Hiçkimse net doğru düzgün bilgi vermiyor. Ve bu beni delirtiyor. Öğretmenim ben. Özel sektörde kpss sektöründe deneyimsiz öğretmen maaş aralığı, deneyimli öğretmen maaş aralığı hiç bilmiyorum. Lise düzeyinde özel derslerde ya da özel okullarda maaş aralığı nedir bilmiyorum. İzmir özelinde ne kadardır bilmiyorum. Çevremde çok hoca var kiminden ders alıyorum kimini doğrudan tanıyorum ama kimse bir şey demiyor söylemiyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaptığın işin niteliğine bağlı. Butik bir özel okuldaysan 30 bin civarı kazanırsın. Daha ünlü okullarda 40 ları görürsün. Benim gibi vakıf okulundaysan 50-60 bin civarı kazanırsın. IB dersi, AP dersi gibi yabancı sınavlara hazırlık dersi verebiliyorsan bu rakam 70 leri görebilir. Hatta IB, AP, SAT vs yabancı sınavlara hazırlayan dersanelerde özel ders üzeri çalışıyorsan 100 ü bile görürsün. Kısacası eğitiminin yeterliliğine, İngilizcene, TÜBİTAK vs tarzı projelere katılmana bağlı olarak değişir. Önemli olan atanmak değil kendini geliştirmektir:) Bu yüzden atanamıyorum diye ağlayan insanlara çok kızıyorum.
Bu bahsettiğin IB AP SAT bunlar yabancı dil sınavı değil mi? Ben edebiyat öğretmeniyim. Ben branşımla bu sınavlara öğretmen hazırlayamam sanırım
Biraz da branşla alakalı. Edebiyat alanında TÜBİTAK'ın projesi yok. Fizik kimya biyoloji matematik öğretmeni olursan ya da yabancı dil öğretmeni olursan bu dediğin projelerde olabilir.
Edebiyat IB’de var mesela. İyi araştırman lazım. Işıkta çalışıyorum ben istanbuldayım. Hani daha 30 yaşındayım, bu ücretler çok daha yukarıyı görecek zamanla. Yeter ki kendini geliştir çok fazla fırsat var
İstekteydim geçen sene. Tübitak projesinde edebiyat bölge birincisi olmuştu. Gerçekten kendine yatırım yapmanla alakalı. Kafaya koymakla alakalı. Öyle hocalar var ki okullar kapmak için para teklifi yapıyorlar. Bi süre sonra iş bile aramıyorsun iş seni buluyor. Bu söylediklerim inan ki gerçek. Araştırırsan anlayacaksın
Bu IB olayına baktım uluslararası öğretmenlik sertifikasıymış bu. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni de başvurabiliyormuş dediğiniz gibi. YDS şartı falan da arıyormuş. Bu sertifika devlet üniversitelerinden alınmıyor mu? Siz sınavına mı girdiniz de aldınız yoksa bir üniversiteden mezun olup yabancı dil şartı + ücret ödeyerek mi sahip oldunuz?
Benim çalıştığım okul ödedi. Sertifika almadan da çalışabilirsiniz. IB’nin kendisi eğitim veriyor zaten. Ama mutlaka vakıf okullarında çalışım, devletten pek farkı yok inanın. Özel sigortanızı da yaparlar, çok rahat edersiniz. Kasımda bir kuruş ödemeden ameliyat oldum.
Etrafimda cokca bu isi yapan oldugu icin bilgi verem sana aga deneyimsizleri asgari ve asgarinin ekseriyetinde calistirirlar deneyimliler genelde su an 2025 zamli bilemem ama Şu an 40 i buldurtmazlar bile
Ozel okullar bunu hic iplemiyor cunku biliyorlar biri gider biri gelir diye
Herkes ne kadar kazanıyor demez çünkü hepsi paraya tapıyor artık.
Ya tapsın ben tapmasın demiyorum. Ben kalkıp da aaa filanca hoca bu kadara çalışıyormuş demeyeceğim zaten sadece piyasadan haberim olsun kendimi sömürtmeyeyim onun derdindeyim.
Ne kadar fazla derse girersen yani ek ders olsun ya da çalışma saati olsun ona göre para alırsın bu anlaşmaniza bağlı.