Velayeti ben aldim babasi dul kadinla evlendi ve çocuk yaptı çocuk 5 yaşında kadinin kizida var 18 yaşında ben oğluma pek bakamadım çok şey yasattim maalesef bir ara yurda verdim burnunu kırdılar orada sonra benim yanima verdiler o zamandan beri iki dine baglandi diyorki hristiyanlar ve Yahudiler iyi siz muslumanlar kötüsünüz egerki benim annem babam hristiyan ya da yahudi olsaydi imanli iyi ahlakli insanlar olmuş olucakti bana yarattığınız şeylerin çoğunu yasamiycaktim diyor israil savasinin başında israil urunu aldim diye kiziyordu bu katillerin malini niye aliyorsun diye birkaç ay geçtikten sonra ki zamanla suanki zamana kadar israili övüyor destekliyor ve seviyor siz katilsiniz o kadar kisiyi oldurdunuz tum terr orgtleri müslüman diyor sizin amaciniz Hristiyanları ve yahudileri oldurmek diyor eskiden yasi küçükken camiye gidip cuz kuran okurdu namaz kilardi dua ederdi şimdi bunlari demeye başladı yahudi olmak istediğini söylüyordu ilk başta ben yahudi anne değilim o yüzden yahudide değil sonradanda olunmuyor o yüzden hristiyanim ben hristiyanliga inanıyorum sen kuran okumuyor Sun buyu yapıyorsun zina yapıyorsun yalan konuşup iftira atiyorsun diyor senin inandigin kitapta bunlar yasak yahudileri ve hristiyanlari dost edinmeyin uzak durun ayeti var sen niye benimle yakın oluyorsun benden uzak ol diyor ben hristiyan olmadan öncede zaten hristiyan ulkeye gidicem diyordu şimdi hristiyanim ben sadece Hıristiyan bir ülkede yaşarim diyor gerçekten ama din hakkinda doğru mu konuşuyor bende biraz araştırdım hakli gibi İsa nin babasi yok çünkü o tanrının görünen halı rab ve ogludur diyor hiçbir bilgim yok hristiyanlik hakkinda ama biraz internetten bakinca en çok inanilan din o sizce neden oğlum hristiyan olmuştur doğru yoldami diyorki tevrat zebur incil nasıl değiştirildi yaratici insanları yaratti ve kitap indirdi 3 kitabi ve bu kitapların yarattığı insanlar tarafindan değiştirilmesine izinmi verdi gucumu yetmedi diyor haklimi sizce ne yapmam lazim
Bırakın böyle hristiyan kalsın
Hristiyanliktan çıkartmaya çalışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat