançlarını hiçe sayıyorlar bu gidişle evelenecek ne kız ne erkek kalacak biz de bekar ölecez gibi
10 YorumlaDiğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. helal olan evlilik pahalılaştı zina yapmak ucuzladı çünkü
12 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar kötü bir durum
1 yılKalmadı evet çünkü yaygınlaştı, normalleşti...
31 Yorumla- 1 yıl
@rainiyweatherr Maalesef öyle halada temiz olanlar selam olsun baştacıdir.. inşallah temiz kadınlar temiz erkekleri temiz erkekler temiz kızları bulur inşallah
1 yılDeğerlerimizden inançlarımızdan uzaklaşmak kendi nefsani duygularımıza yenik düşmek. Başka bir açıklaması yok
10 YorumlaEvliyim dediğiniz kişi ile #üreme maksadı dışında birliktelikler bir zınadır bunu kavramak çok önemli.
10 Yorumla
1 yılAllah korkusu olmayan kuldan utanmayan o kadar çoğalıyor ki anlatamam nefsinin esiri olmuş insanlar bu ahir zamanda Allah hidayet versin herkese Allahtan korkmayanları Allah ıslah etsin El Kahhar ismiyle😊
00 Yorumla
1 yılMüslümanın kurallara göre yonetilip yaşamaması yüzünden
15 Yorumla- 1 yıl
Temiz kadınlar temiz erkeklere layıktır kirli kadınlar kirli erkeklere layıktır
- 1 yıl
Evet bu böyledir. Uygulama konusunda denk düşme açısından her zaman dengini bulamiyor insan
- 1 yıl
Nice az topluluklar çok topluluklara galip gelmiştir hedef Allah'ın katında meleklerimin bazısı gibisin sözüne layık olmak
- 1 yıl
Evet imtihan olur ama yar olmaz Allah'ın izniyle
- 1 yıl
Evet 👍🏻👍🏻
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler açısından düşünürsek erkekler her zaman bence zinayı yapıyordu çoğunluk olarak ama eskiden çoğu kız yapmadan evleniyordu şimdi kızların, özellikle z kuşağı genç kızların içinde zina eden çok fazla kız var gözümüze asıl batan şey kızlarda neden bu kadar arttı bunu sorgulamalıyız?
010 Yorumla- 1 yıl
Erkekler her zaman yapıyordu ne demek ya? Kurduğun cümlenin hiçbirinde bir mantık göremedim. uzgunum
Cevap sahibi1 yılErkeklerde hep yaygındı şimdi kızlarda da yaygın demek istedim
- 1 yıl
Evet halbuki kimsede yaygın olmamalı zaten de, sen erkekler zaten yapıyordu diyorsun herkes yapıyormuş gibi
Cevap sahibi1 yılKızlar namuslu olmalı el değmemiş olmalı
- 1 yıl
Sadece kızlar değil herkes öyle olmalı. Biz de enayi değiliz. Temiz kalıp da sonra her haltı yemiş erkeklere bakmıyoruz.
Cevap sahibi1 yılBakan var ama
- 1 yıl
O onların problemi. Ona bakarsan zina yapan kıza da bskan var onemsemeyen
Cevap sahibi1 yılKim denk gelirse kabul ediyorlar sevdikten sonra demek ki
- 1 yıl
Kişiden kişiye değişir o
Cevap sahibi1 yılEskidendi ya
Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. Böyle şeylerin kişinin kendisi ile inandığı arasında olan bir mesele olduğunu anladıklarından beridir böyle oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsosyala medya ve diziler olabilir. yani kapalılar bile artık çok rahat yapıyor
325 Yorumla- 1 yıl
Bunun kapalısı açığı olmaz ki. Karakter ve ahlak meselesi bu
- 1 yıl
Emin ol daha fazla yapiyor
- 1 yıl
@Arsenikkkk boş yorumlar yapmayın. Ne yani örtü mü daha kötüye itiyor yani neyi ima ediyosun?
- 1 yıl
Daha fazla yapıyor diye bişey yok. Kimin karakteri neyse ona göre davranır. Açık da olsa aynıdır kapalı da olsa aynıdır. Bu kadar
Cevap sahibi1 yılaynen öyle kişilikle alkalı benin dediğim kapalılar genelde daha dindar okduğu halde ve islmada yasak okduğu için onlar bile yapıyor demek istedim
- 1 yıl
Yapan var mal. olmayin
Cevap sahibi1 yıl@Arsenikkkk var zaten
- 1 yıl
Sana demedim. sen. iyisin. digerine
- 1 yıl
Sizin. yas kac
Cevap sahibi1 yıl@Arsenikkkk 34
- 1 yıl
İyiymiş. Olgun ve doğru yorum yapıyorsun belli.
Kapalı. mksiniz sizde
Cevap sahibi1 yıl@Arsenikkkk kapalıyım
- 1 yıl
Anladım. Maalesef durum bu
Cevap sahibi1 yıl@Arsenikkkk aynen
- 1 yıl
Konuşmak isterseniz eger
- 1 yıl
@Arsenikkkk yapan yok diyen oldu mu? Daha okuduğunu anlayamıyorsun gelmişsin mal olmayın diyosun. Bir de önüne gelene asılıyosun. Biliyor musun acıyorum sizin gibilere
Cevap sahibi1 yılçok takmamak gerek
- 1 yıl
Kesinlikle
Cevap sahibi1 yılyani dediğim gibi dizilerin etkisi var zinanın artışında
- 1 yıl
Evet illa ki oluyor çünkü normalleştiriliyor. Haklısın
Cevap sahibi1 yılAma toplumda değişiyor ve bunu normalleştiriyor dediğin gibi zina yapan kişide suçluluk hissetmiyor
- 1 yıl
Yalan kişinin suçluluk dahi hissetmemesi için en kötü boyutu zaten
Cevap sahibi1 yılvalla burada söylemiyorum linç yememek için ama valla hissetmiyolar ya
- 1 yıl
Neyi hissetmiyorlar anlamadım? Linç yiyeceksen de ye. Çok umrumda olmamalı başkalarının ne düşündüğü
Cevap sahibi1 yılyaa ben de yaptım açıkçası o kadar çok suçluluk hissetmedim
- Diğer konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılAsla affedilmeyen büyük günahlardan... Kesinlikle af gidilecek yer odun ateşi cehennemin dibi herkes ona göre ayağini denk alsın isteyen istediğini yapabilir ama sonucuna da katlanır bu kadar basit?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl32 yaşındayım hiç ilişki yaşamadım ama bunun hiç avantajını göremedim aksine toplum ezik görüyor ve dışlıyor. Özellikle kızlar istemiyor bir sürü yatmış erkeği tercih ediyor
00 Yorumla
1 yılİnsanlar dinden kurandan uzaklaştılar o yüzden kimse bunun farkında değil maalesef
00 YorumlaÇünkü insanlık ve insanlar azaldı kardeşim ondan.
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
Diğer konusunda 570 cevap paylaştı. Artık her şey çok daha kolay
15 Yorumla- 1 yıl
Kolay olması neyi değiştirir? İnsanın kendi çizgisi yok mu
- 1 yıl
Evet her insanın değer algısı bir olmayabilir ama toplumların bir değer ve ahlak algısı vardır. Bunun bozuluyor olması iyi bir şey mi sence
- 1 yıl
Bak şimdi nezaketsizlik etmeden yazayım diyorum ama yaklaşımın çok sığ kalıyor. İnsan zina içinde olsa dahi kirli demek hangi inancın hoşgörüsüyle uyuşur. Saygı hak edilir hak edene sunulur. Saygı duymaya bilirsin ancak hoş görünü yitirme. Yitirme ki seninde ihtiyaç duyduğun hoş görü sana da sunulsun. Toplumun her alanında olan yozlaşmayı sadece zina olayına indirgemek sığlıktır.
- 1 yıl
Temiz kirli kavranmını bunun için kullanan ben değilim Kuran diyor. Ayet var ya hani bu kadar inançtan cahil kalmamak lazım. Bana sığ derken kim bunu bilmeyecek kadar sığ bir daha düşün derim
1 yılDünya hevesleri tatlı geliyor. Diğer şeyler için de geöerli bu
10 Yorumla
1 yılZina nedir ya? İnsanın insanı istemesi, sevmesi ve sevişmesi neden zina olsun? Alan razı veren razı. :):
010 Yorumla- 1 yıl
Zina nedir o zaman? Kelime anlamına bi bak istersen. Hiç bakmamissin çünkü bu zamana kadar
- 1 yıl
Senin yapmayıp başkasının yaptıgı her şeye kötü diyemezsin. Bu kadar net.
- 1 yıl
Ben yapmış olsam da kötü derdim. Benim bir şeyi yapıp yapmamam referans değil. Doğru neyse gerçek de odur. Bunu söyleyen ben değilim İslam. Aklını çalıştıran her insanın da bu dünyaya sadece yiyip içip eğlenip ölmek için gelmeyeceğini düşünecek kapasitesi olduğunu düşünüyorum. Ha ben o kapasiteyi kullanmak istemiyorum diyorsan da o senin kendi kararın bişey diyemem. Bu da bu kadar net
- 1 yıl
@NisanBeyDiyeceksiniz Boş yapma reis bak işine kötü den öte onun başka isimi var söylemeyim şimdi.. siz sadece sevgili ayağına kızları kullanırsınız.. ülkeye bir hayrınız yok birde boş muhabbet peşindesin
- 1 yıl
@MastrClass ben boş yaparım, varsa gücü yeten doldursun. Az ötede oyna. Tabağını bitir.
- 1 yıl
@nisanbeydiyeceksiniz sen ne yazdın ki?
- 1 yıl
Ben sana yorum yaptım, başkası salça oldu. Herkesin nasibi vardır.
- 1 yıl
Ha başka bişey daha yazdın da silindi sandım. Boş yapman konusunda haklı ama. Zinanın anlamını öğrenip ondan sonra yorum yapman gerek
- 1 yıl
Bir insan diline neyi dolarsa ondan yoksundur derler. Eminim sen çok temizsin. :):
- 1 yıl
@NisanBeyDiyeceksiniz aldın mı cevap terk sayfayı zinanın ne olduğunu bir haber laf cambazlığı yapıyor
1 yılOlayı zina olarak görmek
10 Yorumla
1 yılOlmasini bekliyordum ben
01 Yorumla- 1 yıl
Neyin?
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılYapmadik daha ama yapariz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNormal görünüyor çünkü, olağan bir durum.
02 Yorumla- 1 yıl
Değil ama
Cevap sahibi1 yılÇünkü yaptıklarını normal görüp, o olmazsa bu oluyor veya hoşuma gitmedi diyebiliyorlar.
Bu dünyaya bakıyorlar.
dinsizlik aldi basini gitti ondan
10 Yorumla- Diğer konusunda 830 cevap paylaştı.
1 yılBi ben kaldım
10 Yorumla - Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıldoyumsuzluk
10 Yorumla
1 yılKıyamet
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zinaaa zina zinaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKS' ye girme günah bacım
03 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi1 yılBurada da insanlar biraz şaşırtır soruları okudukça
- 1 yıl
Herkesin iradesi var. Burası da sosyal medya. Neyi nasıl kullandığına bakar o. Önünüze gelen her şeye günah deme huyunuzdan da vazgeçin. Kendi kendinize fetva veriyorsunuz
Zevk için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne