Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yaşındayım, 40'a yakın şehir gördüm, üniversitede her şehirden kız gördüm. En güzel kız için bir kent söylemek gerekirse, tabii ki İzmir derim ama birkaç yer dersek Bursa, Balıkesir, Antalya, Tekirdağ, Edirne ve Samsun'u da eklerim.
Erkeklerle ilgili fikrim yok ama güzelin olduğu yerde yakışıklı da olur demek yanlış olmaz herhalde. Buna da kızlar cevap versin.90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şehir insanı güzel yapmaz...
bir insan tüm şehri güzel yapabilir...116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoldayım yürüyom zaten :)))
Cevap sahibi+1 yılYoo baya ciddiyim yürüyorum bakkala :)))
Ankara sincan mamak.
şaka şaka.
adanalı insandan eliti ve güzeli/yakışıklısı yok İzmir diyen ağlasın esmer güzeli kumral tatlıları ve klinifelter sendromsuz erkekler görsünler.
adanalıyım diye demiyorum bir ben çirkin çıkmışım harika öttesi yarabbim15 Yorumla- +1 yıl
katılmıyorum
https://i.hizliresim.com/oYVXOR.jpg tabiki biz :D
31 Yorumla- +1 yıl
ege için kullanılan bir söz o çalmışlar üzgünüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
231Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet İzmir'in kızları güzeldir. Ama İzmir'in kızları genellikle sebepsiz burnu havadacılık oynuyorlar. :):
Diğer illere baktığınızda oralarda da çok güzel kadınlar var.
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg11 Yorumla
+1 yılbence İstanbul
kozmopolit bir sehir
her telden var
hem güzeli hem yakisiklisi:)80 YorumlaMardin diyorum, isvec yasadim semte bir suru mardinler var onlarin cocuklari bir görsen yarapim saclari bal rengi kendileri beyaz tenliler gözleri yesil / mavi bazilarda sarisinlar, yuzleri de cok guzel her seferde gördum de kiskanmiyorum degil.
41 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun abla
+1 yılKaradeniz kizlari ozrllikle ordu giresun trabzon rize kizlari cok iyi.
810 Yorumla- +1 yıl
Bulundum ama benim icin bir karadeniz kizlari degiller izmirin adi var sadece.
- +1 yıl
Abi adamin adi karadenizli ne bekliyodun bir izmirliye getir laz kizi begenirmu herkese memleketinin kizi hos geliyo :)
- +1 yıl
Laz kizi demedim karadeniz kizi dedim ayrica bunu cogu diger bolgelerden arkadaslarimda soledi ikinci olarakta ic anadoludur benim icin :) @rampapapam
- +1 yıl
asıl ege balkanlı ile dolu, karadeniz Türkle
kardeşim son anda senin yanıt olduğunu farkettim valla :))) - +1 yıl
Aynen kardesim karadeniz kizlari türk kizlaridir cogu cepni kizi @yenindeki
- +1 yıl
@yeninedenki
- +1 yıl
evet çepni kızından safkanlı kız mı olurmuş :)
balıkesır ızmır canakkale.. ve trakya kızları bırde.. angaranın kızıda o lıstede hep yer bulur:)
50 Yorumlahttps://hizliresim.com/ZA3M5Z kendisi mankenlikten arkadaşımdır best of turkey 2013 izmir' dendir atinadada benimle yarışmıştır
03 Yorumla- +1 yıl
Bizim semtten bu kız :D
diyarbakırda bir köy varmış cok güzel kızları varmıs hatta askerleri filan sokmuolarmıs o köye hiç öyle sy duymstum kuzenm orda askerlik yapmıstı acaba baska duyan var mı :D
43 YorumlaBilmem anlatabiliyormuyum kardeş
https://i.hizliresim.com/J7DZ3J.jpg70 YorumlaNe demiş murat kekilli..
Ne adana ne ceyhanda güzellerden geçilmiyor 😁111 Yorumla
+1 yılİzmir klişeleşmiş artık ben diyarbakırlı bir çok insan tanıdım ve hepsi birbirinden güzel yani güzellik göreceli bence
62 Yorumla- +1 yıl
Abla doğru diyor.
- +1 yıl
Eksi veren kız kesin izmirli 😄
Ben izmirliyim ama orda yasamiyorum? Nerdeler degil nereliler olmasi lazimdi sorunun. Antalya, İzmir diyorum suanlik..
20 Yorumla
+1 yılTürk kızlarının hepsi çok güzel, her yörenin kendine has güzelliği var :)
30 YorumlaHatay İskenderun kara kas kara göz tam arap kızları hafif basen kalça gür saçlar :)
34 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. İzmir kizlari demistim bir kere.. eksi manyaa yapmislardi.. demeyecegim :))
20 Yorumlakesinlikle İzmir - trabzon - İstanbul - adana - mersin kısacası her şehir hepsindeki kızlar güzeldir bence kendine bakarsa tabi bakarsan bağ bakmazsan... olur
10 Yorumlaben bir izmirli olarak yorum yapmak istiyorum :)
türkiyenin en güzel kızları izmirde değil, çünkü geneli izmirden ayrılıp şehir dışında yaşıyor haha ;))10 Yorumlaberkay cevabı vermiş sanırım :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZPul6fRKaRc00 Yorumla
+1 yılİzmir ve tabiki her insanın birleştiği yer olan İstanbul.
O değil inanmazsın belki ama Ankaralı kızlarda güzel.10 YorumlaBence her kız kendi yerinde güzeldir... Ayırt etmemek lazım. O yörenin güzelliğini almışsa hele işte o zaman tamda istenilen kızdır diyebiliriz...
00 Yorumlaİzmirdeyim ama hiç öyle en güzel kızlar izmirde havasına girmeyin :) en çirkinleri burada bence
53 Yorumla- +1 yıl
Hangi mahalledesin kardeş😀😀
- +1 yıl
İzmirli olarak bunu soylemen ilginc
Kesinlikle İzmir türkiyenin en yakışıklı erkekleri de İzmir ayrıca
21 Yorumlagüzellik bakan gözde, seven kalptedir. bu durumda gönül kimi severse güzel odur. her nerede yaşıyorsa.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçma bir soru İzmir de yaşıyorum her yöreden insan var burada demek ki her insan güzel olabiliyo yer farketmiyo Mersin'e gittim orada da bir sürü güzel kız vardı sınırlandırmak ne kadar saçma
20 Yorumla
+1 yılTartışmasız Samsun Karadeniz erkekleri ve kızları😉
22 Yorumla- +1 yıl
O seni ilgilendirir beni değil bakmak var görmek var 😉
+1 yılNe bilek ya her şehirde çirkin güzel kız var saçma sapan sorular sormayın
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 371 cevap paylaştı. Ben buna güzellikten ziyade en bakımlı olanları derim.
00 Yorumla
+1 yılİzmir diğenler uyduruyor. Kaç tane izmirli kız tanıdılar acaba. Bana bir türlü güzel denk gelmedi de. :/
01 Yorumla- +1 yıl
Oyleler valla hic geri cevrilmedim :) izmirliler geri cevrilmezler
+1 yılİzmir başta olmak üzere İstanbul konya sivas ve erzurumdalar :D
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa gocmenler guzel. yunanistann bulgaristan gocmfnleri
... ayrica İzmir , ve karadeniz kizlari bence.10 Yorumla
+1 yılkaşarlık katsayısına göre İzmir ... ama
güzeli güzel yapan edeptir, edepse güzeli sevmeye sebeptir!!!50 Yorumla
+1 yılnüfüs yoğunluğuundan dolayı İstanbul ama İzmiri tek geçerim
02 Yorumla- +1 yıl
uzun boylu gözleri güzel çok modern giyinmeyi çok iyi bilir çoğu yeterli mi bu kadarı?
+1 yılVaroş Kesim Fakir Mahalle Ve Muhitler de Best Model Kürt Ve Ergen Kızlar Görmek Alışıldık Luxury Semtler de Zengin Makyajlı Bile Ter Kokan Kızlar Çogunluk Fakir ler için de Koku Degişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkdeniz ve guneydogu bolgelerinin kizlari guzel olur Hafiften araplik girdigi icin heralde icine adana mardin civarinda cok hos bayanlar bulunmaktadir ahaha :D
20 YorumlaEn iyisi karadeniz kızları sonra iç anadolu sonra ege.
11 YorumlaÇankırı ve ordunun karısımı derim ama yalnız çankırı ya da yalnız ordu demiyorum :))
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılizmirliyim İzmir değil söyliyim şimdiden. afyon konya oralardaki kızlar hoş geliyor gözüme
23 Yorumla- +1 yıl
hakszlık etme
- +1 yıl
senin gözün öyle görüyor afyonda ve konyada bulunduğum için sadece sana yorum yazıyorum.
İzmir ile bunların arasında iyi ile kötü arasındaki fark kadar fark var :)
Kesinlikle İzmir.
+1 yılEn güzel kızların toplanma merkezi İzmir ve Eskişehir'dir..
00 Yorumla
+1 yılGiresuna gel izmire git tekrar giresuna döner daha ayrılmazsın buradan :))
00 YorumlaBen bu memleketi sırf kızları güzel diye terk edemiyorum güzel şehri güzel yapan Eskişehir kızları 😊
00 Yorumlaböyle bir soru mu olur yaw. tabiiki Türkiyenin incisi, huzuru, mutluluğu, havası, gevreği, boyozu, midyesi, kumrusu, ve ve ve İZMİR
00 Yorumla
+1 yıltrkynın en guzel kısları ben o anda hangı sehırdeysem o sehırde
amazon ormanlarında devrılen bır agacın cıkardıgı ses sorgulanmaya mahkumdur cunku duyulmamıstır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞehir belirtmeyeceğim ama göçmen kızları güzeldir:)
20 Yorumlaİzmir, Ordu ve Giresun'u çok duymuştum ama bence İstanbul
00 Yorumla
+1 yılGörünüş olarak İzmir trakya ve balıkesir kişilik olarak karadeniz.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı. İzmir derlerde onlar havali. Bence Ankara olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenizli nin kizlari güzel
Konyanin kizlari endamli
İzmir in kizlari ise bakimli
Aydin in kizlari kasar ( çoğunluğu)
Canakkale nin kizlari karizma20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2,2b cevap paylaştı. tartışma çıkmasın diye hepsini İstanbul'da topladık
30 Yorumla
+1 yılGüzeller hepside ege bölgesi kızları daha güzel izmirinkinler harika
10 Yorumla
+1 yılİzmir demek farz olmuş. Doğudan da çok güzel kızlar çıkıyor gerçekten.
36 Yorumla- +1 yıl
100000de 1
- +1 yıl
Milliyetçiler eksilemiş. Allah belalarını vermiş:-D
- +1 yıl
@kaptanpırays niye zoruna gitti dostum
- +1 yıl
@Mêrî___Yadê zoruma gidip gitmemesiyle alakası yok o düşünceye katılmıyorum
- +1 yıl
Milliyetçilerin eksilediğini düşünmüyorum. Bende milliyetçiyim. Doğu bölgesi de Türkiye'nin bir parçasıdır.
- +1 yıl
Cok guzel veya asiri guzel ariyorsan ancak 100 000 de bir Ama genelde dogunun kizlari guzel Ozellikle batiya ve kuzeye yakin dogu sehirleri Her turlu ve cok guzel kizlar var Oyle bir kere gelmeyle ya da otobusle trenle geci bakip anlayamazsin:) 1000 de bir cirkin cikar en fazla Erkeklerine kendim dahil bir sey diyemem :)
+1 yılHerkes İzmir demiş ama bence güzel değil bakımlılar pek güzel kız göremedim ben orda İstanbul kızlarının yerini tutmaz 😏
10 Yorumlaİstanbul .. antalya.. muğla da onlarda yurtdışından gelen turistler..
00 Yorumlaİskenderunda askerlik yaptım , İstanbul'da yaşıyorum iskenderundaki kızlar kadar güzelini görmedim hataydakiler gerçekten bir harika :D
10 Yorumla
+1 yılİzmir ve eskişehir değil. trakyalı çok güzel kızlar gördüm tanıdım da o yüzden trakya diyorum şehir yok
00 YorumlaEge bölgesi bu konuda önemli bir yer tutar. Gördüklerime dayanarak İzmir kızları güzel ve alımlı ama Tekirdağ ve Çanakkale'nin de hakkını yememek lazım :)
10 Yorumlaİstanbul 16milyon nufus
kadin 8 milyon 4 milyonu guzel desek
erkekde 8 milyon 4 milyonu yakisikli desek
Arti esittir carpi bolu karakok denklemlerine bolersek sonuc İstanbul :P00 Yorumla
+1 yılbunun bir ölçüsüü yoki şekerlikk =)) yurt dısında ruslar ortada ama =)
00 YorumlaTürkiyede güzel kız yok.
(Bas bas sen de bas eksiye)00 Yorumla
+1 yılbana göre dünyada sadece bir güzel var oda sevdiğim kız başkasını da gözüm görmüyo zaten
10 YorumlaBen nerdeysem orda :D böyle sacma sorumu olur Allah aşkına ya sırf laf olsun diye..
00 YorumlaTekirdağ'ın kızları İzmir'in kızlarından daha güzel.. Orijinal balkan hatunu buradakiler :)
10 Yorumla- Devamını Gör (267)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar