Eşimin iş arkadaşını çözemedim?

Arkadaşlar abartıyor muyum çözemedim o yüzden size danışmak istedim.
Eşimin bir tane kadın iş arkadaşı var, kendisiyle bende samimiyim iyi anlaşırız bana çok iyiliği de dokunmuştur. Kadının eşi de iyi bir adam, eşimle iyi anlaşırlar çift olarak görüşürüz. Şimdiye kadar gözüme pek batmadı ama son zamanlarda kadın eşime karşı baya bir samimi davranıyor. Eskiden farklı departmanda çalışıyorlardı ama şu an aynı departmandalar belki buda etkiliyordur tabii. Bir de kadın diğer çalışanlara karşı da biraz samimi gibi, karakteri öyle sanırım aynı zamanda iş yerindeki kadınlar biraz dışlamaya başlamışlar sanırım onu, eşimin anlattığı kadarıyla. Neyse, geçenlerde bebeğimizi alıp dışarı çıkmıştım eşim de istersen iş yerime gel falan dedi bende gittim bu kadın da (benim de arkadaşım) börek yapmış herkese verdi tabi bize de verdi daha sonra eşime dönüp “böreği beğendin mi” diye sordu. Başka hiç kimseye sormadı bana bile sormadı sadece eşime sordu. Eşim de evet hocam güzel olmuş eline sağlık dedi. burada bi kuruldum ama çok da takılmadım. Geçen hafta da eşim dedi ki “kötü bir şey olmuş X bey (kadının eşi) bir tane ortaklığa girmiş baya para yatırmış ama batmışlar yüklü miktarda para kaybetmiş ruhsal olarak rahatsızlanmış çok depresifmiş çok üzüldüm, X (kadından bahsediyor) iş yerinde gülerler dalga geçerler diye durumu kimseye anlatmadı sadece bana anlattı çok üzüldüm keşke elimden bir şey gelse” gibi konuştu. Yani iş yerinde o kadar kadın iş arkadaşı varken neden gelip de benim eşime anlatıyor? İkinci olarak bazen eşimle telefonda konuşurken kadın da orada denk geliyor konuşmamızı bölüyor bir şeyler söylüyor mesela geçen konuşuyoruz eşim dedi ki çalışıyorum, kadın da ordan atlıyor ne çalışması ya boş boş oturuyon burada sen inanma buna vs gibisinden laf atıyor bana.. Ve bu ilk değil daha önce de birkaç defa ben eşimle konuşurken konuşmayı bölüp bana bir şeyler söylüyor uzaktan. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kadının davranışları laubali gibi, son zamanlarda eşime karşı da ayrı bir samimi, normalde gerçekten böyle değildi. Eşimle konuşup uyarsam mı sizce? Yoksa ben mi abartıyorum?

Eşimin iş arkadaşını çözemedim?