Kuzenim polis memuruydu pc programcısı oldu istifa etti Macaristan'a gitti oradan Amerika'ya gitti Facebook'ta yani meta da çalışıyor, kazandığı para ile btc alıyordu ve oradan kazandığıyla Türkiye'de turistik yerlerden tarla alıyordu, tarlalar arazi olunca fiyatlar uçtu.
Kuzenim, ülkenin ekonomisini eleştiriyor diye herkes eleştirdi. Neymiş zenginmiş daha neyine eleştiriyormuş. Adam başkaları da refah seviyesinde yaşasın diye eleştiriyor. Ben bunları anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zenginlere düşman değilim ben
Parayı kovalayana herkes değersiz gözüyle bakıyor doğru olanda bu. Para hırsçığından kimseye hayır gelmez bence. sadece zarar uzak duran kurtuldu.
Yeğenlerim çok iyi eğitim alıyor. Babannem hastalandı kadını özel hastanede tedavi ettirdiler 2.5 milyon tl tuttu. Amcam kalp krizi geçirdi. Kalp damarlarından 3ü tıkanmış 1.5 milyona ameliyat oldu. 1.5 milyonun yoksa ölüsün. Kalp ameliyatını yapacak dr kalmadı devlette.
Devlet dolu doktor 15 senedir hastanede çalışıyorum.
Allah'a teslim olmamak Allah'tan emin olmamak Allah'a güvenmeyip, yan yollara sapma kimseye nasip olmaz inşallah amin
Yeğenlerinin içinde olsa bir eğitmenin öğreteceğinin o katını tek başına öğrenebilir hele bu teknoloji çağında paraya hırs yapmanın hiçbir bahanesi yoktur. Sadece kötü gözüyle bakar herkes haklı olarak
Nerede doktor dolu? Daha geçen gün çocuk doktoru bulamadığı için kuzenim özele gitti mediciana da çocuk doktoru muayene ücretine 7800 tl verdi. Adam 3 devlet hastanesine gitti.
Dini karıştıramazsın din burada yok. Konu din değil.
Hocam yapma etme acile gitsen çocuk doktoru dolu gerekli görseler diğer çocuk doktorları da hastanın basina toplanıyor. Burası paranın hükmü olmayan anadolu
bahsettiğin kişi milyonda bir olduğu içindir zenginlerin %99 u illegal yolla zengin olur
Yoo, arkadaşlarımdan biri bnb 4 dolarken maaşıyla altın almak yerine bnb aldı. Bnb şu anda 714$. Millet şimdi deli gibi eth alıyor. Eth 5 yıla 80.000 dolar olacak diye bakılıyor. Şu anda 3500$ civarlarında
Zengin sen bunu düşünmene gerek yok fakir sen de Allah yardım etsin