Evden gitmek istiyorum ailemle görüşmicem bu saatten sonra tek başıma yeni bi hayat kurmak istiyorum nereyi aramam lazım kadın sığınma veya neresi olursa farketmez gidicem ben
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaş kaç kanka bu panik acele ne böyle neyin var?
Biseyim yok ben gitmek istiyorum ailemle yaşamak istemiyorum artık ne halleri varsa görsünler beni çok yıprattılar
24 yaşındayım arayabilecegim kurumlar var mı
Uni falan okudunmu başka şehirde olman gerekiyordu
Bir kurum var mı bilmiyorum ama eğer elinde mesleğin varsa kendine hayat kurman gerekiyor yoksa tek çaren evlenmek
Okumadım okuyacak kafa bırakmıyorlar onlar yüzünden matematiğim bile iyi değil kazanamadiysam onlar yüzünden millet çatır çatır memur oldu ben kaç yıldır deniyorum iki yıllık bile kazanamadım
Onlar yüzünden derslerim zayıf geldi kazansam simdiye memur olurdum ben şimdi onlar yüzünden üni diplomam bile yok elimde
Çünkü kafasızlar anlamiyolar dersten mersten banada küçükken calistirmadilar
Her defasinda onlari sucluyorsun gerçekten onlarw karşı hislerin nefret boyutuna dönüşmüş ve elinde mesleğin yok bu sıkıntı çok cikmaza girmissin sen tek bir çözüm var evlenmen lazım
Herşeyin suçlusu onlar benim böyle olmama sebep olanda onlar maalesef
Bende öyle bu yasima geldim ve hayatim ne iyi ne kötü böyle cok aradayim meslek öğreniyorum bende okuyamadim yani olmuyor bak aciktan sinavlara girecem birsuru kitap aldim sevgilim uni okuyacak diye bende uni hayalleri kurdum ders çalıştım denedim denedim bu lanet şeyler olmadi yani olmuyor benimde çarem yok o yüzden meslek öğrenmek gerekiyor ama senin su an 2 şansın var ya tekrar okuyacan ya da evlenecen
Bunlardan nasıl Kurtulucam sonsuza dek ben kısa zaman içinde bi çözüm istiyorum o işlerin olması çok uzun sürer
İşte hocam kısa zaman içinde çözüm bulmak zor ama bunun mutlaka yolu vardir şehir değiştirip iş bulmalisin hem iş yapacaksin hemde okumaya calisacaksin böylelikle onlardan uzak durmuş olacaksin ama 20 bin tl ye ev fatura yeme icme isini halletmek imkansız gibi duruyor o yüzden net bir fikrim yok birinden yardim istemen lazim akraban arkadasin falan mutlaka vardir ya
Hiçbiri yok bendekiler kimseye günahını vermezler olsa bile
Napıcam bilmiyorum onlarla evlenip çoluk çocuğa karıştığımdada görüşmicem
İstemiyorum açıkçası onlardan çok soğudum
Düğünüme gelmelerini istemiyorum evlensem çağırmasam olur mu ya da direk nikahla evlenmek istiyorum zaten düğün yapmicam
Evlen kanka evlen ama şu an senin bu cendereden çıkman cidden zor ancak paran varsa gidersin ve tanıdığın biri olmasi lazim haricinde sana zaman lazım ki evlenebilesin aile cidden önemli senin durumunun zorluğunu anlıyorum yardim etmek isterdim ama maalesef elimden bir şey gelmiyor umarim tez vakitte hayatini istediğin gibi kurabilirsin bir sıkıntın olursa buradayız
Evlenmek kolaymı sanıyosun onlarda birini bulsada evlense diye bekliyorlar zaten onlara inat yapmicam onları rahat birakmicam
Kolay değil evet ama baska nasi şansın olabilir hem şu an hayatini onlardan kurtarmak için şansın var onuda sırf onlara inat olsun diye yapmak istemiyorsun kendi kendini yiyorsun sen
Birini bulmak anlaşmak evliliğe ikna etmek çok zor bu devirde güvenip evlenilecek erkek yok
Öyle kolayca bi erkeğe güvenip hadi evleniyim diyememki bu piyango gibi bişey ne çıkacağını bilemezsin
Sürpriz yumurta olucakti "
Evet ondada haklısın ama bu devirde kimse iyi değil ve aralarinda iyi niyetli olan insanlarda mevcut tabikide ararsan bulma ihtimalin var ve bu kötü devirde insanlar kendisi gibi birini istiyor yani mutlaka sanada senin gibi biri çıkacak ama bunu istiyorsan biraz mücadele şart öyle değil mi çünkü evden oturduğun yerden birini bulamazsin gez dolaş tanış kesfet nasibin böyle cikar
Kimseye güvenemiyorum kendi içimde bu sorunu asamiyorum hiçbir şekilde ve asla evlenmekte istemiyorum
Diyorum bazen kimseyi sevmek kimseye güvenmek yok çünkü çok kalbin kırıldı bidaha kimseye güvenmeyip sevmeyeceksin kimseylede evlenmiceksin diyorum ve üç yıldırda bunu yapıyorum kimse yok konuşuyorum sonra bitiyor ilerisine izin vermiyorum bile
Açıkçası bende öyle insanlar çok oe en temiz en mükemmel en efendi düzgün kisilere bile guvenmek icimden gelmiyor hatta düzgün biri gördüğüm zaman bunda bir p1clik var diyorum, ya bide bende evlenmeyi falan hiç düşünemiyorum ben kaldıracak biri değilim çok güzel baba olurum çok güzel severim ama yok ya bu yasimda böyle düşünüyorum ama bence ilerde fikrim kesin yine ayni olur
Sen daha 18 yasindaysan normal benim 24 hele bu yaşlara gel bak sen ne zaman evlencen evlenmiyonmu daha çok görücen bu soruları
Aslinda bakarsan insanlar bize en güzel ve en acı şekilde bunları öğretiyor en çok güvendiğim kişi sana birdaha bu kadar güvenmemeyi öğretir hatalarına göz yumup affetiğin kişiler sana saf olmamayi öğretir hep böyle böyle duygusuz bir kimliğe bürünür insan
Evlilik dertten başka bişey değil
Haklısın maalesef ve insan kendini sıkışmış hissediyor hemde çok fena
Sıkıntı ne
Evlen
Evlenecek biri yok ben hemen gitmek istiyorum ayrıca hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum
Bi erkek olmadan
Kimseye güvenemem evlen diyosun ama kolay değil
E güzelim hangi şehir yardımcı olmak isterdim de söyle nasıl olayım
Ben izmirdeyim benim arayabilecegim kurumlar var mı ben herhangi bi erkeğe güvenip yanına gitmem
Çünkü
Kaç yaşındasın ki
24.
Ben nasıl yardımcı olabilirim söyle olurum
Ben sadece gitmek istiyorum kadın sığınma sadece fiziksel şiddet durumlarındami kabul ediyor
Burdan yaz bana
Ne söyliceksen burdan de ise
Burdan demeyeceksen beni oyalama
Benden söylemesi sen bilirsin
sakın gitmee
Arayabilecegim kurumlar nereler
ailenin yanında kal
Ailemin yanında kaldığım için hasta oldum zaten iyice bıktım onlardan ne halleri varsa görsünler ben onlar olmadan yeni bi sayfa açmak istiyorum
bana ulas