Güzeli çirkini yok akıl olarak yoksun ve ruh olarak arınmamış insan vardır efendim yoksa ülkemin kızlarının saçının telini diğer ülkelerin kızına değişmem.
Atasözü gibi beynimize nakşedişmiş bir cevaptır İzmir. Ama bana kalırsa Angara der geçerim :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türkiye'de her şehrin kendine has güzel insanları olur. Bir şehirle sınırlamak doğru değil bence. Tabii batıdakiler doğuya göre daha bakımlı olabilirler ama güzellikleri aynı olmasa da eşit.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İzmir olabilir
En güzelini bilmem ama en zeki kızlarımız Giresun'dan çıkar 😎 Giresun kızı diye bir şey duydunuz mu😂
Genelde İzmir'in kızları derler ama doğruluk payı nedir bilemiyorum. Bence İstanbul çünkü her şehirden ve kültürden kızlarımız yaşıyor İstanbul'da. :D
Güzeli çirkini yok akıl olarak yoksun ve ruh olarak arınmamış insan vardır efendim yoksa ülkemin kızlarının saçının telini diğer ülkelerin kızına değişmem.
Her şehrimizin kızları ayrı ayrı güzel. He çoğu makyaj güzeli, doğal güzel bulmak zor orası ayrı mesele 🙂
Erkeklere sorulursa cogu yataga kolay atilan kizlar der kizlara sorulursa her sehirden ayri guzellikler cikiyor der
Çanakkale, İzmir ve Ankara diyebilirim ama çoğu türk kızı gibi çok egoist ve artistler
Aslında çoğu kız makyaj güzeli zaten 🙂
Türkiye'de her şehirde yaşayan kizlar güzeldir özellikle bı şehrin kızları güzel değil
Sanırım İzmir'de yaşamıyorsun :)
Atasözü gibi beynimize nakşedişmiş bir cevaptır İzmir. Ama bana kalırsa Angara der geçerim :)
Türkiye'de her şehrin kendine has güzel insanları olur. Bir şehirle sınırlamak doğru değil bence. Tabii batıdakiler doğuya göre daha bakımlı olabilirler ama güzellikleri aynı olmasa da eşit.
Maraş’tan çıkıyor djdjj
hatay'da yaşadım. ordaki kızlar melez olduğu için daha bi alımlılar.
İzmir Ankara İstanbul
Sen hangi şehirseyden orada
Güzel kız yoktur güzel makyaj vardır
Egeli kızlar narin ve hanım hanımcık oluyorlar👍🏻
Gen nerede sağlamsa orada
İzmir tabi ki, fakat yerli olanlar
İzmir
İzmir
Her ilde güzel var
İzmir
Trakya
İzmir