Recep Tayyip Erdoğan
2. Akp adayi diğer
Mansur Yavaş
Ekrem İmamoğlu
Özgür Özel
Ümit Özdağ
Sinan Ogan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mansur Yavaş
Ekrem İmamoğluna siyasi yasak getirmeye çalışıyorlar ya o yüzden oda aday olabilirmiş
Bencede aldığı oy daha yüksek gözüküyor belki ekrem başkana böyle yapıp onun aday olmasını saglamaya çalışıyorlardir kaybedebilir ama mansur baskanin alabilicegi oy daha fazla
Cevap
2Cevap
Ya bi gidin gözünüzü sevdiğim benden uzak durun karşıma çıkmayın
Sorumla alakasiz cevap bu o yüzden cevabini şikayet ettim haberin olsun
S git diyen var gidin diyeb var çok korktum sizin gibi gundem sistem kolelerinden nefret ediyorum su soruları artık gormek istemiyom😂
hiçbşri hepsi s! ktirsin 😭😭😭😭😭 düzgün aday yok düzgün toplum kalmadı rahat bırakın beni yeni aday gelene kafar
Trump gibi biri keşke bizdede olsaydi bizdeki muhalafette kötü
trump apt@llığıyla bile güçlü bi konumda bizimkiler o şerefsizib ne yazık ki tırnağı bile olamaz
Trumpu birakalim biden bile o haliyle bu ulkeyi olsa daha iyi yonetirdi
biden trumptan ahlakli kim daha iyi yonetici tartisilir ama
Trump mesela harrisle bidenle dalga geçiyordu hep
herif manyak da ondan anca karısı dizginler onu
Anladım
Kanadadan bir yeri alip abd toprağı yapmayi dusunuyormuş
ĞAKDEĞKXSPJXEOJDOEOE
şöyle gülerler kanadalılar bi yerleriyle
Abd çok güçlü ama para ile almaya calisicakmis galiba savaş olmazmış ama olsa abd çok güçlü
üf bilmiyom güçlü evet ama toprak peşinde koşuyorsa trump onlar da malkafasızların elinde. Kamala kazancakti işte trumptan bi b0k olmuyor ancak korkutmayı biliyo herif
Kamala zaten kazandi trumptan daha fazla oy aldi ama onların secimleri farkli delegeli trump daha fazla delegeli eyaletleri aldida kazandi bende kamalayi destekliyordum Trump fazla ırkçı keşke kazanmasaydi
evet hem de r@pist şeressizin teki sonunda benim gibi düşünen biri ölcem
Bende abdye gitmek istiyordum kamala yabancılara karşı daha iyi trump öyle değil ama çok irkci acımasız birisi
Keşke kazanmasaydi 4 yil şimdi cb olarak kalicak orada of gerçekten şansızlık nerede zaten şansımız varki buradada olsun
ben üni için giderim belki hala trumpla yüzleşcek halim yok zaten aman
Vize ilemi trump ülkeye girisleri zorlaştiricakmiş maalesef Türkiye vatandaslarina da hiçbir ülke vize vermiyor ki maalesef
Sende benim gibi düşünüyorsun yani benzer düşünüyoruz çok destekçisi var ve ülkedeki çoğu şeyi bozacak maalesef
aoo tuh neyse amerika da batsin trumo da batsın rusya da ukrayna da israil palestin falan hepsi de batsın hiç çekemicem artik yeter
Nereye gitsem girsem herkes Türkiye Amerika Ukrayna rusya İsrail filan diyor benimde başım şişti artik
harbşden alın toprak da sizin olsun din de şu da bu da kafa kalmadı bunlarda en son uçan araba vardı uzaya çıkıyoduk hani abi hani? Sayelerinde el yıkamayı öğrendik bi de asker şehit etmeyi Allahın belaları politikacılar
Dinde çok var mesela konuşuluyor herkes özgür olmalı dinlerine karisilmamali ama müslümanlar çok üste çıkıyor
Müslümanların yaptığı dinlerini yasamak değil müslüman olmayanları cezalandirmak
Yksek sesle ezan sela okunmasi cami hocasinin vaaz vermesi başka müslüman ulkelerde var mesela birleşik arap emirlikleri vb. orada bile böyle değil burasi laik bir ulke olduğu halde böyle
valla ne yalan söyliyim sk! imde değil napiyor bu müslümanlar hristiyanlar falan hepsi uçacak göğe uçsunlar tutan yok. Karışmasınlar bize ister müslüman olurum ister başka bişe git kendi dinini yaşa yalan mi
Hayir yalan değil doğru bende aynısını düşünüyorum bize karışmasınlar ne yaparlarsa yapsınlar diye düşünüyorum
abi biz kendi halimizde yaşiyoruz adam gelmiş dininin reklamini yapiyor al biyerine sok o reklami peygamber mi oldun başimiza haksız mıyim hristiyanlar da öyle müslümanlar da aynı valla gına geldi
Evet dini kullanıyorlar kendileri ve saçma sapn konuşuyorlar maalesef
Biz onlarami sorucaz ne yapicagimizi onlari ne ilgilendiriyor ki
Bizi rahat bırakmıyorlar bunlarin yaptığı dinlerini yaşamak filan değil terbiyesizlik edpsizlik
aynen aman ya neyse artık din konuşmuyorum ben seviyesizlerin işsizlerin konusu bi sonuca varmiyo işsizler m@l gibi kavga ediyolar
Evet haklısın teşekkür ederim cevapların için katılıyorum sana bende aynilarini düşünüyorum haklısın
Keşke daha uzun konusabilseydik ya sohbetin sarmisti ayni kafadayiz da neyse
küfrettim o kadar kaldıramam gizliliğini hesabin hiç pwdhepdjeodk
Tamam peki sen bilirsin görüşüruz
Gizliligi açsan ondan sonra 3 noktaya basip geri gizlenebiliyorsun gizlenirsin yine istek attktan sonra ben
bi soru yollayim öyle git politikaci
Anlamadim politikaci degilim ben
okey o zaman boş ver ciddiyetsiz bi lakapti
Tamam görüşürüz inşallah daha iyi konusucak briini bulursun beni begenmdin ya
Kahswkshwodhe tribini yesinler sanal arkadaşlık boğdu beni ghostlanmak istemiyorsan yoluna bakarsin kocum
Tamam yazma daha bildirim geliyor
Sanada merakli değilim tek konusucak insan sen yoksun dünyada böyle yalnız başına kal sen kendi kendine konuş
okeey 😛
sorunu beğeniyorum istek gönder 5dkya kaldıracağım
Gizlisin hala
geç kaldın
İnternet kapaliydi göremedim ve komikmi sence tamam yazma daha
Seninle konuşmaya meraklı degilim pesinden kosturmaya çalışıyorsun ayni beni
ya ne alakasi var tamam yazma o zaman bitsin konuşma
Ama öyle yapıyorsun gonder istek dedin mesajını gormemistim jnternet kapaliydi görünce yazdım geç kaldın dedin
Ne guzel konuşuyrduk sen bitirmek istedin konuşmayı
Hepsinin ayrı ayrı gtğne koyayım
şazhoedjpskd en çok da vergi king e galiba
Kimseye
Muhalafatte basarısiz zaten doğru biri çok yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar