Diğer İstanbul'un en güzel kızları nerdesiniz? Gangster3 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ses ver İstanbul Güncellemeler1 yıl N' * saldiniz ama güzellikle değil İstanbul'un en güzel kızları nerdesiniz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yaagmurr1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl En guzel kizlar İzmir'de nam saldık tatlım biz ya 😀 1 8 Yorumla Gangster3 1 yıl Tatlım İzmir güzellikle nam salmadi ama yine de sen bilirsin Yorumla Yaagmurr1907 1 yıl Evet ben bilirim 😀 Yorumla Gangster3 1 yıl Egonda maşallah ne kadar alçak öyle 😂 Yorumla Yaagmurr1907 1 yıl Yaaa isin şakası güzel kızlar var memleketimde neyle nam saldık İzmirimi kötületmem ya:) Yorumla Gangster3 1 yıl Evet güzel kızlar var İzmir'e geldim gezdim gördüm ama güzellikle nam salmamislar işte sorun orada Yorumla Yaagmurr1907 1 yıl Neyle nam salmışlar sen keyip tayyipcisin gavur İzmir diyor ya bize 😀 Yorumla Yaagmurr1907 1 yıl Kesin* Yorumla Gangster3 1 yıl Tayyipci mi 😂😂 neler neler derdim de beni bu gece içeriye alırlar Yorumla
Angelsee Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Arkadaşlar en güzel kızlar izmirdedir. teşekkür 0 15 Yorumla Gangster3 1 yıl Güzel olduğunuz bı gercek. ricaa Yorumla Angelsee 1 yıl İzmirliyim ondandır dlsldlslslslslxls Yorumla Gangster3 1 yıl İzmir dışına çıksan çirkinsin yani 😂😂 Yorumla Angelsee 1 yıl Yok zaten şu an İzmir dışındayım Yorumla Gangster3 1 yıl Nerdesin mesela Yorumla Angelsee 1 yıl Almanya Yorumla Gangster3 1 yıl Evlenelim yurt dışı biletim ol Yorumla Angelsee 1 yıl Aynen, ben de Türk konsolosluğuydum zaten Yorumla Gangster3 1 yıl hadi ordan konsolosluğu hallederiz onu bı şekil sen evlencen mi onu söyle Yorumla Angelsee 1 yıl Ben şu an hiç uğraşamam evlilikle falan ldalxlslxlsldlslsl Yorumla Gangster3 1 yıl Tam olarak ne zaman uğraşırsınız hanımefendi o zaman sizi bulsam djxjjehzw Yorumla Angelsee 1 yıl Yani 30 olunca belki şcsşxlsldlslşslssl Yorumla Gangster3 1 yıl 10 sene daha diyosun yaaani Yorumla Angelsee 1 yıl Yaaani Yorumla Gangster3 1 yıl Muhabbetin de sarıyor ne güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bağcılarda 0 6 Yorumla Gangster3 1 yıl Obaaaa işte o cevap geldi Yorumla Gangster3 1 yıl Bagcilarin neresindensin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bağcılarlı değilim İstanbul'da yaşamıyom kshdjks Yorumla Gangster3 1 yıl Olsun yinede Bağcılar kızları güzel😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddi misin ksdjksjd Yorumla Gangster3 1 yıl Ciddi miyim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
En guzel kizlar İzmir'de nam saldık tatlım biz ya 😀
Tatlım İzmir güzellikle nam salmadi ama yine de sen bilirsin
Evet ben bilirim 😀
Egonda maşallah ne kadar alçak öyle 😂
Yaaa isin şakası güzel kızlar var memleketimde neyle nam saldık İzmirimi kötületmem ya:)
Evet güzel kızlar var İzmir'e geldim gezdim gördüm ama güzellikle nam salmamislar işte sorun orada
Neyle nam salmışlar sen keyip tayyipcisin gavur İzmir diyor ya bize 😀
Kesin*
Tayyipci mi 😂😂 neler neler derdim de beni bu gece içeriye alırlar
Arkadaşlar en güzel kızlar izmirdedir. teşekkür
Güzel olduğunuz bı gercek. ricaa
İzmirliyim ondandır dlsldlslslslslxls
İzmir dışına çıksan çirkinsin yani 😂😂
Yok zaten şu an İzmir dışındayım
Nerdesin mesela
Almanya
Evlenelim yurt dışı biletim ol
Aynen, ben de Türk konsolosluğuydum zaten