Diğer İlkokul 2. Sınıftayken ortaokul 6. Sınıfa giden çocuğa bakan ben 18 yaşına gelince benden 19 yaş büyük erkeğe aşığım normal dimi? Slevenklevra26 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kocamın personelleri kocama şunları iletin sonuçta bebeyken baktığım bir kişidende kıskanmasın Güncellemeler1 yıl Kocammmm daa kocammmmmmmmmmmm İlkokul 2. Sınıftayken ortaokul 6. Sınıfa giden çocuğa bakan ben 18 yaşına gelince benden 19 yaş büyük erkeğe aşığım normal dimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Hayır normal değil bence psikoloğa git 0 0 Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 37 yaşındaki adam sana mı bakıyor? Sapık. Sende anormalsin 37 yaşındaki adamla işin ne 0 2 Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Sapık değil reşitim sonuçta 🙄🙄🙄 Yorumla ModernKontes 1 yıl Reşit olman neyi değiştiriyor ki yaş aralığı çok fazla Yorumla
Görkemm17 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Normal hormanlar yani yaştların küçük geliyor 0 7 Yorumla Görkemm17 1 yıl Kocan kıskanmıyor mu Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Çooookk kıskanıyor ama ona ulaşmam için tek yer burası Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Personelleri burada Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Kocamın görevi bitince personelleri beni kocama ulaştırıcak Yorumla Görkemm17 1 yıl Kocan sana neler yapıcak sonra biliyorsun dimi Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Ney yapcak? Yorumla Görkemm17 1 yıl Seni yicekk 😁 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl normal ergenlikte olagan seyler 0 2 Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Benimki heves değil aşk dayıı!!! Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Dayı sürekli soruma gelme Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Matematiğe göre doğru galiba 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 957 cevap paylaştı. Malsın normal canım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal mi cidden 19 yaş var aranızda 0 10 Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Evet ne var bunda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baban yaşında nerdeyse. Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Off değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen değil jdjf benim yaşım 25 ben yavsasam büyüksün dersin dhhd Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Yavşasanda umrumda olmaz ben evliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazık etmişsin gencecik yaşında 30 küsur yaşında biriyle yatarak Yorumla Slevenklevra26 1 yıl O benim kocam çok yetkili biri dünyanın en sadık erkeği 8 dil biliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fini köpeği gibi anlatıyorsun hdjd yazık etmişsin cidden valla kendine benim hoşuma gitmistin oysa ki Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Eşşek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne eesegi ya taş gibisim ben napayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Simdi kac yasindasin 0 11 Yorumla Slevenklevra26 1 yıl 18 yaş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hala asikmisin Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Tabi ki deeeee Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Ezelden beri 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Simdi yaslar kac Yorumla Slevenklevra26 1 yıl 18 37 Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Ergenkende bir dizi karakteri vardı ona bakıyordum o da aynı sevdiğim adam gibi ağır bağlıydı ve yaşı 30 lardaydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni alan yasadi Yorumla Slevenklevra26 1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tas gibisin ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır normal değil bence psikoloğa git
37 yaşındaki adam sana mı bakıyor? Sapık. Sende anormalsin 37 yaşındaki adamla işin ne
Sapık değil reşitim sonuçta 🙄🙄🙄
Reşit olman neyi değiştiriyor ki yaş aralığı çok fazla
Normal hormanlar yani yaştların küçük geliyor
Kocan kıskanmıyor mu
Çooookk kıskanıyor ama ona ulaşmam için tek yer burası
Personelleri burada
Kocamın görevi bitince personelleri beni kocama ulaştırıcak
Kocan sana neler yapıcak sonra biliyorsun dimi
Ney yapcak?
Seni yicekk 😁
biliyor mu ilgini
normal ergenlikte olagan seyler
Benimki heves değil aşk dayıı!!!
Dayı sürekli soruma gelme
Matematiğe göre doğru galiba
Malsın normal canım
Normal mi cidden 19 yaş var aranızda
Evet ne var bunda
Baban yaşında nerdeyse.
Off değil
Aynen değil jdjf benim yaşım 25 ben yavsasam büyüksün dersin dhhd
Yavşasanda umrumda olmaz ben evliyim
Yazık etmişsin gencecik yaşında 30 küsur yaşında biriyle yatarak
O benim kocam çok yetkili biri dünyanın en sadık erkeği 8 dil biliyor
Fini köpeği gibi anlatıyorsun hdjd yazık etmişsin cidden valla kendine benim hoşuma gitmistin oysa ki
Eşşek
Ne eesegi ya taş gibisim ben napayım
Simdi kac yasindasin
18 yaş
Hala asikmisin
Tabi ki deeeee
Ezelden beri 😉
Simdi yaslar kac
18 37
Ergenkende bir dizi karakteri vardı ona bakıyordum o da aynı sevdiğim adam gibi ağır bağlıydı ve yaşı 30 lardaydı
Seni alan yasadi
Neden ki
Tas gibisin ya
Ne yapiyorsun