Ne erkek arkadaşlarım ne kız.
Unutur giderler. Ne yapsam yaranamam. Zaten hiç bi erkek sevmiyor beni sadece arkadaş olarak eğleniyoruz. Güldürmeyi seviyorlar beni ama bu güzel buldukları anlamına gelmiyor bence gülmek için yapıyolar.
Ne erkek arkadaşlarım ne kız.
Unutur giderler. Ne yapsam yaranamam. Zaten hiç bi erkek sevmiyor beni sadece arkadaş olarak eğleniyoruz. Güldürmeyi seviyorlar beni ama bu güzel buldukları anlamına gelmiyor bence gülmek için yapıyolar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence aşırı depresif olduğun bir anda yazmışsın her zaman öncelik kendin başkalarından sevgi ispatı bekleme
🩷😓
Neden öyle olsun be sadece açılabilen yoktur
Neden yok başkasına çatır çatır açılıyorlar iltifat alıyor hep kızlar.
Sen farkı yaklaşıyordu dur güzelim ya da umut vermiyorsundur
Umut vermek için gülüyorum, ama adım atmıyorlar
Gülmek umut vermek mi be güzelkm belki ciddi bı kadınsın sen yaz insanlara
Başka ne yapılır ki? Yo tam tersi neşeliyim. :(
Bak canım bak güzelim güzel kelimeler kullan dışarıya çıkmayı planlar onlara
Başkası güzel kelimeler kullanmadan iltifatlar alıyor ben neden çabalıyorum? Ben neden çaba göstermek zorundayım? Başka kız iki gülse yürüyorlar.
Hayda güzelim belki sen insanlarla başta farklı tanıttım kendini onlarda ona göre baktılar
Bilmiyorum ya, çok üzgünüm sadece.
Yni gülmekten de mi anlamıyorlar?
Güzelim herkes güler belki sen başka gülmelisin tipini bilmiyorum ama tipsiz kız yok üzgündü olma
Nasıl başka güleyim ki? Hoşlanan anlar zaten demekki dünya üzerindeki hiç bi erkek hoşlanmıyor benden. Bu kadar da iğrenç biriyim. Hiç bi erkek açılmaya değer görmüyor.
Ne alaka be canım ya niye böyle düşünürsün ki
Açılan YOK çünkü. Aslında böyle olmaları için benim aşırı çirkin, aşırı kötü kokan, aşırı itici biri olmam lazım.
Değilim ama gene de açılmıyolar. E bende kendimi gereksiz hissediyorum aşk konularında. İyice soğumaya başladım merakım gitti aşka meşke.
Güzelim benim bu düşünceye kendini kendin itiyorsun bak kendin diyorsun güzel kadınsın
Erkeklere göre değilim demekki. Sevilmiyorum aşk anlamında.
Hayda kadına bak takıntılı çıktı alakası yok güzelim o zaman ben öleyim yanj
İnsana açılan olmayınca öyle hissediyor napabilirim ki. Yani bende her kız gibi iltifat almak biriyle sevgili olabilmek isterdim. Ama tercih değilim işte bu kadar basit.
Sen erkeksin sen açılabilirsin
Tercihle alakası yok be güzelim youtube.com/shorts/Cnex5Rc1GBc?si=lic3-11piVyThIT_ belki senin trenin zamanı gelmedi sadece
28 yaşındayım daha ne zaman olacak 40 yaşında mı? O zamanda ben istemem aşk olaylarını çokk geç.
Evlen ln benle
Niye evlenim. Nette yazan çok zaten önemli olan reelde hiç beklemiyoken teklif almak. O zaman hayata bağlanıyorsun.
Ama erkek işte bana düşmanlar. Beni sevmiyorlar.
Bak sende geleni begenmiyorsun belki kısmetin burdan tanışıp evlenmek ne biliyorsun
İstemiyorum öyle yaa üff
https://youtu.be/-BN6OwJazqU?si=lDXRIEbnOTyMs7ym alsana ln beni
Hayır :))))))
Neyse güzelim mutlu olursun inşallah