Eşimin patronu eşimle ilgili benimle konuşmaya geldi ne kadar mantıklı?

Eşim fırında çalışıyor. Eşimle ilgili bazı sıkıntıları varmış eve geldi konuşmaya. Eşimin agresif, vurdum duymaz tavırlarını nasıl düzeltebilir diye. Bu konusma aramızda gizli kalsın dedi. Hem işinde çalışıyor eşim hemde onun dairesinde kalıyoruz. Daire dediğime bakmayın. Küçük bir oda. Bizden 700 lira kira alıyo + 800-900 civarlarında elektrik geliyor. Bende hani eşimin ev gecindirmeyi kafaya taktiği için stresli, gergin olduğunu söyledim. Başka ne diyebilirim ki? Diyo yarın yine gelicem.😬 Eşime de anlatsam bu sefer kavga çıkar diye korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kötü niyetle yaklaştığını hiç düşünmedim. Abi diyorum zaten. Boyum kadar çocukları var. Dediğiniz de haklısınız eve almaamliydim küçük yerde yaşıyoruz. Yine gelmek isterse tavrımi koyucam sorunu varsa eşimle çözsün. Cozemiyorsa işten çıkarsın dicem benim elimden bişey gelmez. 30 yaşındaki adamı ben baştan yaratıp degistiremem. Yani ne diyim kocama hemen değişsin sihirli degneyim yok açıkça bunuda dicem eğer birdaha bu kapıya gelirse. Haklısınız eve almaamliydim çok iyi niyetle yaklasmamakgrk
Eşimin patronu eşimle ilgili benimle konuşmaya geldi ne kadar mantıklı?