Çok tatlı bi kız olur, güzel güzel konuşur anlaşırsın "ay dur şarZım bitiyor" deyince hayal kırıklığına uğruyorum.
Fransızca "charge" (ing çarc, okunur, fr. şarj okunur) kelimesinden geliyor. Cep telefonları yaygınlaşana kadar gündelik hayatta pek kullanılmıyordu. Futbolda "omuz omuza şarj" terimi vardı en fazla. Herkes de düzgün söylerdi.
Son 20 yıldır "şarZ" oldu. Jet yerine zet demezsinfaraj yerine faraz demezsin. Birinin dili dönmemiştir de, bu durum bu kadar yayılmamalı. J sesi bize hep fr kökenli kelimelerde kullanılır.
Buna bir tek takan ben değilimdir, sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben takılmam böyle şeylere
bircok yazim hatasina, dil hatasina tahammul edebiliyorum ama sarZ denmesine rahatsiz oluyorum ya, midem bulaniyor acikca
TDK onaylı koca aradığım dedikoduları doğrudur 💅🏻
Abicim dur ya :) koca moca
Uff, tamam. 😒
Zibilyon tane yanlış söylenen kelimenin arasından bu kelimeyi mi buldun.
bole ucuz seyleri düşünüp hesaplayan tiplerde var demek
"tipler de" diye yazılır. Buna da takıyorum. İnsanın ana dilinin okuma yazma boyutundan uzak kalması da UCUZ bir durum sanki
Gel aksama madalyonunu takalim mk zamaninda derslerinizi bole calissaniz zatne adam olur sitelerde kari kiz kovalamazdiniz
Abi, çok haklısın. Ders çalışma konusunda ben de pişmanım. Ama o zaman da karı kız kovalıyordum hep jdjfjf
Valla abisi cokda syimde degil kusura bakma hani :D
selam nbr gibi kısaltmalı yazanlar bile var hâlâ. Onlar daha kötü.
Bazen diyorum agzim alismis ona
Abart
Öyle ama
çok takıntılısın
Demesinler abi şarZ. Yanlışa takıyorum napiim
altı ay kadar önce bı konuda siteden görüş aliyodum size çok benzeyen biri çok yardımcı olmuştu bana, bu sizin yeni hesabınız mı?
Evet, hullanza mıydı?
hahshgvz olabilir hatırlamıyorum ama Pp aynı sizdi. Eğer oysanız o vakit için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🌸
Rica ederim, ne demek, bi faydam olduysa ne mutlu bana. Sevindirik oldum valla
Dikkat etmem