Ben 21 yaşındayım, evden gitmek istiyorum. Kovdular evden, her gün kovuyorlar zaten. Gidecek yerim yok, sadece ayda iki bin lira alıyorum. Okula gidiyorum, evden başka nereye gidebilirim, yardımcı olur musunuz lütfen. Herhangi bir yardım merkezi yok müdür gidebileceğim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belediyeye başvur veya kadınların dayanışma dernekleri oluyor o tarz yerlerle görüşmelisin eminim yardımcı olan olacaktır.
kykya başvur hazır okuyorken, tabi geçici olarak. en azından mental sağlığını toplayana kadar
Kadın sığınma evlerine ve bulunduğun yerdeki belediyeye danış
Sığınma evini önermiyorlar
Belediyeye başvur
Belediye ne yapabilir ki
Çözüm bulurlar sana belki yurtlara alırlar
Teşekkür ederim, gidip söyleyeyim belki bulurlar
Bulurlar tabiki ilçe belediyesine git olmadı birde büyük şehire uğra
Ben sadece kadın sığınma evinde falan kalmak istemiyorum çünkü jandarma bile orayı önermiyor. Başka bir yer bulurlar mi emin değilim
Okuyorum bursum var dersin ona göre yurt gibi yerlerde yardımcı olur gibi geliyor bana
Söyleyeceğim, bursum var diyeceğim zaten umarım bir işe yarar. Çok teşekkür ederim abi, Allah razı olsun.
Rica ederim sağol inşallah yardımcı olurlar baktın belediye olmadı Aile Sosyal Bakanlığınada başvur
Sadece başıma bir şey gelsin istemiyorum, başvuracağım hepsine
Devlet kurumlarından zarar gelmez insana
Çok teşekkür abi
Rica ederim şimdi dışarda mı kalıyorsun
Dışarıda kalmıyorum şimdi ama her an kapı dışarı olabilirim
Babanı aradın mı hiç
Babamla görüşmüyorum, içen bir tip. Kendine bakamıyor daha ve beni yolda arada görünce selam bile vermiyor
Ozaman boş ver
Hepsi birbirinin aynısı abi harbiden boş ver
Sen dediklerimi uygula hatta okuturlar seni belki belediye içerden iş bile teklif ederler
Umarım olur, tek isteğim zaten okumak ve bu evde onu da yapamıyorum
Insan hakları departmanına git belediyenin baktın olalı olmuyor başkana çıkarsın
Bana sormazlar mı niye geldin, annen nerede falan diye
Sorarlar bu cevabı verirsin
Dersin gece dışarı atılmak istemiyorum diye
Valla abi umarım o güne kadar dışarı atılmam
Atılsanda aklında olsun karakola git hemen emniyette çaresini bulur
Tamam, en azından sokakta kalmam
Evet kesin çözüm bulunur korkma tamam
Teşekkür ederim, Allah bin kere razı olsun
Sağol kardeşim
Kadın sığınma evlerine başvurabilirsin.. Muhtemelen başvurun kabul görür
Oraya gitmek istemiyorum, kötü bir yer baya
Bulunduğun şehirdeki belediye veya KYK yurtları ile görüşebilirsin. Eğer boşta yer varsa muhtemelen seni geçici de olsa ağırlayacaklardır..
Kyk için kira ücreti isterler benim param yok ki
Bulunduğun şehirdeki belediye misafirhanelerinden faydalanabilirsin
Tabi buradakiler hep geçici çözümler.. İleriye yönelik planlamalarını yapman gerekebilir.
Arkadaş veya akrabalarından birileri müsaade edebilir belki yanlarında kalmana
Ona da bakayım o zaman, eğer ücret isterlerse kalamam ama
Akrabalarım uzakta yaşıyorlar, müsaade etmekten değil de hepsi annemin tarafı kalamam orada
Belediyeye ait misafirhanelerde ücret istendiğini sanmıyorum lakin eğer kabul görürsen de dikkatli olmanı öneririm.. Genelde evsizler vs. başvuru yapıyorlar
Kabul görürse dikkat ederim tabii
Umarım hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız
Umarım yaşamam
İstersen kadın sığınma evleri var ama şartları biraz yorucu diye biliyorum
Kötü orası
O zaman mantıklı olan iyice düşünüp karar vermek , üni vs var mı şu anda?
Evet okuyorum
İki bin lirayı kim veriyor? Aileniz mi?
Hayır ailem değil burs falan
Part time bir işte çalışın. Çalışmak ayıp bişey değil ki. Günde 4 - 5 saat çalışabilirsiniz. Hatta bu parayı da ailenize verin, hem ağızlarını kapamış olursunuz onların bu şekilde. Kovmalarının sebebi nedir? Paradan dolayı mı? Yoksa başka bir sebepleri mi var? Önce bunu öğrenmeniz lazım onlardan..
Okula gidiyorum işte, hafta sonu için sadece bana iş verirler mi bilmiyorum ve tanıdığım kimse de yok. Online işler olsaydı yapabilirdim ve evet, hem para vermek istemiyor artık hem bakmak istemiyor. Çok bıkmış
Ne demek ya bakmak istemiyor? Ne ayıp bişey bu. Neyinizden bıkmışlar ki bu kadar? Hafta sonu çalışabilirsin tabii ki. Bahşişlerle filan aylık 3.5 - 4 filan alırsın yani..👍
Umarım iş bulurum, en azından o parayı ona veririm
Kafeteryalara bak daha çoğunlukla. 10 kişiden 10 lira - 15 lira bahşiş alsan hesap üstü yani. 300 lira haftalık extra gelirin olur. Bu arada da boş durmazsın tabii ki nasıl kahve çeşitleri var ve nasıl yapıyorlar bunları öğrenirsin. Sezar salata ve diğerlerini de kaparsın ufak ufak. İşi tam kapınca da başka büyük bir yere zıplarsın tabii ki de.. ve ailene de katkıda bulunursun ağızları iyice kapanır o zaman , utanırlar inşallah sana bunları dedikleri için bir gün.. 👍
İnşallah öyle bir iş bulurum ve alırlar, Allah razı olsun
Rica ederim, nedemek ya , allah hep yanında olsun yardımcın olsun daima.. İnşallah bulursun. 👍 yeterki ara ve gönülden iste bunu..
Geçici olarak kadın sığınma evlerinde kalabilirsin
Geçici dediğin ne kadar oluyor
ailenle uyumlu olsan daha kolay olmaz mı?
Ben uyumluyum, bana çok kötü konuşsa ya da dövse bile cevap vermem. Annem benim görmek istemiyor, bakmak istemiyor. Kendisi çalışıyor ve artık sana bakamam, çalışır ağzına koyamam dedi.
maddi anlamda mı evde mi yük oluyorsun acaba
Evet, bana yük olduğumu söyledi. Bir işte çalışıyor annem ve artık çalışmak istemiyorum senin için dedi.
yani 21 yaşındasın evden ayrılmak yerine kendi masrafların kadar çalışabilirsin sanırım
Okula gidiyorum, o yüzden sadece hafta sonları çalışabilirim onda da iş verirler mi fikrim yok
yani part time her zaman çalışabilirsin bende üniversite okudum okurken çalıştımda
Hafta sonu iş veriyorlar mı diye soracağım etrafımdaki çarşılara, çok teşekkür ederim Allah razı olsun
ne demek yani en azından ağzına laf vermiş olmazsın
Ben de bunu istiyorum sadece kovmasın yani
bir şeye kızmıştır yoksa kovmaz sakinleşir
Yok kızgınlıktan değil, gitmemi istiyor. Çalışmak istemiyor artık, yeter kendi kendine bir yere git kendine bak diyor
ayrı mı babandan
Ayrı evet
yorulmuş demek ki
Yorulmuş evet ama her anne yoruluyor ve ben sürekli evden kovuluyorum
yani herkes ebeveyn olmamalı ama olmuş bir kere
Ne yapacağımı bilmiyorum ben de
yayni hayat herkese eşit değil çalışıp destek olmaya başlarsan sızlanmaz gibi
İşte iş bulursam çalışırım
ara bulursun elbet istanbuldaysan çok basit
İzmir
orası da büyük şehir
Umarım bulurum
umarım
Yani saçma biraz ama erkek arkadaşın varsa evlenme hayallerinizi erkene çekebilirsiniz
Şu an evlenmeyiz zaten
neden
Okuyoruz
Neden kadın sığınma evini önermiyorlar
neden evden kovuluyorsun sebebi nedir?
Annem ve babam ayrı, annemin yanında kalıyorum ama annem artık bana bakmak istemiyormuş, keşke seni hiç görmesem iğreniyorum falan dedi. Gitsen sana asla gel demem diye ekledi.
Bu çok agır bu nasıl anne böyle davranmasına sebep olan nedir bilmiyorum ama akılıca davran yanlış şeylere düşme inşallah.
Peki sen ne düşünüyorsun ne yapmak istiyorsun
önce işini eline al
Evden her gün kovuyorlar ve bu bir aile değil
ozaman kadın sığınma merkezlerine başvur belediyeye git
Kadın sığınma evini araştırdım ama tavsiye etmiyorlar çok kötü bir yer
Yatılı bir Okula geçmeyi dene?
Hangi il
İzmir
Tkp rt benj
Ettim